Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 818
  • 315
  •   1
Отговори
# 210
А колко често забравяте да си навиете часовника/ телефона , за да ви събуди за работа?  ooooh!

# 211
  • UK
ДобАр деннн Hug приемате ли в редиците си още една изтрещяла Crazy

# 212
  • Sofia
Вместо да дам за едно куче пакета със събрани кокали,който държах във фризера съм дала пакета с изчистено сварено месо готово за готвене.Вадя преди дни въпросния пакет с предполагаемо месо,сложила съм тенджерата на котлона,лук и зеленчуци се задушават,изсипвам съдържанието на пакета,а вътре кожи,кокали...Е,поне кучето си е хапнало вкусно месце Confused

# 213
 LaughingКученцето яко е намазало! GrinningТи немай грижи, който дава, му се връща! Simple Smile

# 214
  • Sofia
Не се ядосах,а ми стана смешно.Аз не съм по мръвките,но останалите ядоха постно...не им казах какво съм направила

# 215
  • UK
Вместо да дам за едно куче пакета със събрани кокали,който държах във фризера съм дала пакета с изчистено сварено месо готово за готвене.Вадя преди дни въпросния пакет с предполагаемо месо,сложила съм тенджерата на котлона,лук и зеленчуци се задушават,изсипвам съдържанието на пакета,а вътре кожи,кокали...Е,поне кучето си е хапнало вкусно месце Confused
Joy Joy Joy
Аз пък днеска приготвям едни пържолки, първо леко запържени, после запечени с топено сирене, слагам пЪрджолите в тавичката и ииии гледам Shocked туй не било топено сирене, а пастет Joy

# 216
Ми да се разпиша и аз с няколко гафа . Редовно ми се случва сутрин като стана да си правя кафе  - приготвям си любимата чаша, слагам си прахчето, сипвам вода в джезвето и слагам на котлона, отивам си да си правя други неща и по едно време се сещам за кафето и  ... не съм пуснал печката ...
Следва миене на зъбите , пак в сънено състояние  - взимам си четката , мокря я ,слагам паста , отварям уста и в огледалото виждам ,че съм сложил паста за зъби на самобръсначката ...  Laughing
Един път тръгнах за работа по боксерки, но добре ,че се усетих докато чаках асансьора ...

# 217
А аз напоследък редовно и упорито се опитвам да стопля яденето в миялната вместо в микровълновата.  Embarassed

# 218
Добре че нямам ни миялна, ни микровълнова, ни будилник!  Party Стана ми готино! Grinning  Wink

# 219
  • UK
Най-новото от днес Crazy  приготвих пералнята, прах сложих, ароматизатор, проверих всички менюта и бутони ooooh! дали са ОК ииииии си излязох, връщам се, пералнята си стои така, забравила съм главното копче за start Joy

Няма да забравя и как преди година и нещо тръгнах за работа, в работата вече в асансъора и на път към кабинета ми за n... етаж се поглеждам Mr. Green освен в огледалото и надолу Crazy Иииии стана, като гледам и не вярвам на очите си hahaha Обула съм си 2 чифта, ама коренно различни обувки (все пак от една серия)  hahahaама едната в кафяво hahaha а другата бежова Joy Joy Joy

# 220
  • софия
    Най-големия ми гаф е супа топчета с вкусна зелена гъба за миене вътре . Като бръкнах да сипвам ми се стори нещо много гъста манджата. Повдигам черпака и  Sick

# 221
М тъкмо си гледам някаква страничка във фейсбука и тя се казва "нежен полъх", но аз прочетох "кожен плъх" Grinning

# 222
Четох и се смях, поне не съм сама в изтрещяването си, а още нямам деца  Embarassed Crazy
Мъжът ми е свикнал 15 мин. преди да трябва да излезем някъде, става и чинно почва да търси МОИТЕ телефони, ключове и документи  Whistling
Вчера ме беше хванала музата да чистя... е почистих хубаво, изхвърлих куп важни документи, опитах се да измия чиниите във фурната и да пусна дрехите в миялната, а върхът на всичко беше когато влетях бясна обяснявайки на мъжО, че новата прахосмукачка не работи. А той милия седи и ми се хили на среща... е да, то за да работи трябва да е включена в контакта  Crazy Laughing Mr. Green

# 223
  • UK
Четох и се смях, поне не съм сама в изтрещяването си, а още нямам деца  Embarassed Crazy
Мъжът ми е свикнал 15 мин. преди да трябва да излезем някъде, става и чинно почва да търси МОИТЕ телефони, ключове и документи  Whistling
Вчера ме беше хванала музата да чистя... е почистих хубаво, изхвърлих куп важни документи, опитах се да измия чиниите във фурната и да пусна дрехите в миялната, а върхът на всичко беше когато влетях бясна обяснявайки на мъжО, че новата прахосмукачка не работи. А той милия седи и ми се хили на среща... е да, то за да работи трябва да е включена в контакта  Crazy Laughing Mr. Green

Joy Joy Joy Този номер е коронен hahaha Най-прясно от тази сутрин Mr. Green излизаме и тръгвайки hahaha решавам да взема да изхвърля и боклука, стигам до кофите навън и установявам  hahaha ми, не съм го взела Joy 

# 224
Тук ще споделя за моя мъж, който напоследък е доста изтрещял и разсеян.

Скоро го пратих да купи цял стек носни кърпички, това досега никога не му се
е случвало, защото ВИНАГИ всичко аз пазарувам. Връща се и ми носи....
една гъбичка за миене на съдове... Rolling Eyes Това бил запомнил... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт