Ползвате ли омекотител за дрехите на бебо

• 10 338
  • 109
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Не,не ползвам. Peace

# 46
Когато са били бебета децата ми, не съм ползвала омекотител ни за техните, ни за нашите дрехи. Дори изобщо не знаех, че има таково чудо - омекотител. Иначе перях всички дрехи /и наши, и техни/ с обкновен прах за пране /не бебешки/.
Предполагам, че дори да съм познавала омекотителя като препарат, не бих го ползвала за бебешките дрехи, за да не са прекалено "парфюмирани". Все пак силните аромати са си дразнители, особено за бебетата.

# 47
За детските дрехи , особено на бебето- омекотител не ползвам. В момента пера с течен Ариел и дрехите си миришат страхотно и без него! За нашите ползвам Quanto

# 48
  • софия
Не ,не използвам

# 49
Използвам розовия Сано, повече за аромат отколкото за мекота. Не слагам по цяла капачка и дрешките ухаят дискретно и приятно Simple Smile

# 50
  • София
Не ползвам омекотител нито за нашите, нито за бебешките дрехи. Така и не проумях смисъла от приложението му, въпреки, че опитвах известно време.

# 51
И аз не ползвам.

# 52
Ползвах и още ползваме понякога  Peace

# 53
  • В уютен дом! Елените
Ползвам бебешки течен препарат за пране и такъв омекотител!

# 54
С баткото започнах да използвам омекотител някъде към годинка.Сега с бебето също съм решила да изчакам.Колкото по-малко химия толкова по-добре. Peace

# 55
  • София
Ползвам омекотител от както се е родил, та до сега. Не смятам да спирам   Peace
За нашите дрехи също ползвам омекотител.

# 56
Да Сано максима бял.

# 57
За дрехите на бебето - не ползваm.

# 58
Използвам омекотител за пране от самото и раждане.

# 59
  • София
Не ползвам, в началото имахме кожни проблеми и съм ограничила химията до минимум. Пера с Тео бебе и правя задължително два пълни цикъла на пране.

Общи условия

Активация на акаунт