А искате ли внуци?

• 11 211
  • 228
  •   1
Отговори
# 195
точно защото искам децата ми да са щастливи, искам да имат здраво семейство и деца. Защото това е щастие, а не да се гушкат с котката пред телевизора на 38годишна възраст ( па дори и успели в кариерата)

Щастие, ама ако си анмерил точния човек.Я виж в една съседна тема какво щастие е, че си родила на младини от Някой си....тормоз и до психиатрия се стига...

# 196
точно защото искам децата ми да са щастливи, искам да имат здраво семейство и деца. Защото това е щастие, а не да се гушкат с котката пред телевизора на 38годишна възраст ( па дори и успели в кариерата)

LaughingАз имам точно такава позната. Наистина се гушкаше с котката до 38г. Роди на 40, живо здраво момченце. Grinning

и кога е била по-щастлива с котката или с бебето?

# 197
Ще залее тук вълна от упреци, ако ти отговоря честно Sunglasses

# 198
Ще залее тук вълна от упреци, ако ти отговоря честно Sunglasses

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

е, стана ясно... Whistling

# 199
   Много ви моля, да гушкаш котка е действие, което води до състояние на пълно и безметежно щастие. Има и изследвания по въпроса, галенето на котка е полезно за здравето.

# 200
  Много ви моля, да гушкаш котка е действие, което води до състояние на пълно и безметежно щастие. Има и изследвания по въпроса, галенето на котка е полезно за здравето.

Мдааааммм, сега разбирам защо напоследък ме друсат яко нервите.... и съм далеч от състоянието на пълно и безметежно щастие.... Whistling Heart Eyes
с две думи - духовна нирвата - йок  Flutter
нямам си котка  Whistling Party Party Party
(ама си имам дваминка, дето здравата ме ядосват ..... Flutter Flutter Flutter)

П.с. лепнала съм си една супер приятна хрема, носът ми тече непрекъсната, използваните пакетчета носни къпри са три, (грабнах едно роло ново кухненска хартия  Laughing),
та, сивите клетки май не функционират съвсем нормално.... Mr. Green

# 201
  • София
Знаех си аз, че трябва да си взема котка вместо да раждам деца! Децата само нерви образуват, винаги всичко ти е за пръв път с тях, точно когато не трябва не слушат, че и на всичко отгоре тъкмо ги отгледаш, и те ти връчат внуците!

# 202

Мда, така е. А и някои хора имат доста идеалистични представи и очаквания за родителството. После като им връчат ревящото вързопче което не ги оставя да спят, си спомнят с тъга  за безгрижните мигове с котката пред телевизора. Но ...

# 203
......че и на всичко отгоре тъкмо ги отгледаш, и те ти връчат внуците!

аха.
и мрънкат - гледаш внуци - бъркаш се във възпитанието.
не гледаш внуци - заклеймяват те като супер егоистична бабичка...
няма оправия ....

бе, я си взимайте по една котка и беж пред камината... Joy Joy Joy Joy

# 204
  • Бургас
Значи вече не искам внуци, а котка. Децата няма как да ги върна, ама поне внуците да избегна Laughing

# 205
  • Mars Hotel
Значи вече не искам внуци, а котка. Децата няма как да ги върна, ама поне внуците да избегна Laughing

Хубава работа, ами наследството? Ами гените? Котката занеш ли колко ще се трогне, ако я заплашиш с обезнаследяване? Mr. Green

# 206

Хубава работа, ами наследството? Ами гените? Котката занеш ли колко ще се трогне, ако я заплашиш с обезнаследяване? Mr. Green

Сега си обяснявам защо се нароиха толкова котки милионери-наследници, щом не са собствените гени, ничии гени няма да са Mr. Green

# 207
  • Бургас

Важното е че, аз ще съм щастлива и ще си я галя пред камината.
А, ако искат да раждат внуци, всичко отива при котката. Скоро една такава получи 10милиона наследство. Мята ще го раздава по скромно, ама ще ми осигури спокойни старини, а какво се случва след моя край и гените , кво ми пука нали имам брат, той да ги продължава....
Обачееее, хич не обичам котки, май нещо друго трябва да измисля.

Сега си обяснявам защо се нароиха толкова котки милионери-наследници, щом не са собствените гени, ничии гени няма да са Mr. Green
Видя ли, да не си мешаме гените с никой. Няма достойни Mr. Green

# 208
Е стига де, а който не обича котки, к`во да прави? Знам, знам внуци , нали?
Да , де искам внуци, ама не като мои деца да ги гледам 24 часа /пак ще ги обичам жертвоготовно/, а така като баба, за малко и за кратко - много искам, нали. Tired
 С куче пред камината не става ли? Wink

# 209
  • Mars Hotel
Не става с куче. Кучето иска разходки, а докато го разхождаш, може да срещаш хора и недай си Боже, да намериш и Мъж.  Crazy
И тогава няма как да поддържаш реноме на изкукала, нещастна, завистлива стара мома на 32. Във връзка с другата вървежна тема.

Общи условия

Активация на акаунт