Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 816
  • 315
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Бургас
Тук ще споделя за моя мъж, който напоследък е доста изтрещял и разсеян.

Скоро го пратих да купи цял стек носни кърпички, това досега никога не му се
е случвало, защото ВИНАГИ всичко аз пазарувам. Връща се и ми носи....
една гъбичка за миене на съдове... Rolling Eyes Това бил запомнил... Crazy
Моя и той изтрещя,пратих го за олио,купил е всичко друго,но не и олио...Даже и пакет превръзки newsm78

# 227
  • София/Горна Оряховица
Моят изми чиниите.

Мисля, че с този си акт доказа, че е напълно и окончателно изкукал.

# 228
  • Бургас
Дам,наистина ставаме по-силния пол Peace

# 229
  • София/Горна Оряховица
Моя мъж е едно 3 годишно дете. Абсолютно съм убедена.

1. Дори при включен котлон той ще направи почти всичко възможно да се опари, само и само да се убеди, че е включен  Mr. Green . Кой пък знае, може да го лъжа  newsm78 ?
2. Не му позволявам да работи с нож  Naughty  . Абсурд. Ако му позволя, това означава да влезем в черните хроники като някой случай на сериозно семейно насилие, а всъщност той е щял да реже нещо елементарно, като лук например.
3. Ако чуя, че иска да готви, съм способна да взема разстоянието от университета до у дома (поне 30 минути) за около 10. Само и само да спася ... поне него.

# 230
Един път тръгнах за работа по боксерки, но добре ,че се усетих докато чаках асансьора ...

newsm62

Аз, пък поздравявам един възрастен съсед винаги с "добро утро"...и сутрин, и обед и по-тъмно вечерта. ooooh! Crazy

# 231
От току що..... Безобиден разговор завършил с бурен смях Joy Joy Joy
Аз: "Добре, нямаш проблеми"
ММ: Яж проблеми ли казА  Shocked
При което, аз във шок и ужас си мисля... " Добре сега трябва да търся рецепта Как се готвят проблеми"  Whistling ooooh! hahaha

# 232
Един път тръгнах за работа по боксерки, но добре ,че се усетих докато чаках асансьора ...

newsm62

Аз, пък поздравявам един възрастен съсед винаги с "добро утро"...и сутрин, и обед и по-тъмно вечерта. ooooh! Crazy

И на мен ми сее случвало да казвам Добър ден късно вечерта и то доста често  Joy

# 233
Прясно-прясно от преди малко.
Ставам да си правя кафе, сипвам си вода, слагам бързоварчето и чакам да заври. По едно време решавам, че вече е време да си сипя кафето в чашата, бре, тук чаша, там чаша, няма я. И по едно време погледът ми се спира върху бързовара, натикан именно... в чашата Shocked Добре, че нищо не може да й стане от едно бързоварче.

# 234
Здравейте!
Да се включа и аз със случка от времето преди да стана изтрещяла майка. Тогава си бях само изтрещяла...  Mr. Green
Ще тръгвам за работа, излизам от апартамента, заставам пред вратата на асансьора, натискам копчето и започвам да чакам. Чакам си аз тихо кротко, ама доста време минава. По едно време , не знам защо чувам стъпки от горния етаж. По стълбите плахо слиза съседката, по домашни чехли и пеньоар! (пак казвам, не знам защо). Навежда се през перилата да ме фокусира по-добре, а аз и се цепя: "Абе май тоя асансьор пак е развален!". Тя ме гледа продължително, без нищо да каже и си се качва пак.
Познайте!
Поседях още няколко секунди обмисляйки поведението на съседката и като поглеждам- ми той асансьора си е бил пред мен през цялото време! ooooh! Blush

Като млада майка също имах една изцепка посред нощите.
Малката я хранех с АМ на 3 часа. И всяко хранене си го записвах на листче, че се знам какъв заплес съм. (примерно: 12:00, 15:00, 18:00 и тн.)
Та буди се детето в 3 сутрина. Реве си. Аз ставам взимам листчето, дописвам 03:00 (checked) и си лягам.  Joy
Е усетих се след 20тина сек.  Shocked

И още една случка от миналия месец
Ходили сме някъде с колата, вече паркираме пред блока и аз бързам да излезем, че винаги малката почва:"Искам малко да покараам." и трябва 5 часа да се разправяме.
Та награбвам аз раници, слагам шапки, якета и я подръпвам по-бързичко да слезе от детското столче и да се отправя към вратата на колата, а не към предната седалка.
Обаче, тя само нещо ми мрънка: "бУтушката ми, бУтушката мииии". Аз: "Абе айде вървиии." Тя пак продължава да хленчи "бУтушката ми". Казвам: "Абе нищо ти няма на ботушката". На третия път вече поглеждам надолу, ми то детето, едното му краче по чорапче!  Joy

# 235
  • София
Незнам защо ама като  прочетох темата и се разтоварих.
Аз също напоследък съм доста изтрещяла.
Сега точно не мога да се сетя за конкретна случка(не са малко)
Това вместо запис

# 236
Не знам за тук ли е, за темата за муните ли е...
Ама след като цяла сутрин скъпия присъстваше на приготовленията ми за работа (обличане, прически, отново преобличане и т.н.), след разходката ни след като все пак успяхме да излезем от вкъщи, след като обиколих няколко магазина, в които си приказвах с продавачките, а в единия даже ме гримираха и накрая след стигането ми до работното място, след 2 часа установих, че съм минала през толкова много хора, а никой не ме е бутнал да ми каже "Абе, моме, ти добре си си прибрала косата, за да ти се виждат обеците, ама си с 2 различни" Whistling

# 237
  • На острова

newsm62
Аз съм тръгвала така..по чорапогащник. Плътничък, дебел. С якенце до кръста отгоре.
Викам, бре нещо ми е леко на краката...Мани, ама се усетих на площадката на асансьора.

# 238
  • Пловдив
Като ще си говорим за уреди, които чакаме да тръгнат - моята фурна хич не ми влиза в положение значи. Готвя на газ и с котлоните проблеми нямам. Печката си стаеше включена в контакта и с фурната също нямах грижи. Но купихме и партигрил. И моят инженерин отказа пак да сменя контакт и да слага тройка вместо сегашната двойка. Та сега като искам да ползвам партигрила изключвам печката. И никога, ама никога не я включвам пак. И естествено забравям, че е изключена от контакта. Та до сега само 3 - 4 пъти като реша да правя нещо във фурната съм се сещала първо да я включа в контакта. Редовно врътвам копчетата и след 15 минути почвам да я кълна, че не е и чула да загрява. Та редовно си чакаме печивата повечко. И го знам това и не мога и не мога да свикна.
Мъжът ми и той прилично се отчете онзи ден. Решавам да пържа яйца с пресен лук и го пращам да купи. Разбърквам аз яйцата, бъркам в торбичката - връзка с пресен чесън. Отивам и го питам иска ли с това да му изпържа яйцата и той 5 минути се опитва да ме убеди, че точно пресен лук е купил. Как да го пратя тоя човек за нещо по-сложно като копър или магданоз примерно?

# 239
  • Варна
Как да го пратя тоя човек за нещо по-сложно като копър или магданоз примерно?
Хич не ти и трябва.  StopИма да ти носи и стръкове целина или гюзъм. Най-редовно вместо копър ми се носи магданоз. Е, как аджеба да направя таратор с магданоз. ooooh!

Аз на осми март, поздравих мъжа на бензиностанцията с "Честит празник" hahaha

Общи условия

Активация на акаунт