Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 775
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Като четох  Snoopi се сетих как и ние един път така търсихме като полудели ключовете от колата, а бяхме тръгнали на къмпинг мисля, е скъсахме се да ги търсим къде ли не, обърнахме и ние всички кошове и кашони с играчки, даже в боклука проверявахме, че малкото хвърля разни неща там и няма, и няма! Усъмнихме се, че мъжът ми ги е загубил някъде пред входа, търсихме и там и пак ги няма. Накрая ги намерихме на най-простото и идиотско място - на стола в кухнята! Мъжът ми уж погледна там, ама толкова е и гледал!  ooooh!

А относно боклука у нас сме двама изтрещели - лятото си возихме боклука чак до Нова Загора, сигурно и до морето щяхме да си го возим, но по едно време замириса и след няколко села и паланки мислене от къде пък сега мирише така взехме, че се сетихме, че си водим и боклука на море!  Mr. Green

Относно пиенето на гадости - там специалист е сестра ми, тя е отпивала препържено олио оставено в чаша в хладилника, ракия вместо вода и др. 

# 91
Snoopi,пък на мен ми напомни,как сготвих едни екзотични сърми-вместо кимион,сложих какао......щото на автопилот сипвам подправките/а и бурканите си приличат,пък и нали все с "к" почва надписа/.....лошото е,че чак като разбърках ориза,от миризмата разбрах каква съм я натворила...ама бях на финалната права/че и време нямаше много да почвам отначало/ и си продължих Embarassed....и честно казано,хич и не ме заподозряха домашните,че им предлагам сърми с лек шоколадов привкус....
А,бутилки с нещо пресипвано вътре,се надписват задължително,щото няколко пъти съм поливала цветя с ракия...и хем цветето ми погина,хем после мъжете ме гледаха лошо.....

# 92
Snoopi,пък на мен ми напомни,как сготвих едни екзотични сърми-вместо кимион,сложих какао......щото на автопилот сипвам подправките/а и бурканите си приличат,пък и нали все с "к" почва надписа/.....лошото е,че чак като разбърках ориза,от миризмата разбрах каква съм я натворила...ама бях на финалната права/че и време нямаше много да почвам отначало/ и си продължих Embarassed....и честно казано,хич и не ме заподозряха домашните,че им предлагам сърми с лек шоколадов привкус....

Такива обърквания може би сме имали всички домакини..
В салата съм слагала захар...
В кафето сол.. Grinning
Или забравям да сложа...сол в манжата...
И винаги..ама винаги забравям нещо да сложа на масата, когато вечеряме! Или ще бъде вилици ....или хляб...и т.н.  Laughing

# 93
  • В страната на бурите
По отношение на губенето на предмети аз съм на фаза - малки ножички (от тези дето са специфични за нокти и пр.). В рамките на седмица "загубих" тази при майка ми и тази у нас. Нещо съм им набрала явно...

Сетих се и за едно губене на пари... то беше голяма истерия. Преди години, когато още нямаше дебитни карти, с приятеля ми тъкмо сме взели заплати и къде къде - всички пари за месеца в един хартиен плик. Никакви платени сметки, никакви покупки, нищо. И в един момент "Къде са парите?", "Няма ги!" Какво търсене беше, не е истина. А предишния ден правихме основно почистване на апартамента от боклуци и хвърляхме ли, хвърляхме... Накрая ги намерихме - точно там, където ги държахме по принцип, прилепени до едни документи. А и двамата търсихме по пет пъти на това място и вече си представяхме как ще караме на хляб и сол месеца Sick

# 94
  • Sofia
Преди 3 год.открих парите събрани от погачата на детето ми в една кутия с мокри бебешки кърпички в мокрото помещение и дори мислех да ги хвърля кърпите,з-то бяха сухи...за късмет изпуснах кутията и парите се разхвърчаха-350лв.отлежали 6 год.Много им се израдвах,че бяхме на червено...

# 95
...
Сетих се и за едно губене на пари... то беше голяма истерия. Преди години, когато още нямаше дебитни карти, с приятеля ми тъкмо сме взели заплати и къде къде - всички пари за месеца в един хартиен плик. Никакви платени сметки, никакви покупки, нищо. И в един момент "Къде са парите?", "Няма ги!" Какво търсене беше, не е истина. А предишния ден правихме основно почистване на апартамента от боклуци и хвърляхме ли, хвърляхме... Накрая ги намерихме - точно там, където ги държахме по принцип, прилепени до едни документи. А и двамата търсихме по пет пъти на това място и вече си представяхме как ще караме на хляб и сол месеца Sick

аз си бях затрила така халката и още 2 пръстена, които винаги нося, сантимент! Докато бях бременна с малката съответно ръцете ми напълняха и ги махнах. имам ясен спомен къде съм ги сложила, много ясен и решавам да го пробвам един ден 6 месеца след раждането. И няма ги ....и започна голямото ровене. Започвам с това, че ги търсих година и половина. Първите няколко месеца тайно от мъжа ми защото е фаталист и освен това пак ще мрънка, че съм разпиляна. След няколко месеца обаче му казах за драмата си за да търси и той. Накрая се бях отказала и мислех да си поръчвам нова халка поне. Един ден той си разчиства чекмеджето на нощното шакфче. Вътре някакви кутийки от ленти се търкалят незнайно защо и той решава, че са боклук и ги засилва в кофата. В едната потракнало нещо и той решил все пак да погледне какво изхвърля и вътре хоп...моите пръстени. Кога, как и защо са се озовали там нямам ни най-малка представа.

# 96
О, за губене на разни неща в къщи сме майстори с майка ми и баща ми.
Какво ли не сме "изгубвали", а то просто завряно някъде из дома.
Така обърнахме 3пъти къщата да търсим едни златни обеци на майка ми. Рових даже 2пъти в кофата, чак слизах и до контейнерите пред блока. Накрая след няколко месеца ги намерих там, където стоят всички подобни неща. )))))

Безследно обаче ми изчезна една шапка, която си купих и носих миналата година. Обърнах 3пъти шкафовете и гардеробите в къщи и няма и няма пуста шапка. Страшно се дразня, но може би ще изникне към април месец.)

Миналата година обърнахме целият таван (живеем в къща) да търсим елхата. Добре че имаме още 2мънички декоративни, та не беше голяма загуба. Отново 3пъти търсихме и там и в мазата, няма я и няма пуста елха. ) По Гергьов ден моя мъж я намери.  Laughing

# 97
  • София
Преди 3 год.открих парите събрани от погачата на детето ми в една кутия с мокри бебешки кърпички в мокрото помещение и дори мислех да ги хвърля кърпите,з-то бяха сухи...за късмет изпуснах кутията и парите се разхвърчаха-350лв.отлежали 6 год.Много им се израдвах,че бяхме на червено...

Shocked Ето това искам и на мен да ми се случи ако може още утре  Laughing Няма начин толкова съм широка в пръстите,че 5 лв няма как да забравя някъде а какво остава за 350лв. Как си ги забравила там ?

# 98
  • Sofia
Най-редовно си оставам пари по джобове и чанти и като си ги намеря след време много им се израдвам,това са моите касички-изненадки...... С моята разсеяност не мога сега да открия плика със зимните ръкавици и шапки на детето ми,изкарах ги от вакумните пликове в началото на зимата и когато вече се наложи да ги ползва ги няма и няма, всичко съм преровила,не и не...сега е с един чифт ръкавици и 2 шапки...сигурна съм,че ще ги открия на пролет....много съм разпиляна,признавам си,нищо,че съм Дева...

# 99
Малкият се буди поне веднъж вечер за пиш и за да не се разкарваме до тоалета го изпишвам в гърнето. Винаги се случва когато най-ми се спи  Crazy и ... онзи ден отново така в 3ч ме пробуждат думите "мамо имам пиш" . Ставам, отиваме до гърнето, леко придремваме в синхрон, давам команда "айде мами, пишай" и до ушите ми стигат думите "мамо, аз се напишах" В този момент се усещам че не съм му събУла гащите  ooooh!

# 100
Малкият се буди поне веднъж вечер за пиш и за да не се разкарваме до тоалета го изпишвам в гърнето. Винаги се случва когато най-ми се спи  Crazy и ... онзи ден отново така в 3ч ме пробуждат думите "мамо имам пиш" . Ставам, отиваме до гърнето, леко придремваме в синхрон, давам команда "айде мами, пишай" и до ушите ми стигат думите "мамо, аз се напишах" В този момент се усещам че не съм му събУла гащите  ooooh!

Много, ама много яко!Леле.......... Laughing Laughing Laughing

# 101
  • София
Тегобите на един домакин днес.
Така се случи, че и двете малки деца се събудиха с кашлица.
Също така, в момента аз не мога да отсъствам от работа, а таткото може.
Та ги оставям сутринта - неподготвени, дори и обяд нямаше - през седмицата никой не обядва вкъщи.
Правили, каквото правили, на обяд таткото направил спагети. Дотук добре. Не знам какво са го правили сутринта, но след обяд легнал с малкия да спи и заспал мъртвешки. Малкото станало, свършило си голямата работа в гърнето и изсипала съдържанието в средата на банята (явно не е уцелило тоалетната, милото).  ooooh! Явно много тихо ще да е действал, защото и брат му не го усетил. Избърсал се някак и се заиграл. Лошо му станало на таткото, като се събудил.
После му ревнали за сладко. Подлудили го. И той, вместо да ги облече и да отидат с колата до магазина, отишъл сам. Добре, че нищо не се е случило. 8-годишен да гледа 3-годишен, пък макар и за малко... Ужас просто! Не знам утре как ще изкарам деня в офиса!
То стана повече за темата с изцепките на мъжете, ама и за тук си има материал.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 01:13 от *Ирина*

# 102
  • Бургас
Ох,Ирина,нали таткото си е взел дрямката? Grinning
Утре ще знаят вече.
Не се притеснявай!
Аз днес натъпках стерилизатора с бутилчетата и хоп-в хладилника!Усетих се чак като потърсих копчето за таймера.

# 103
  • София
Ох,Ирина,нали таткото си е взел дрямката? Grinning
Утре ще знаят вече.
Не се притеснявай!
По-успокоителното е, е утре вероятно през деня и големият батко ще е вкъщи и тогава ще е по-добре.

# 104
Здравейте на всички!Как бихте се справили в следната ситуациа-снахата не може и не иска да готви,нито със сина ми пазаруват,изцяло са на наша издръжка със съпруга ми,понеже ние имаме и печеливш бизнес,а те са на държавна работа!Снахата е в майчинство,но и за бебка се грижа много,явно я домързява и това!А що се отнася до готвенето,аз ако не сготвя и те слязат при нас долу не ще ядат но аз ще умра от срам!Ужасна ситуация моля помагайте със съвети!Омръзна ми да съм прислуга,че и жестока 30 годишна мигрена имам и на работа ходя но тя като е нетактична да не се съобрази,аз как да се намеся!Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт