Имам отворена, почти пълна кутия АМ - ползва съм я само два пъти за малко добавка, която явно след три седмичиния срок на отваряне няма да използвам - дали е възможно да уползотворя сухото мляко за сладкарски цели - днес гледах по Нова направата на течен шоколад /едно време майка ми правеше същата рецепта/ та се замислих
Не ми се ще отново да я хвърлям - за втори път ще ми е, а няма на кого да я дам.

дай и-мейл, за да те добавим в групата, ако вече не е направено.
Оказа се, че сухото мляко, което давам като добавка се дозира 30 мл и 1 лъжичка, а досега го приготвях с 20 мл и 1 л. . Днес отворих второто пликче от кутията и реишх да се пообразовам , а тя каква стана. Нямате си и идея колко ми е гузно и колко лоша се чувствам.
Сигурно затова понякога не ака цял ден, горкичкия ми... Аз не давам кой знае колко добавка. До 50-60 мл и то не всеки ден, но все пак с 1/3 по-малко вода.
Ще си взема и сминдух на капсули, дно само да открия, ако не- онлайн може да поръчам. Ако някой знае къде се намира ( аптека, сайт) ще съм благодарна. Че аз ли попадам все на аптеки без чай и добавки за кърмене или не са особено популярни- не знам. .. Много ми е неприятно, че не мога да си нахраня детето пълноценно. Аз не вярвам да са виновни нито сминдуха, нито краставиците.... Сестра ми е лекар в Германия- рааботеше с такива болни по време на заразата и не беше спряла да яде краставици... Съжалявам, ако ви притсних със статията, просто не сметнах за етично да го премълча.
Аз съм "за" табличка с размери. Още като бях бременна постоянно четях колко трябва да е голям бебчо и много се вълнувах. Сега, като ми е в ръцете- още повече.
Засега сминдуха не мога да си намеря, но поне открих чая на Бубчетои си взех него. Купих и един на веледа http://apteka.framar.bg/30016468/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B4% … %B8#axzz1kl9DQjQe . Ще дам отзиви, макар че ако включа и Хипп в класацията всички видове чай имат почти еднакви съставки
Разликата е, че в по-скъпия има и сминдух.
Препоръчани теми