Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 847
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Мел е на около 7месеца растат и зъби аз съм недоспала и страшно уморена тя не престава да плаче. Завличам кака и на градина и се прибираме с дребосъка у дома, тя заспива на обяд и аз с нея.Събуждам се към 16 часа,оправям бебка и излизаме на разхода, прибираме се правя вечеря, мъжа ми се прибира часа е към 19-19:30 някъде.През цялото това време си мисля нещо забравям ама пък щом съм забравила значи не е важно ще се сетя и ще го направя. Сядаме да вечеряме и мъжа ми пита къде е Дениз?  И тогава ми щраква -  Аз  не взех детето от градина.  Настана чудо и половина градината е затворила преди час. След няма и 10минути свекърва ми цъфна  с детето госпожата и се обадила, че никой не е взел детето и отишла тя да го вземе. 
  Crazy Представям си как си се почувствала...това ми е един от големите страхове  Crazy Дано не ми се случва. Ама сте имали късмет , че са имали на кого да се обадят  Peace

# 181
# 182
Страхотна тема. Много се забавлявах и викам да споделя и аз една история. Миналата година за 8-ми март мъжа ми ми подари телефон Samsung, че само мрънках. Викам ще отида да му купя калъф, че нали е новичък, да не се надраска. Отивам в Глобул и викам "Търся си калъф за телефона", а служителя "За какъв телефон?" и аз му го показвам, а той вика, "Аха, Samsung Star" и аз като се ядосах, направо напуснах магазина без да кажа нищо. Викам си тоя моя мъж да вземе да ми купи стар телефон. Ега ти  #Cussing out После разправям на един приятел и той ме светна, че модела бил Star и до сега ме скъсват от бъзик на тази тема  hahaha

# 183
# 184
А пък аз, детето като искаше мляко през нощта, веднъж в просъница вместо да махна само капачката, отворих цялото шише и й го изсипах отгоре.

# 185
 smile3532 Ох, добре, че ви има... Значи все пак не съм чааак толкова зле, или поне не съм само аз  Laughing И понеже се знам какъв съм пълен идиот, си имам традиции - ставам от заведение (телефон, пари, цигари), излизане от вкъщи (котлон, затворена врата на стаята, че котката да не тормози костенурката, вратата), тръгване от работа (касова книга, отчет, програма, сот). Страшна работа. Иначе вече няколко месеца не мога да си спомня къде съм си забутала айпода. Вече си мисля, че сигурна съм го забравила в някой автобус. И прясно, прясно... до преди малко се опитвах аз упорито да се включа в темата.. и се ядосвам, че нещо не се получава. После видях, че не съм си влезнала в профила  newsm78

# 186
smile3532 Ох, добре, че ви има... Значи все пак не съм чааак толкова зле, или поне не съм само аз  Laughing И понеже се знам какъв съм пълен идиот, си имам традиции - ставам от заведение (телефон, пари, цигари), излизане от вкъщи (котлон, затворена врата на стаята, че котката да не тормози костенурката, вратата), тръгване от работа (касова книга, отчет, програма, сот). Страшна работа. Иначе вече няколко месеца не мога да си спомня къде съм си забутала айпода. Вече си мисля, че сигурна съм го забравила в някой автобус. И прясно, прясно... до преди малко се опитвах аз упорито да се включа в темата.. и се ядосвам, че нещо не се получава. После видях, че не съм си влезнала в профила  newsm78

в тоя ред на мисли и аз съм горе долу така. Като тръгвам за някъде или от някъде проверката е телефон, пари, ключове и четка за коса. Един ден като тръгвах от работа, бе викам си тая чанта много лека нещо, ама викам сигурно така ми се струва. Стигам до спирката на автобуса и проверявам все пак, и гледам единия ми телефон го няма. Аз съм го забравила на работа. Обадих се да ми го приберат, че да не го прецапа някой.
С течение на времето приоритетите се промениха и станаха памперси, вода и биберон. Simple Smile

# 187
Сещам се за една случка на изтрещяване. Отиваме на почивка, не ми остава време да се депилирам и грабвам от аптеката до нас някакъв депилатор крем. Настаняваме се в хотела, хапваме, оправяме децата, лягаме, на сутринта както винаги ставам първа, взимам си душ, почвам да си мия зъбите и... Ама че странен вкус на рози има тази паста за зъби!!! Като погледнах, на четката съм сложила от депилатора вместо паста. Много се смяхме после с мъжа ми, а той ме успокои със следната реплика: Е, поне може да си спокойна, че никога няма да ти пораснат косми между зъбите, хахахаххах!

# 188
  • София
Да се запиша и аз при вас.

Преди няколко дни пазаруваме в Метро на касата прибирам покупките в количката и чакам мъжа ми да плати и да си ходим, гледам нещо ми се смее, аз докато чакам леко полюшвам количката с покупките напред - назад, ми така де да са спокойни Simple Smile
Вчера сутрин ще си правя кафе, топля си вода в микровълновата, вадя чашата с водата и вместо в чашата с кафето изсипвам в мивката, повторих упражнението, на третия път си направих кафе Embarassed

# 189
  • Winterfell
Явно не сме един и два шемета,които си повтарят приоритетите Laughing непрекъснато.
Вчера ще готвя супа,ама нали мъжа ми е готвач-позагубих тренинг в готвенето.Та нарязала съм зеленчуците на дъската,надвесила съм се над тях и изброявам дали не съм забравила някой -"телефон,пари,ключ...телефон,пари,ключ.."и така още няколко пъти,докато не заключих,че всички са тук Crazy Mr. Green

# 190
# 191
Тръгвам за работа,бързам много,закъснявам и не мога да си намеря ключа от колата,търся около 15 минути след което се почесвам с нещо по главата,за да помисля,оказва се че ключа е стоял в ръцете ми през цялото време.И така в бързината отивам на работа и кво да видя-тръгнала съм си с пантофите Sick

# 192
  • София
Аз пък онзи ден тръгвам за родителска среща,
бързам, защото без малко да закъснея. Поглеждам
разписанието на стаите и се насочвам към стаята,
която би трябвало да е предназначена за класа на
дъщеря ми. Влетявам задъхана вътре, поздравявам
и почти сядам, когато забелязвам учудени погледи
от няколко родители и самата аз установявам, че
не познавам никого. Тогава ми проблясва, че моето
дете не е вече в пети "б" клас, а в шести "б" клас.
За да не ме хванат съвсем какви съм ги натворила,
попитах: "Тук кой пети клас е?" и чувайки отговора,
казах невинно, че съм сбъркала стаята без да
уточнявам, че съм сбъркала и класа с цяла една година.  Laughing

# 193
Няколко пъти вече се хващам аха и да пъхна дрехите за пране в кухненския шкаф вместо в пералнята, както и нещо което е за кухненския шкаф да го мушкам в пералнята Simple Smile Mr. Green

# 194
  • Варна
Току що устонових, че днес съм излязла от вкъщи с два ботушаот различни чифтове Embarassed
добре, че поне са много подобни, еднаква дължина, цвят и височина на тока. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт