А искате ли внуци?

• 11 157
  • 228
  •   1
Отговори
# 15
Искам разбира се и няма да приема по никакъв начин ако детето ми не иска.  Naughty Какво значи "негов избор"? Shocked Това е съдбоносен избор, който определя живота и съдбата на още много други хора покрай него, и просто няма да го допусна. Нито да съсипва собствения си живот, нито чуждите. Naughty

За щастие, детето ми не е глупаво и отлично разбира и само тези неща, та едва ли ще се наложат войни.

# 16
няма да приема по никакъв начин ако детето ми не иска.  Naughty Какво значи "негов избор"? Shocked  просто няма да го допусна.
Интересно ми стана, ако вашето дете / хипотетично/ не желае да стане родител, как точно вие няма да го допуснете? Ще родите вместо него ли?????

# 17
  • София
Цитат на: t...................
Искам, да Peace
......................когато му дойде времето, разбира се.

А защо бабите ще определят кога му е дошло времето? Това не е ли "привилегия" на друг?  newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green

# 18
  • София
няма да приема по никакъв начин ако детето ми не иска.  Naughty Какво значи "негов избор"? Shocked  просто няма да го допусна.
Интересно ми стана, ако вашето дете / хипотетично/ не желае да стане родител, как точно вие няма да го допуснете? Ще родите вместо него ли?????

А определено интересна завръска на трагедията!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 19
Искам, да Peace

А защо бабите ще определят кога му е дошло времето? Това не е ли "привилегия" на друг?  newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green

Наде, пак ли под вола ТЕЛИ търсиш?  Mr. Green "

# 20
  • София
Искам, да Peace

Наде, пак ли под вола ТЕЛИ търсиш?  Mr. Green "

А ще го намеря ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 21
  • София
Искам разбира се и няма да приема по никакъв начин ако детето ми не иска.  Naughty Какво значи "негов избор"? Shocked Това е съдбоносен избор, който определя живота и съдбата на още много други хора покрай него, и просто няма да го допусна. Нито да съсипва собствения си живот, нито чуждите. Naughty
Заинтригува ме и мен това мнение.
Следователно ако твоето дете не желае деца можем да счетем, че животът му е съсипан и животът на чуждите хора е съсипан, изобщо апокалипсис.

# 22
  • София
Искам разбира се и няма да приема по никакъв начин ако детето ми не иска.  Naughty Какво значи "негов избор"? Shocked Това е съдбоносен избор, който определя живота и съдбата на още много други хора покрай него, и просто няма да го допусна. Нито да съсипва собствения си живот, нито чуждите. Naughty
Следователно ако твоето дете не желае деца можем да счетем, че животът му е съсипан и животът на чуждите хора е съсипан, изобщо апокалипсис.

Със сигурност ще е съсипан, защото ще се превърне в едно бойно поле "искам - не искам", трябва да се намери кой да събира труповете!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 23
Засега мисля в посока децата ми да са живи и здрави, да пораснат. Предполагам, че ще искам внуци. Но сега те са твърде мънички, за да мисля толкова напред.

# 24
  • София, център
Искам разбира се, много искам. Искам внучка, така както исках дъщеря.

# 25
Искам разбира се и няма да приема по никакъв начин ако детето ми не иска.  Naughty Какво значи "негов избор"? Shocked Това е съдбоносен избор, който определя живота и съдбата на още много други хора покрай него, и просто няма да го допусна. Нито да съсипва собствения си живот, нито чуждите. Naughty

Хайде пак крайни мнения...направо Армагедон - част втора. Чак и изводи изведе и заключение. ooooh!
 Дано авторката на поста се яви и Ви поясни тезата си/която за мен е крайно разбираема, но явно ерудираният ви буквализъм, чрез който възприемате писменото слово пречи на четенето между редовете/. Каква "драма" само, нали?! Tired  

# 26
  • София
А, не, моето не е мнение, само въпрос.
Авторката на твърдението пояснява за съсипания живот без деца. И то не един.
Аз само питам.

Ако за теб е разбираема и ясна тезата, ще се радвам да обясниш.

# 27
Искам да имам внуци.Но дали и кога- това е решение,което ще вземе сина ми.
За мен най-важното е той да е жив,здрав и щастлив.

# 28
Засега не искам.Някак си още не се чувствам готова да ставам баба,макар че големият ми син скоро ще навърши 23.Доволна съм ,че и той още е мнооооого далеч от мисълта за жена и деца.   Grinning
Но на един по-късен етап ,може би ще ми дойде времето да си мечтая за внуци.И особено за момиченца,защото винаги съм искала дъщеря.
Боже,та ние със съпруга ми още чат-пат се бъзикаме няма ли все пак да си направим и едно момиченце,вие внуци.....    Laughing
Ако вземем предвид мненията от другата тема,че една жена на 40 е още млада дама,пък и пенсионната възраст се вдига,то около 60-те най-вероятно ще ми е идеалната възраст да дундуркам внуци.
Сега още ми се живее и не ми се занимава с бебета.   Grinning

# 29
Искам, да!
Но не на всяка цена. Аз самата скоро родих и това с внуците ми е доста далечно, но  смятам, че ще ми е  приятно ако след 20-30 години детето ми има дете и мине през всички  радостни моменти на родителството. Да сме живи и здрави да  го доживеем.
Ако  детето ми реши да няма деца, няма да се меся и да натяквам как трябвало.

Общи условия

Активация на акаунт