Ин-витро в Истанбул 4

• 58 983
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Упорита били споделила дозите на лекарствата по дни и стойностите на хормоните във всеки един ден.На една възраст сме и аз съм с две пораснали деца ,проблемът при мен е тубарен.След четири стимулирани неуспешни опита  сама търся отговори.Редовно чета темата, но нямаме финансова възможност ,в се пак ми е много полезна.Виждам ,че там няма оправдания като лошо качество на яйцеклетки.Желая ти успех утре.
-------------------------
jojoo, на мен в Мемориал не са ми казвали какви са стойностите на хормоните, а доколкото знам и на другите момичета не им ги казват, може би смятат, че не е нужно да ни занимават с това. ДАже не са ми казвали колко мм са станали фоликулите при всекидневната фоликулометрия, аз си виждах на монитора размерите , иначе само казват дали всичко е наред и после ми пращат смс за вечерната доза. Имай пред вид, че дозата и лекарствата се определят изключително индивидуално за всяка жена и освен това ден за ден, спрямо размер на фоликулите и стойностите на хормоните. Така че не съди по моите дози! Ето как протече моята стимулация от 3 ден от МЦ /1 ден на стимулациата/:
От 1-ви до 4-ти ден вкл. вечер еднократно  по 208 IU Пурегон.
На 5-ти ден 225 IU, 1 инжекция Citrotide.  
На 6-ти ден 225 IU, 1 инжекция Citrotide.
На 7-ми ден 2 х 0,5 mg Ovitrelle в 22.45 ч.
На 9 - ти ден сутринта пункция.
Така се случиха при мен нещата.

# 376
Благодаря за отговора.Моите стимулации продължаваха 11-14 дни и накрая некачествени ЯЦ,а и дозите доста големи.Имам стимулация с Пурегон по 350 IU  и само пет ЯЦ.Мисля ,че по малки дози за по добро качество.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 23:57 от jojooo

# 377
Кратка стимулация при УПОРИТА,супер е това,при мен стимулацийте са по дълги и двата пъти по 12-14 дни,но при всеки различно,това незначи че не са качествени яйцеклтките,зависи от организма и как растат фуликулите,по бавни или по бързо.Успех утре на пукнцията УПОРИТА!          МИШО,казах ли ти аз аааааааа,всичко ще е наред само спокойствие това ми е нужно и всичко че е шестицааа..))) Hug  Бърти ,как си?

# 378
uporita, упех утре на пункцията  Praynig  Силно стиснати палци имаш от мен!!!!!
Мише,чакаме те да кажеш как са фоликулчетата   bouquet

Аз за кариотипа само се чудех,но няма да го пускам за сега,щом като и от Мемориал не ми го искат.... А през февруари мислим да ходим до Турция да правим ЦС, искам те да си ме видят...не че тук няма добри лекари,но пуста техника...... newsm78

# 379
  • София
 Момичета, много ви благодаря за стиснатите палци  Hug Hug Hug

Михо Ши, цял ден надничам за новини от теб и сега най-после се успокоих и много се радвам, че продължаваш newsm44  Чудесни стойности, дано всичко върви все по-добре до финала  Praynig

Лулу Hug, миличка, добре съм! Продължавам да се чувствам като турист, а не като пациент, макар че вече всеки ден ходя в клиниката за преглед и хормони и се боцкам по два пъти на ден. Моята стимулация върви малко по-бавно от тази на Упорита, но и аз съм с друг препарат /Меногон/. Много хубаво в тоя Истанбул, беееее - и интересно от туристическа гледна точка, и вкусно от кулинарна такава, а и едни намаления са почнали тук...  Laughing Laughing Laughing

# 380
burty,супер си значи,щом си турист  Laughing,оххх много хубаво готвят тез хора и много манжички,всичко ми е любимо,като отида а ние често ходим, голямо ядене падааа мммммммммм,хапни и заради мен,още малко и аз се преселвам,хихихихи..)))Много се радвам че всичко върви добре,нищо ,че бавничко и аз съм така,ама тази година ще ние за късмет да знаеш..))))Ще чакам новини и ти стискам палци!

# 381
burty, наслаждавай се на красивия Истанбул!!!! Как вървят нещата с твоята стимулация? На какви дози си с Меногона? Сподели с нас,ако е удобно.
llullu ти този месец ще ходиш ли пак на преглед или се готвиш вече за старта?

# 382
Uporita, успех на пункцията утре!
Мишо, много се радвам, че се е вдигнал естрадиола, супер newsm44
Бърти, стискам палци всичко да е наред!
Блум, добре си решила да направиш цветната снимка в Мемориал. Аз я направих в БГ и сега треперя какво ли ще видят на нея като отида другия път на преглед. Пък и тя е една такава неясна...ама дано всичко да е наред. Praynig

# 383
  • In a surreal moment!
Упорита - Успех утре, ще те мисля - пиши какво  е станало!  Heart Eyes Hug

Miho_She - Радвам се , че и при теб нещата взеха добър обрат, макар и малко инфарктно! Дано това е твоят опит!  Heart Eyes Hug

# 384
  • Sofia
Момичета, благодаря ви за подкерапата, на мен наистина ми олекна днес, и прегледа мина добре, докторката видя 7 фоликула - 4 около 13-14 мм. и 3 около 11 мм. Утре пак и може би ще определим деня на пункцията.

Упорита  Praynig Praynig успех на пункцията

Бърти, чудесно е това, че си изкарвате така добре, забавлявайте се и .. те така стават бебетата.. с кеф! Simple Smile Хайде нека е плодотворен този престой в Истанбул.  Hug

# 385
  • София
Лулу, Блум, Жълта Роза, Михо Ши Hug Hug Hug Hug, благодаря ви!!!

... На какви дози си с Меногона? Сподели с нас,ако е удобно.

Блум, започнах с 225 веднъж на ден. Така беше първите три-четири дни, после я вдигнаха дозата /с "една стъпка", както се изрази доктора/ на 150 сутрин + 150 следобед, а от вчера съм на 150 сутрин + 225 вечер, като слагам и Цетротайд 0,25. Досега с този препарат /имам предвид Меногон-а/ не съм имала стимулация... Впрочем, не знам има ли го в БГ... newsm78 Не че е важно...

Михо Ши, дали пък няма да се уцелим за пункция в един и същи ден... newsm78 Hug Laughing

# 386
  • Sofia
Моята стимулация за сравнение с тази на Бърти и Упорита
2 ден - 150 гонал + 150 гонал
3 ден - 150 гонал + 150 гонал
4 ден - 150 гонал + 150 гонал
5 ден - 150 гонал + 150 гонал
6 ден - 150 гонал + 150 гонал
7 ден - 150 гонал + 225 мерионал
8 ден - 150 гонал + 225 мерионал + 0,25 цетротайд
9 ден - 150 гонал + 225 мерионал + 0,25 цетротайд
10 ден - 150 мерионал + 225 мерионал + 0,25 цетротайд

За мен едно от неоспоримите предимства е че тези инджекции са подкожни. Предния път имах мускулни и всяка сутрин и вечер търсех работеща поликлиника да ми ги слагат. Това беше супер натоварващо. Сега си ги слагам сама, с асистенцията на мъжа ми Simple Smile който днес поиска да ми сложи едната, но аз не му дадох, страх ме е, друго е аз като контролирам процеса.

Бърти, кога се очаква твоята пункция? Ще си идвате ли до трансфера или ще сте там?

# 387
Здравейте момичета,
Нямаше ме една седмица и после ми трябваше цял ден да ви чета какви сте ги натворили. Радвам се, че има такова раздвижване с опитите. Браво на Упорита и Михо за добрия урожай. Стискам палци за пункциите. Бърти, и на теб браво, че се забавляваш. Колкото до Меногона, не само, че го има в България, ами аз имам 30 бройки в шкафа, но няма да мога да го използвам, защото му изтича срокът.
Днес пак се занимавах с моята токсоплазмоза. Резултатът е без промяна. Високо IgG, положително, но не много високо IgM, отрицателно IgA. Докторката каза, че може да си остане така и 1 година, така че ще се наложи да преглътна този резултат и да заминавам за Истанбул. Засега мисля да ходя в Бахчесъ. Ако някой е бил там, но не пише по форума, нека да ми се яви на лични, че още съм на кантар.

# 388
 Blumchen,отивам на гости за 2 седмици,първо до Бурса там са на моя родителите и сестра му,после в Истанбу една седмици,малко почивка,засега съм в застой не съм решила кога ще ходя,март или април,реших да послушам съвета на доктора малко почивка,между временно си работим по въпроса с отпушени тръби съм хубава спермограма,дано ви изненадам,дай боже!!!Уж няма проблем,март ,април ще започвам..)))Ти как си какво реши кога ще е следващия опит успешния?

# 389
ооо,супер!!!Ще прекараш доста време в Турция!!! Ние следващия месец ще правим ЦС и след нея като видим какъв е резултата ще поемаме към следващия успешен  Hug опит Simple Smile
Иска ми се също да е пролетта,че досегашните ми 2 опита бях все през зимата (януари 2011,декември 2011) и нещо зимата явно не е моя сезон  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт