133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 644
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Feel, тук съм... Ама съм в треска около ваканцията, приготвления, покупки, багажи....

Шамс, честит рожден ден! Всичко най най ти пожелавам.  Hug   party023

Мъгли Деси, добре дошла   bouquet

Ясмин,  Peace  Heart Eyes

Пожелавам прекрасен ден на всички!!!

# 601
Шамс, Честит Рожден Ден и от мен   bouquet Честито на всички, които са имали поводи за парти и много позитивни емоций...  bowuu
Как сте всички?Как прекарвате жегите?
Искам да отбележа, че исках да отида на представянето на арабската кухня от външно министерство, но като отидох бяха останали само тоалетните...  Whistling Някой опита ли, разкажете ми, покажете ми снимчици Simple Smile
И искам аз пак да питам, туй нещо, което е отдолу и отброява различни годишнини и годинки как се слага и от къде да го изнамеря Simple Smile
Аз имам кученце на гости и тия дни само с това се занимавам, да я мачкам и целувам, защото ги обожавам тез животинки...  Rolling Eyes
Поздрави на всички... Simple Smile

# 602
  • България
Шамс, Честит рожден ден на патерици Simple Smile. Да си жива и здрава.
Ако не е много нахално, от къде идва ника ти? Всеки път като го прочета се сещам за една книга на Елиф Шафак Simple Smile

Фараула, какво е кученцето?
Аз от 3 седмици се боря с един 4-месечен шпиц.
А някой знае ли дали предаването с Амал е минало? Аз уж се оглеждам оглеждам ама на нищо не попадам, а исках да го гледам.
Приятно прекарване на жегите, момечета и до скоро Simple Smile

# 603
 Здравейте принцески  Hug
 Благодаря отново за пожеланията ви , да ви се връщат тъпкано  Heart Eyes
  kasi071286 преди време ми хрумна да си сменя ника . Използвах думи от арабския език  Peace shams -слънце ,amar - луна .
Освен това тези две думи , ги свързах с една сентенция / поговорка :Живота ни се редува в 15 дни слънце , и 15 дни луна  Laughing

# 604
Фараулке, заповядай -снимки от Деня на арабската кухня.
Изглежда наистина много вкусно...  chef

Каси, предавенето с Амал го гледах миналата седмица, тя се представи повече от отлично, всяка казана от нея дума си беше на място, танцовият състав също много ми хареса. За разлика от неорентирания и викащ водещ, самото студио в стил от 90 те и глуапавия сценари с плоски шеги ала Шоуто на Слави. Добре, че Амалчето успяваше да се наложи и да сподели нещо наистина смислено.
Но нека Амал сама прецени дали да пуска линка към видеото тук или да го праща на лични на интересуващите се.
  Crazy Whistling Heart Eyes
Междудругото още сме на 41 страница, току виж Новогидошното заглавие на темата се окаже актуално и за посрещането на 2012.

# 605
амалче и аз искам линк  Praynig

# 606
Аз, аз бях на Арабската кухня, ще кача мои снимки (няколко) от тогава. Не съм снимала масите, снимах себе си. Mr. Green Иначе до храната едвам се докопах и то благодарение на скромния ми арабски и детето с мен. Mr. Green Ягодке, дай да се сприятелим във ФБ, ако не сме вече приятели.

За предаването мисля същото като Айче. Много бозаво. Да ви кажа, че ми отне 4 часа за да ми дадат 10 думи на кръст. Crossing Arms Говорих и за арабската жена и други работи, но явно простотията си е на почит, трпвба да се поакже обрязването, та после всички да се вайкат какви сме варвари.... Crossing Arms. Мислех даже да се обаждам на сценариста да му се скарам, при положение, че преди предаването имахме дълъг разговор на диктофон от 1.30 минути! И той извлече това, да ме пита нормално ли ми било семейството. Ами да. Познавам много по-ненормални от моето и то без да са смесени бракове. Mr. Green

А за линка, има го във ФБ на страницата.

http://bnt.bg/bg/productions/154/edition/23808/shouto_na_akrani_17_uni_2012

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 11:24 от amal

# 607
Момичета Здравейте!
Извинявайте, че така грубо се вмъквам в темичката Ви. Но имам следната молба за помощ от Вас Praynig
Можете ли да ми напише името Сияна, как следва да се изпише на арабски?  ooooh! Търсих къде ли не , в интернет , като онлайн речник, но не ми го превежда. Докато името на мъжът ми без проблем го изписва newsm78
Искринно благодаря предварително, ако помогнете със знанията си по този език.
Поздрави  Hug

# 608
Ema*08,

سيانا

# 609
Искрени благодарности!   bouquet  А името срещано ли е при Вас в Дубай сред нашите сънародници? Скоро очаквам дъщеричка и ще си татуирам името й, и една от осв. причина да питам е това! Благодаря отново  Hug

# 610
Амалче, гледах те с голяма усмивка на лицето, не мога да повярвам обаче колко малко време са ти дали, винаги е така, а да си призная честно този водещ хич не ми допадна, някак си ми се слива с типичния български селянин, дано не обидя някого, не ми е това идеята, но  #2gunfire Иначе браво на теб   bouquet С удоволствие ще се сприятелим, разбира се, ще ти пратя акаунта си на лични Simple Smile
Аз както споменах отидох и заварих тоалетните и един човечец от охраната, изненадан, че сме дошли толкова късно  Crossing Arms Видях снимките от линка във Фейсбук, много ми харесаха...
Аз тези дни бях изпълнена с щастие, както споменах моето кученце ми беше на гости, то е малко, сладко същество- японски хин, обожавам я, но освен нея, на вратата ни почукаха други гости от далече...  Flutter Появиха се някои от роднините на моето арабче, а няма нужда да обяснявам как се почувствах аз, като млада булка, която за първи път се среща с бащата на съпруга си(как само звучи, ама си е самата истина)...всички знаете повечето от арабчетата тук колко страдат за родината, роднините и всичко и колко истинско и чисто е щастието им, когато нещо такова се случи, аз не знаех къде стъпвам, не знаех какво се случва...  Blush Те, миличките, решили да ни направят изненада, нищо не подозирахме, това беше най- хубавото нещо, което можеше да се случи...опознахме се, надявам се ме харесаха и така...простооооооо  Crazy
И такааааа, много се разговорих, пожелавам ви спокойна неделя и приятна и хладна седмица   bouquet

# 611
Фараула, ех, че изненада са ви спретнали. Ама я разкажи повече  Mr. Green  Whistling Flutter Аз не разбрах освен с бащата на твоя хабиби с други преки роднини запозна ли се? Как беше химията помежду ви? Разбирате ли се? Имаше ли някакви комични истории от сблъсъка на културите?
И да продължа с любопиството ми - семейството на твоя човек в Ирак ли живее, и ако да, лесно ли са получили виза за да дойдат в България?  newsm78

Любс сигурно вече се е прибрала и за това двете с Ясмин никакви ги няма в темичката.
Останалите къде сте   Thinking  Naughty

# 612
Ей ме на пак Simple Smile, амиииии, Айя, освен с баща му се запознах и с чичо му, това е като за начало... аз съм от хората, които някак си търсят позитивното в хората винаги и така подхождам към хората...за това само идеята, че са негови роднини ме караше да изключа всякакви негативни мисли...в смисъл не съм си и помисляла, че няма да ми харесат... до колкото познавам хората, мога да кажа, че се харесахме и беше много мило... аз не можех да си сваля усмивката от лицето, направо като някаква малоумна там  Joy ... бяха много мили и много приятно прекарахме времето, аз много бързо се привързвам към хората и когато си тръгнаха, направо все едно цял живот съм била с тях...много тъжно ми стана...  аз си бях аз с глупостите си и детинските си навици, така че като ги гледах как ми се радват, си мисля, че ме мислеха за едно от децата си... Simple Smile за много смешни ситуаций не се сещам, нямаше нещо фрапантно... ако им е направило силно впечатление нещо, не биха дошли точно на мен да кажат, но си мисля, че всичко мина добре, наистина ми се иска по- често да сме заедно...Почти цялото му семейство живеят там и за да дойдат тук хич не е лесно, те бяха съчетали изненадата за нас с малко бизнес, така че мисля, че това е помогнало за взимането на виза... за съжаление не знам подробности...някак си като погледнеш глобално на нещата и се замислиш как толкова важни неща, като да се видиш със семейстовото си стават толкова трудно изпълними по една или друга причина, направо преосмисляш всичко в тоз свят...за това, трябва да обръщаме внимание на малките неща, много клиширано, но е факт... и така...вие как прекарвате неделята?

# 613
Добро утро...

Айа, да, много добре си изкарахме с Ясминката  Heart Eyes и вече съм у варненско  Mr. Green

Времето е супер за мен тук, идеално след 45 градусовите температури в Дубай.

Утре отиваме до Истанбул за 3 дни със семейството, приемам поръчки  Laughing

Фараула, браво, дано така мине и запознанстовто с останалите членове от семейството му.

Лека и позитивна седмица на всички!  Hug

# 614
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Познайте кой днес си взе изпита и вече е опасен за всички невинни участници в движението  Mr. Green 
Та да почерпя

Само толкова,че пиша с виртуалната клавиатура и е много неприятно.
Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт