През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Добро Утро и от нас
Честито на Всички именяци!
Тичаме до кухнята в дъжда  Confused
Още спя май-ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СПЕЦИАЛНО НА КРАСИВАТА НИ СНАХА  Heart Eyes МИМЕ, ДА ТИ МНОГО УСМИНАТО И ЗДРАВО МОМИЧЕТО!
за какъв списък става въпрос  Rolling Eyes нас има ли ни?
цун

# 421
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички празнуващи Hug

# 422
За много години мамита!
Честито на всички празнуващи,да са живи и здрави!
Изкарахме празниците вкъщи-мама,бебе и тати!Малко камерен състав,но за догодина живи и здрави ще отпрашим на някъде!
Айде сега по темите:
Киви не съм давала,дадох малко портокал,но излязоха малки пъпчици.
Зъби- 4-ри пробили и 5 и 6 на път,белеят се и до няколко дена ще са избили.
Говорене- нещо подобно на мама,но мешано с ам-ам,когато поиска казва и тата и другото е бебешко бръщолевене
Гърне- не съм слагала още ,мисля че е малка за да разбере за какво иде реч.
Килограми- не ми се коментира-свинска работа  Embarassed
Сирене- давах козе на Маджаров по малко,после колкото кибритена кутия,а от скоро е само на краве сирене,няма проблеми.Давах и кисело мляко,но грам не й хареса
ММ- помага-пазарува,гледа малката и ходи на работа.Стига ми толкоз!
Рожден ден- мисля да го организираме някъде из квартала,с наи-близките приятели и баби.
При нас няма нищо ново,Албена спортува изправяне по мебелите и сядане.Като пада се тръшва на дупа и си пляска за браво!  Laughing
Хайде лек и спокоен ден от мен и Албена !  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Гого,дано Бог даде сили на родителите му да се справят с трагедията!

# 423
  • София
Честит имен ден на празнуващите!

Момичета, моето Весе участва в конкурс и ще помоля да гласувате за нея. Който иска де
  Hug

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=323689264320601&set=o … =1&permPage=1

# 424
  • Стара Загора
Гласувах.Ето и моя също ако искате дайте глас https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1764875337119&set=o. … ype=1&theater

# 425
  • София
Мими, веднага се звъни на педиатър (което сигурно си направила - то вече са минали час и 1/2!). Най-лошото, което ми се е случвало от този род е пиене на вода от тоалетната - като се научи да си сипва вода голямата! ooooh! Но незнам колко беше погълнала и ни се размина само с Линекс за балансиране на чревната флора (или каквото се казва). За по-сериозни неща май се дава активен въглен, но не съм сигурна...

# 426
Момичета  Hug трогнахте ме с милите ви пожелания  Hug Hug Hug Миленче  Hug Hug Hug
А сега да ви почерпя виртуално за мое здрава и за здравето на баба ми, на която съм кръстена  
тъй като е вече обяд  Heart Eyes

и по едно винце с десерта

Честито и на всички други празнуващи днес - на дядото на Йо, братчето на Ятзе и на всички именници пожелавам преди всичко да са здрави и благословенни   bouquet Наздраве!

За моя юнак утре ще черпя  Peace

# 427
Как можах да забравя, че и нашите Бобовци имат имен ден днеска  Blush Зло да ги забрави - да са ни живи и здрави, послушни, засмени и умнички  Hug

Нашата кола дойде...Simple Smile много съм хепи, но чакам до довечера мъжо да я разопаковаме, ама сега въпроса е как ще устискам да не я вадя до РД-то...хихихи

Всички снежковци и снежанки са подкрепени в конкурса Hug

# 428
Един OFF от мене - един наш познат се прибра тези дни от Америка след 13 годишно странстване и донесе един фотоапарат, който сега ми го даде да го снимам икачвам в продавалника...каза ми да му сложа аз някаква цена... newsm78 ровя в Чичко гугъл, ама нещо въобще ме няма в тази техника,другото е се чудя дали да не си го взема аз, защото ние нямаме хубав апарат, имаше мами/дидишон беше едната май.... newsm78/,Снежи...дето разбираха от такава техника, моля да ме съпортват., апарата е ето такъв иначе:

модел S3200, 14мегапиксела/ако на някой му говори нещо това... newsm78

# 429
Честит имен ден на именяците  и да са живи и здрави и много любов и щастие.  bouquet
За каишите и аз имам ,но определено са за по стабилно бебе а Марти с тях много се климбуца и ми е  по трудно с каишите от колкото без тях.
Зъбки имаме горни резци и долни резци общо четири,но така са му белнали венците и на моменти се лигавчи много.
Даже  със неспокойното спане нощно време вече се чудя от зъби ли е или какво. newsm78
Сирене аз му давам без да е киснало във вода,но не му давам често и за това не се притеснявам.
ММ на моменти ме изнервя на макс а на моменти много помага,така че не мога да се оплача от него. Mr. Green
За режима ние вече сме добре-яде 4 пъти на ден вече. Peace
А да ви питам някой използва ли спално човалче?
Аз тези дни му купих,че то нощно време не е спане а гонене с одеалото. #Crazy

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=323689264320601&set= … 1&permPage=1#!/photo.php?fbid=351077148251210&set=o.185089158196041&type=1&theater
Ето и ние се присъединихме към конкурса  и ако желаете дайте по едно гласче. Hug

# 430
Пак аз  Mr. Green
Мими сигурна съм, че Монката е близнал само от любопитство, но надали му е харесало. Надявам се  Praynig Сигурно вече си говорила с педиатър, така че ще чакаме да пишеш как сте  Hug

Благодаря на всички, които споделиха книжки за четене  Hug Hug Hug
Мимоза една от набелязаните ми книги е именно "Изкуството да бъдеш родител"  Peace ще си я набавя скоро и ще споделя мнение  Hug
Кама мисля, че си много права за нощното ядене  Peace Изглежда и при нас проблема е такъв  Thinking Ще мисля варианти да обърнем режима... ще почвам да отказвам вечер кърмене и колкото и да е ужасно за малкото човече, ще се наложи да прояви упоритост Tired Мими и Евридика да споделят как успяха да откажат мъниците си да сучат нощем  Hug

# 431
Честито на всички именници днес, да са живи и здраве и с гордост да си носят имената!

Направо днес съм парцал, защото дребната заспа в 00.30  Shocked, после пък от 3 до 5.15 на ръце и няма заспиване, само мрънкане. Направо този горен зъб ще ни подлуди, а е едва 3-тото, не ми се мисли какво следва нататък с кучешки и кътници  ooooh!

Само да споделя, че там дето съм давала сиренце, кашкавалче, КМ и даже прясно от кремчетата на кухнята е единствено защото нито в моята фамилия, нито във фамилията на таткото има каквито и да било хранителни алергии и сметнах, че не сме предразположени, затова. Който има фамилна обремененост по-внимателно трябва.

Торта за РД- амбицирала съм я сама да я правя, поръчах гелови боички,  и ще мятам разни фондани, кремове и глазури. Направо се вълнувам Crazy

Мими- звънни на педиатър наистина за всеки случай. Дано не е опитал или ако е , да е много малко. Аз имам спомен, но като по голяма може би 2.5 - 3 годишна, как нагълтах половин шишенце с полирол, хем нависоко беше, ама се качих по секцията и го докопах- жадна бях.

# 432
Адииии - айде анкетка за рождените дни - и без това те са на дневен ред като гледам  Crazy Нека се разпитаме кой как ще ги празнува - да си го имаме синтезирано  Mr. Green

# 433
  • София
Гласувах и за 3те дечица на снимките. Peace
Мими, какво стана с Мони?
За понеделник в Мола на Цариградско - къде е срещата в 11 ч.? На входа? Или? Ако има кой да ни докара, ще дойдем и ние. Любопитно ми е от самото начало да ви видя наживо! Laughing

# 434
  • Варна, морето, сините вълни...

Мими- звънни на педиатър наистина за всеки случай. Дано не е опитал или ако е , да е много малко. Аз имам спомен, но като по голяма може би 2.5 - 3 годишна, как нагълтах половин шишенце с полирол, хем нависоко беше, ама се качих по секцията и го докопах- жадна бях.

Е не това направо ме разби  hahaha hahaha особено последното  Joy хиля се тука сама и Мони и той ми се смее. Mr. Green Вилиии  Hug Hug

Не съм се обаждала на педиатър Rolling Eyes че ние онзи ден се записахме. Нищо му няма, яде малко КМ.

КОга ще махате елхата? Мен вече ме дразни  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт