А искате ли внуци?

• 11 149
  • 228
  •   1
Отговори
# 75
 "Искам" не е равно на "изисквам", не знам какво има толкова за чудене.
Ами ,на пръв прочит ще рабереш какво има предвид.
Че как да не искам внуци?! Щом съм искала деца, имам такива и се надявам на още едно, то очаквам и поне още толкова внуци, с които  да ме дарят на прилична възраст за да мога да им се радвам.. [/color]
Франческа:
Ха, искам и още как.Ще държа да ми викат "бабет".Имам една щерка и много бих искала да продължи рода ни.

Несиха:
Внучка би ми харесало да имам, но ако съм щастлива като баба (притрябвало ми е, ако живея като сегашните стари хора в мизерия и без средства за поддържането ми като жена)
Представям си как ще имаме специална връзка, особено ако е вярно, че внуците наследяват доста от бабите и дядовците. Примерно ще е много слаба, дългокрака капризна краличка с копринена коса и кадифена кожа и огромни тъмни очи, ще е самовлюбена и доста ще се фръцка  Laughing. Мой човек.

Лизет33:
Искам разбира се и няма да приема по никакъв начин ако детето ми не иска.  Naughty Какво значи "негов избор"? Shocked Това е съдбоносен избор, който определя живота и съдбата на още много други хора покрай него, и просто няма да го допусна. Нито да съсипва собствения си живот, нито чуждите. Naughty

За щастие, детето ми не е глупаво и отлично разбира и само тези неща, та едва ли ще се наложат войни.

# 76

Щото имат повече време.

..и по- малко генерални отговорности, та повече истинско щастие. Искам.

# 77
  Всеки има право да мечтае, пък за останалото - не идва от глагола "искам".

# 78
  • Испания
Имам двама прекрасни внука. Станах баба преди 5 години, на 46-годишна възраст и съм много щастлива от факта. Отначало ми викаха на име, защото другите им баби били баби, пък аз съм била млада.  Joy Пък те, другите баби, са на по-малко години от мен. Но ги приучих постепенно да ми казват "бабо".

Пожелавам на всички подобно щастие.  Simple Smile

# 79
Искам внуци, да. Също както искам деца и семейство въобще, в реда на нещата ми е и бих била тъжна ако нямам никакви внуци. Няма да натяквам, разбира се, но затова ще си родя поне 3 деца - вероятността и трите да се откажат да имат свои деца е прекалено малка и все някое ще ме зарадва с внуче  Wink

# 80
Внуци искам естествено.. няма цял живот сам да ходя за риба я!!!  Laughing
Инак с тез големи щерки.. вече съм в очакване за изненади  Mr. Green .. те тогава ще си променя ника на Дедо Соте!!!  Laughing
Но се притеснявам че ще съм женен за баба!!!  Joy

# 81

Не, твоето мнение изобщо не съм го отразила.
Отразих на друга съфорумка, а ти го коментира.
Изчезването на човешкия вид ме интересува точно толкова, колкото и оцеляването на нацията като мотив да раждам деца или да се радвам на внуци.

Да, прощавай, по-скоро аз те отразих.
Нормално е да не те интересува, изчезването на човешкият вид /изкривен поглед за мотив, както сама го изтъкваш - явно прочита ти е друг/, та нали ти не си негов представител Grinning-  а извънматричен вид/мъдра ти е мисълта дааа/. Няма лошо, добре че принципно вида ни не разсъждава/за възпроизвеждането мисъл не е нужна - знаеш/ като теб така разчупено извън матрично. Да, сигурно не би могло да е мотив, но реално , ако погледнеш над и извън личното, това си е чиста причина. Матрично или не, реално нещата се развиват така. Всеки има право на избор, егоистичен или не, но има право. Никой никого не задължава, но аз отбелязах реално как е, защото едва ли раждаме и се възпроизвеждаме мислейки за вида ни, но искаме или не това възпроизводстхво е причината за съществуването ни - освен , ако ти не знаеш друга такава. Peace  

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 07:13 от Fortune

# 82
  • Пловдив
От три деца все 1-2 внука ще има Simple Smile

# 83
Надявам се да дочакам  този ден, а също и да имам достатъчно време, за да успеят да ме запомнят внуците ми. Може да е прекалено много това, което искам, но пък....искам  Heart Eyes 

# 84
  • София
Как може да се иска нещо,което въобще не в нашия контрол ?

Е как пък може да се искат само неща, които са в нашия контрол? Много ограничен живот бихме водили така Simple Smile

# 85
 Lizzy Bennet, от къде са тези цитати на Франческа и Несиха?

Виж сега, аз искам много неща, за много неща си мечтая, много неща виждам уж в бъдещето си, но това не означава, че държа това да стане.

Та, нормално, които има деца, да има и внуци. А дали децата ми ще се превърнат в бездетн кучки/педали е друг въпрос и доста зависи от мен и баща им.

# 86
Lizzy Bennet, от къде са тези цитати на Франческа и Несиха?

Виж сега, аз искам много неща, за много неща си мечтая, много неща виждам уж в бъдещето си, но това не означава, че държа това да стане.

Та, нормално, които има деца, да има и внуци. А дали децата ми ще се превърнат в бездетн кучки/педали е друг въпрос и доста зависи от мен и баща им.
От първите 2-3  страници на темата  Peace
очакването е хубаво нещо,стига да не се превърне в императивна мяра за нашето добруване на старини.
А за последното ти изказване ще се въздържа,защото не е в контрола на някого да спре някой да е гей или да реши да е бездетен Peace Мое мнение!

# 87
Не гей, а педал.  Wink

Ти как прозря, че желанието ми да имам внуци е или ще се превърне в императивна мяра за моето добруване на старини?

Искам и каравана за 60 000 Е, това е императивната ми мяра за прилични старини.

# 88
Не гей, а педал.  Wink

Ти как прозря, че желанието ми да имам внуци е или ще се превърне в императивна мяра за моето добруване на старини?

Искам и каравана за 60 000 Е, това е императивната ми мяра за прилични старини.
Дай Боже да си купиш Кемпера и може и да ти стане начин за добруване на старини Simple Smile Wink

# 89
Искам...ама дано да нямам скоро Laughing

Общи условия

Активация на акаунт