Тази Коледа с тумбаци, февруари с мънички юнаци! - Тема 16

• 31 686
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Стар пази Боже, не съм аз с кръвоизливите  Naughty

# 376
Стар ами така е, нищо не носят циганките най вероятно, ние носим че да има и за тях, че и пари за екипи даваме. Ама здраве да е. Аз мисля да говоря с доктора първо да ми каже какви са тез конци, ако трябва по хубави да си купя и то само колкото за мен. Че в списъка има 6 пакетчета конци, надали и да ме шият ще използват всичките.
Сави доста напред върви бебо, макар че на тоз етап от бременноста видеозоните си дават разлика +/- в седмиците. Аз дето съм с нередовен цикъл от 31 до 45 дни и хич незнам кога ми е овулацията и кога съм забременяла, по видеозон бебо върви като при теб по напред. На последния преглед на 14.12.2011 г. бях в 32 гс и 1 ден /това сметнато за цикъл 28 дни/, а бебо по видеозон беше 34 гс и 3 дни.

# 377
Да бе и моя док от ЖК го смята за 28 дни, ама на мен цикъла ми е на 40 Simple Smile И сега се зачетох в данните от днешния видеозон - някакви сметки има, защото главичката е по-малка, та с това +/- средно пише 36гс, термин 01.02.12 Simple Smile като при теб Fabianna с ок. 2 седмици разлика.
 Пепи, и на мен мама ще ми помогне, но ще идва на 10-ти, ама ако тръгне по-рано нямам една дрешка изпрана за родилното Simple Smile

# 378
Fabiana, утре съм на преглед при Танев... уговорихме се днес...завърнал се е от гостито си в София по празниците.... каза, утре между 16 и 18 ч да идем с мъжо в АГ-то... 30 лв бил прегледът на видеозона ( разбрах от приятелка, която чака всеки момент да роди - от Януарки 2012 е) Само първия път гледа на видеозон и се плаща, после на магарето те вика да ти следи скъсяването на шийката и разкритието няколко пъти,тогава вече не се плаща ,то си било към раждането  Laughing Laughing Laughing Laughing
и аз имам 2 нощници..лилави...както вече писах... за мен и 20 лв ми се струват голяма инвестиция.... такива нощници не нося..или секси бельо за по-такива моменти...или едни такива комплектчета с мн.къси панталонки и горнище( с презрамки и надолу широчко, да е по-свободно в леглото)..ама са по-секси... аз на тези нощници също им викам "страстоубийци"..тъкмо снощи мъжо ми се смя като се появих издокарана да му дефилирам с 2-те нощници... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
За списък на Аг-то..и аз все отлагам тези покупки...мн.ме е яд и мен точно заради факта, че искат по 5 спринцовки от вид... а циганките...минават номера без нищо... и за конци също..я ми се наложи шиене,  я не..редно е... да ти мине раждането и тогава да се казва какво тр.да се възстанови...  тази моя приятелка от Януарки 2012...  тъкмо днес ми каза, че от Марешки напазарувала всичко... имало и конци там... ама за подлогите..било по 10 комплектите им... и заделила 5..каза да изчакам още малко..да излезе от болницта да види дали няма да и останат от нейния списък разни неща...и предполага, че поне 5 от тези подлоги ще са и в повече... ама си мисля и аз да направя някой номер..и да си нося..по 3 спринцовки където искат по 5... и по 1 където искат 3 ..ей така, напук на системата  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Какви памперси мислите да купувате и ползвате...особено се отнася този въпрос към мами, които вече имат опит и знаят какво им се гледа на памперсите... искам нещо..средна хубост... просто защото не ми се дават излишно мн.пари за скъпи марки, но и пък е важно да вършат работата и да не действат зле на кожата на бебо... някакви съвети...?!  baby_neutral Peace Hug

# 379
  • Пловдив
Ч.Н.Г. момичета!Чета ви от доста време,но чак сега реших да ви пиша.От Пловдив съм,термина ми е на 03.02.2012.До към средата на 8-ми месец нямах нито една стрия,но изведнъж се нацепи целият ми корем,имам чувството,че за един ден се появиха тези стрий.Мажа се с Мустела,Икаров,но мисля без ефект.Не знам какво ще ги правя тези стрий!

# 380
Примависта, те спринцовките стотинки струват и за тях по съм съгласна че ще им затрябват всички, ама конците са скъпи, и незнам дали ако се наложи ще ги ползват всичките 6 пакета.
 И аз знам че е 30 лева прегледа при Танев, като ходих педния път направо ми каза да ходя на 12-ти да ме гледа на магарето, предполагам и на видеозон, че аз имах актуални снимки от ЖК тогава и не ме преглежда.
Памперси взех един пакет Pampers Newborn за начало, после ще му мисля. То от малкия размер за новородени само на Pampers, Hudgiss и Libero имаше май. Да кажат мамите с опит.

# 381
Ч.Н.Г. момичета!Чета ви от доста време,но чак сега реших да ви пиша.От Пловдив съм,термина ми е на 03.02.2012.До към средата на 8-ми месец нямах нито една стрия,но изведнъж се нацепи целият ми корем,имам чувството,че за един ден се появиха тези стрий.Мажа се с Мустела,Икаров,но мисля без ефект.Не знам какво ще ги правя тези стрий!
Добре дошла Simple Smile ее най-после още една Пловдивчанка, че бяхме само 4-5 Simple Smile
 За стриите първия път бях така - нищо, нищо и хоп за 2-ва дена цъфнах, а се мажех със 100 неща... На мен мъжо ми е казал като родя и си върна килограмите отивам на лазер да ми махнат стриите и на специалист за повдигане на бюста, че от двете бременности и кърмене са ми като на дойда крава отпуснати  Embarassed

# 382
От памперсите съм ползвала първата година само Pampers - без забележки. Иначе след това съм ползвала Pufies и тези на ДМ - пак без забележки, чудесни са. Иначе в Метро продават Еви Бейби, които са значително по-евтини - не пропускат, но са без ластик на кръстчето и са малко по-твърди, а за малко бебе,  с колики, всичко трябва да му е максимално удобно и да не го притеснява. Стават за по-натам според мен, но всеки си преценява, не налагам мнение.

Прах ползвам Персил Сензитив за нас и ще продължа с него. Омекотител също ползвам - за бебето купувам на Чико. Не мога без. Дрешките стават страхотно меки, ухаят супер, не се наелектризират, а и все пак си е бебешки омекотител, не слагам какъвто и да е.
Козметика - Себамед.

# 383
  • Пловдив
SAVETO85
Аз също си мислех за лазер,четох доста положителни мнения,дано има ефект.Аз също ще раждам в Окръжна при Симеонов

# 384
SAVETO85
Аз също си мислех за лазер,четох доста положителни мнения,дано има ефект.Аз също ще раждам в Окръжна при Симеонов
Това първо детенце ли ти е? Ако мислиш да имаш още деца, лазера е по-добре след тях Simple Smile Ще си направим пловдивската среща в родилното май, така и не се организирахме, несериозна работа ви казвам Simple Smile

# 385
  • София
Рали, на 11.01., в 13 часа е срещата:

Да допълня, че срещата е на 11.01.2012 г., 13 часа, в Дон Домат на Хемус.

...

Ще направиш ли пак резервацията, като се преброим?  newsm03

# 386
  • Пловдив
Да първо дете ми е,направо после още едно и да съм готова Simple Smile
шегувам се,но наистина искам 2 дечица,ако е рекъл господ.

# 387
И аз искам две деца ,дори три само да сме здрави и живи с мъжа ми да си ги гледаме  Hug

# 388
  • Пловдив
Здравето е най важно,всичко друго е лесно.Аз искам да ви попитам и още нещо.При последния ми разговор със Симеонов останах с впечатление,че на всяка родилка,която ражда за първи път и правят епизиотомия.Така и него попитах директно затова реших да питам тук,дали изчакват или не?Може да няма нужда от разрези,аз поне се надявам Simple Smile

# 389
Здравето е най важно,всичко друго е лесно.Аз искам да ви попитам и още нещо.При последния ми разговор със Симеонов останах с впечатление,че на всяка родилка,която ражда за първи път и правят епизиотомия.Така и него попитах директно затова реших да питам тук,дали изчакват или не?Може да няма нужда от разрези,аз поне се надявам Simple Smile

Лекарите предпочитат да направят епизиотомия, ако е наложително, вместо да те оставят да се разкъсаш, което е по-лошия вариант. После и с шиенето е сложно, и с възстановяването.
На мен ми направи моя доки заради голямата глава на сина ми иначе каза, че телцето е щяло спокойно да мине. Видя, че няма да стане без това и затова. Възстанових се бързо, не е имало проблеми.

Сия, за срещата - щом харесахте как запазвам маса в ресторант пак ще се обадя  Laughing, няма проблеми. Само да се преброим. Дотук 5, още желаещи има лиии?

Общи условия

Активация на акаунт