Постпостмодерен поглед върху приказките

• 56 983
  • 1 356
  •   1
Отговори
# 960
И аз. Пък и скоро прочетох "Храбрия нов свят", та съм съвсем сигурна.

# 961
Първо да кажа да не сте чак толкова негативно настроени към Франклин. Като за 2-3 годишни си е екстра филмчето.

После продължавам със - СМЪРТ НА ТУИТИ И РОУДРАНЪРА!!! Няма друга анимационна гад да мразя толкова като Туити.

# 962
  • Ænima/Albuquerque
Сега е момента да кажа, че всъщност не го харесвам Туитито. Дори не е толкова сладък.  Crossing Arms
Обаче за мишончето ви избих!  Twisted Evil
Гадно, бе! Напук да е.  hahaha

Ми да - 'сички наопаки, аз на терсене.  Mr. Green

# 963
Злате, сигурна съм, че има и положителни страни, обаче вече развих предразсъдък.  Crossing Arms

# 964
  • n/a
Та, като стана дума за премахването на пушачите ...

# 965
Да си дерат чайката, да си дерат! И зайката да си ядат!

# 966
  • Ænima/Albuquerque
И чичка им лелина!  Crossing Arms

# 967
като започнат да дават само малоумни детски с безполови и безрасови същества
Те вече са почнали. Онзи ден се загледах в едно филмче, което щерката гледаше по телевизията, ми те бяха някакви цилидроиди с четири крайника, които се гънеха като пипала на октопод.  Чак ми бяха страшни. Не забелязах да са особено поучителни.
 hahaha Това са Фин и Джейк бе Злате. Едното е куче ,ама не разбрах кое  Mr. Green. Лаф от там , гордо цитирин от синчето :"Ти миришеш на Кумчово дупе" .......CARTOON FOREVER!  Laughing

# 968
  • Ænima/Albuquerque
О, Спонджбоб Скуеърпентс! Велика Американска Мисъл! О!

# 969
  • Пловдив
Ей на тоя последния, кое му е положителното? И изобщо има ли някаква поука тъпото филмче? „Баси гадния живот, баси приятелите, баси работата“ - ей това разбрах аз от няколкото поглеждания.

п.п. Руснаците да не ми барат Ну погоди, ами да вземат да разпространяват „ Лунтик “ примерно. Там за 300 и кусур серии не видях никой да пие алкохол или да пуши. За „ Маша и мечока “ се колебая обаче - тя голяма хулиганка бе.

# 970
  • Ænima/Albuquerque
После ше направя анализа на Квадратните гащи, че шси тръгвам.  Mr. Green

# 971
  • n/a
A, Маша и Мечока никой да не пипа. Стрелям без предупреждение! Да си знаете  Mr. Green
Научих, че Маша си има реален първообраз. Тъй че даже не е приказка съвсем.
Оттогава се чудя как се оцелели нейните родители  Laughing

# 972
Самопремествам се, тъй препоръча Пуц.  Mr. Green

Еххх, помните ли тази мръснишка, аморална игра, дет горкия Волк събираше яйчица?

Тя направо е за ППМ тази игра, Саркът. Аморално полуголо създание изпълнява немарливо служебните си задължения, като с това ощетява емоционално кокошките, от което следва, че на собственика на фермата трябва да се наложат санкции за продукция на яйца от нещастни кокошки (да не говорим, че тези на снимката са КЛЕТЪЧНО! отглеждани) и индиректно подрива икономиката.

Собственикът освен това подлежи на глоба за експлоатация на служител, тъй като е очевидно, че Волк е количествено затруднен да изпълни служебните си задължения.

Изобщо - нищо възпитателно в тази игра, ни-що! Развращава бъдещите лидери на пазарната икономика.

# 973
Ооо, прекрасна новина! Волк-яйцесъбирач съществува в онлайн вариант!  Mr. Green

# 974
  • Ænima/Albuquerque
Ееех, детство мое, развратно и неморално!

Общи условия

Активация на акаунт