Извеждате ли децата навън

• 9 257
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Старая се да го извеждам всеки ден, когато времето позволява, т.е. както са посочили всички в темата -да не е мъгливо, да няма силен вятър и да не вали. Понякога обаче, признавам си , когато не ми се излиза си стоим у дома, пропускали сме разходки някои дни.

# 61
  • ул. "Мечтание"
И тук да напиша, че излизаме редовно с децата. Баткото всеки ден е навън (на двора, ако аз не излизам), с малкия имам пропуски понякога, но обикновено е от чист мързел или ако вали дъжд (мразя да излизам в дъжд).

# 62
Моят син стана на пет години,още не знае какво е т'ва шапка и шал,освен за лятото с козирка.Диша си леденият въздух и няма грижи.Много странни дебати водите Rolling Eyes

# 63
  • София
Аз просто не обичам да излизам безцелно и с големия се е случвало да не ми се излиза и да не го изведа, независимо дали е лято или зима. Сега обаче ходи на градина и с малкото щем - не щем излизаме всеки ден по два пъти на разходка - да заведем или да вземем баткото от градина. Навън диша по-добре, винаги спи, не нервничи. Просто се обличаме подходящо за времето и тримата.

# 64
  • В Космоса
Моят син стана на пет години,още не знае какво е т'ва шапка и шал,освен за лятото с козирка.Диша си леденият въздух и няма грижи.Много странни дебати водите Rolling Eyes

Е, кое му е странното? Както виждаш едни излизат всеки ден, други по-рядко, едни се съобразяват с метеорологичните условия, други не ги вземат под внимание. Материал за дебати не липсва.

# 65
Амии..странни са ми..И да се опитам да да се аргументирам,ще остана неразбран,щото т'ва си е кауза пердута.. Peace

# 66
Амии..странни са ми..И да се опитам да да се аргументирам,ще остана неразбран,щото т'ва си е кауза пердута.. Peace

е, добре, нека някой да поиска аргументи първо, а пък после го убеждавай в достоверността им.. Wink

# 67

е, добре, нека някой да поиска аргументи първо, а пък после го убеждавай в достоверността им.. Wink
О..дори да ми ги"поискат"пак няма да ги"дам" Crossing Arms
Така де..след като сте решили да си пакетирате децата като коледни подаръци,кой съм аз,че да ви разубеждава....  bouquet

# 68
  • Sunshine state
Не,при такива условия не я извеждам.Само,ако е наложително. Peace

# 69
При какви? Rolling Eyes

# 70
При какви? Rolling Eyes

предполагам, при -5 градуса и мъгла.. условията, които описва авторката на темата! Wink

# 71
  • на последния етаж
През седмицата сме навън само докато се прибираме от ясла вечер (за около 30 минути), наваксваме събота и неделя. Шал пред устата не слагам.

# 72
  • Sunshine state
При какви? Rolling Eyes
При дадените от авторката.А теб какво толкова те възмути? newsm78

# 73
  • София
Беше на 15 дни, когато го изведох за първи път на разходка. Оттогава сме навън почти всеки ден. На  Тери много му харесва - спи супер сладко навън Simple Smile

# 74
При какви? Rolling Eyes
При дадените от авторката.А теб какво толкова те възмути? newsm78
Не ме е възмутило нищо. Питам си.

Общи условия

Активация на акаунт