Ин-витро в Истанбул 4

• 58 959
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не исках да спамя и аз в тази тема, ама като опряхме и до мастурбацията - на теория е по-лесно от пункция под упойка, обаче на практика изобщо не е същото като да се забавляваш насаме с жената под одеялото...и като си помислите, че в този сакрален момент те се стараят да извлекат най-доброто от себе си, за да се оплодят нашите изстрадани Я., помислете си как се чувстват...Моя редовно се оплаква, че от притеснение изкарва тройно по-малък добив (да ви припомня вица за "глътка, глътка и половина" Joy Joy Joy). Само да уточня, че моя мъж е всичко друго (умен, красив, общителен и т.н. положителни качества), но не и притеснителен...Ако някоя от нас я накарат да мастурбира "пред публика", колко от нас ще успеят? Аз за себе си категорично смятам, че няма да мога...не че не знам как... newsm78 newsm78 newsm78

# 436
Като сте тръгнали да споделяте за мили родни картинки, та и аз да остана назад Twisted Evil,същото е и в Шейново, в далечното начало на нашата борба, първата спермограма беше изследвана там, но след като видях как се наложи мъжа от приятелската двойка да даде материал в една тоалетна, аз реших да съм бяла и добра и моя любим свърши тая работа в къщи, но беше лют февруарски ден и въпреки, че от вкъщи до там се стига за 10тина мин., няма да ви казвам къде по себе си го скрих материалеца та да иде с телесна температура до там Mr. Green.

# 437
И аз съм съгласна с vi_ga,тук си споделямае за да може да си помагаме взаимно,точно тази информация която ти намираш за излишна,за нас е най важна за да разберем как е повлияла самата стимулация,та това е най важното ти сама го каза в поста си,но както да е постовете са ти винаги подробни за всичко от началото,но щом така си сметнали за добре това си е твое решение.Пожелавам ти успех!
------------------------------------------
Не сте ме разбрали добре, за мен лично е излишно да я знам тази информация, колко точно са били стойностите на хормоните ден за ден, за да не се вкарвам във филми и да тръгвам да ровя из нета дали са нормални тези стойности и да се тревожа, ако има някакви разминавания. Но дори и да искам да знам тези стойности, няма как да ги разбера, защото като дам сутрин кръв в лабораторията не ме карат следобед да ходя да си взимам резултатите и да ги нося на лекарите, а резултатите се изпращат автоматично на екипа и на мен следобед само ми пращаха смс с дозата за вечерта. Така че колкото и да искам да дам някакви данни, за да си сравните стойностите, за съжаление няма как да стане. Пункцията я правят когато фоликулите станат около 20-21 мм, но мисля, че и в Бг е така, поне при предния ми опит в АГ-Варна пак беше така. При прегледа лекарката не коментира подробно всеки фоликул, само казва, че всичко е наред. Аз гледах на монитора като ги мерят и забелязвах, че на всеки следващ ден са порастнали с около 2 мм. Но пак казвам, че дали нещо е нормално, се преценява за всеки организъм, според индивидуалните му специфики. Аз лично относно извадените яйцеклетки ембриончета съм леко суеверна и бих искала да кажа подробностите като имам окончателни резултати. Днес ми казаха само, че са оплодени и много се надявам да се развива всичко така добре, както до сега, за да  мога да се похваля с ++++ резултат!  
Uporita, мисля,че правилно съм те разбрала, защото точно така бях и аз-исках да си изкарам една прекрасна почивка в Истанбул и между другото да ходя на прегледи Simple Smile не исках нищо да знам, не исках да се тормозя, не исках да ровя из нета и да се питам "сега тези нива на хормоните отговарят ли на броя на фоликулите???? тези фоликули не са ли малки, за да бързат да ми слагат овитрела??? и др.подобрни въпроси...... Но забелязах,че сякаш това кара лекарите да гледат с друго око на пациента. Ако се покаже,че си с в час с нещата, които ти правят и се интересуваш защо така правят, отношението става различно. Просто лекарите стават по-внимателни към теб (поне аз така се чувствам). А иначе за съжаление и там има неуспехи, но не всички момичета пишат тук. Мисля,че бях ви писала,че от 6 бг двойки, които се засякохме в Мемориал, само при една има бременност. Факт е, обаче,че ембриолозите и техниката им са на ниво. За лекарите мога да поспоря-давам пример- всеки ден минавах на преглед през различен лекар,Кахраман ме прегледа само веднъж, заедно с Фунда. Когато се случих при др.Ачет (на турски май се произнася по друг начин името му) бях много щастлива,т.к. бях чела много добри отзиви за него. За съжаление прегледа при него беше буквално претупан-през цялото време си говореше нещо с Кюбра и се кикотеха, а междувременно диктуваше размерите на фоликулите ми на сестрата. Но реших,че няма да обръщам внимание на това,тогава не ми беше важно. Сега обаче си мисля,че следващия път ще настоявам за по-чести прегледи от Кахраман, ще си искам размерите на фоликулите и нивата на хормоните (дават ги,ако им кажеш, че ги искаш на следващия ден,когато отидеш на преглед).

# 438
  • София
Да попитам нещо: в мейла от Кюбра с изследванията за първичния преглед не видях да искат АМХ и Инхибин Б. Дали ги е пропуснала или наистина не са нужни?

Почти съм сигурна, че не са им нужни. Аз, впрочем, ги имах отбелязани в епикризата си, но май никой не им обърна никакво внимание...

# 439
Да попитам нещо: в мейла от Кюбра с изследванията за първичния преглед не видях да искат АМХ и Инхибин Б. Дали ги е пропуснала или наистина не са нужни?

Почти съм сигурна, че не са им нужни. Аз, впрочем, ги имах отбелязани в епикризата си, но май никой не им обърна никакво внимание...
не,не са пропуснати, просто не ги изискват. Аз ги имах и им ги носех,но не им обърнаха внимание, Кахраман каза,че за тях е важно какъв брой са антралните фоликули.

# 440
  • София
...Мисля,че бях ви писала,че от 6 бг двойки, които се засякохме в Мемориал, само при една има бременност...
Това доста малка бройка на успелите - 1/6 или иначе казано - около 15%   Tired

И да попитам нещо - бяхме в петък там на преглед, а още нямам пратени резултатите от СГ. Вчера писах на Кюбра, но все още ги нямам. Дали да й пиша пак?

# 441
  • София

...И да попитам нещо - бяхме в петък там на преглед, а още нямам пратени резултатите от СГ. Вчера писах на Кюбра, но все още ги нямам. Дали да й пиша пак?

Нашите резултати от СГ пристигнаха на 6-тия ден. Доколкото знам, стават за три дни, но събота и неделя са почивни...

# 442
burty, Blumchen, благодаря за отговора!   bouquet

Blumchen, а ти знаеш ли с какъв проблем са били неуспелите двойки, за които пишеш? Аз нали все в качеството на Я съм се вторачила ...

...Мисля,че бях ви писала,че от 6 бг двойки, които се засякохме в Мемориал, само при една има бременност...
Това доста малка бройка на успелите - 1/6 или иначе казано - около 15%   Tired
Не знам доколко е коректно така да се интерпретира този резултат. Много малка е тази бройка,  та да разсъждаваме върху нея.
А при възраст 40+ шансът за успех е 10-15%, това навсякъде го пише.

# 443

Ха ха ха, колко смешно! Смесваш нещо информацията от постовете ми, за цигарите и почивките ставаше въпрос как по принцип се работи в Бг във всяка една сфера например. Когато ходих за изследванията за Рубеола в ХЕИ точно това ми казаха - изчакай да си изпуша цигарата, че ми започва почивката, после ще си платиш изследванията. В АГ Варна  може и да има специално пригодена стаичка, ама явно е само за хора с връзки или по-специални пациенти, защото лично със съпруга ми сме били в коридорчето, когато Ани прати едно момче да даде материал с думите: "Отиди ей там  в тоалетната за материал" и той отиде и след малко излезе с бурканчето с материала. Това си беше героизъм от негова страна.
А ти ако обичаш не се изживявай като адвокат на Александров. Аз не съм против него, нито лично го плюя, обективно описвам нещата в АГ-Варна и в Мемориал. Всеки има глава на раменете си, за да прецени и да направи своя избор.
Всичко е видно от снимките, ако искаш да ме опровергаеш за условията в АГ-ВАрна, нареди до всяка моя снимка от Мемориал аналогична от АГ-Варна, пък  било то и тоалетните!
Хахахаха, но не аз смесвам информацията, а ти така се изразяваш и точно това се разбира, поправи пункуацията за да няма такива недоразумения.
А това за тоалетната пак си го измишляш, защото основната практика в АГ Варна за даване на материал е носене от вкъщи, а пък думите ти за бурканчето направо ме  Shocked - не се ползва БУРКАНЧЕ, а стерилен пластмасов контейнер - или въобще не си в час с АРТ или имаш много развинтена фантазия. Прочем всички разбрахме, че не си обективна, а и колко пъти те питаха за стимулация и брой Я / едва ли не знаеш/, но просто нещата явно не са много добри, щом така упорито мълчиш и се обясняваш, че не те интересува. А може би и не го правиш, защото силно ще олекне информацията и възхищението ти относно тази клиника.
Успех все пак и слез на земята.

# 444
ddnchv, пак нещо се изцепи в последните си изречения  ooooh!
Пише жената, че е суеверна и не иска да коментира нищо докато няма точен резултат. Все пак е на 40+, не очакваш да са и направили повече от 5-6 Я, нали?

# 445
burty, Blumchen, благодаря за отговора!   bouquet

Blumchen, а ти знаеш ли с какъв проблем са били неуспелите двойки, за които пишеш? Аз нали все в качеството на Я съм се вторачила ...

Това доста малка бройка на успелите - 1/6 или иначе казано - около 15%   Tired
Не знам доколко е коректно така да се интерпретира този резултат. Много малка е тази бройка,  та да разсъждаваме върху нея.

за жалост обаче възрастта не е 40 + а между 35 - 40.

# 446
ddnchv, пак нещо се изцепи в последните си изречения  ooooh!
Пише жената, че е суеверна и не иска да коментира нищо докато няма точен резултат. Все пак е на 40+, не очакваш да са и направили повече от 5-6 Я, нали?
Въобще няма значение колко са - то и с една става, въпроса е друг, че в усията си да оплюе АГ Варна подава тук една много напудрена и едностранчива информация, като се старае да прикрие резултатите от сегашната си информация - това е проблема, а не конкретната бройка.

# 447
ddnchv знаем, че си доволна от Варненската клиника и д-р Александров, защото там сте успели, но това е било преди 5 години. сега нещата не стоят така, ако не вярваш отиди и виж, както и спора, че не приема клиентки на 35+, за 40+  Whistling ooooh! но да тук, защото с тебе трудно се спори.
сега по темата - пожелавам прекрасни резултати на Упорита и Бърти и дано има повече поводи за радост в темата.  Hug

# 448
За жалост обаче възрастта не е 40 + а между 35 - 40.

Еххх, това вече не звучи много добре ...

# 449
  • София
За жалост обаче възрастта не е 40 + а между 35 - 40.

Еххх, това вече не звучи много добре ...

Точно това имах предвид

Общи условия

Активация на акаунт