НГ или 3-та световна? Дразните ли се?

• 6 738
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честита Нова Година! Laughing
Мислех,че като е пораснала дъщеря ми няма толкова да се плаши,ама не.След 12ч пак пракарахме в гушкане и успокояване до около 2ч.Веднъж заспа,пак се събуди и пак рев,ама в 2ч се предаде.Вече се чудя другата нова година къде да я караме,че и за заведение е малка-още преди 12ч и се доспива.

# 46
  • Sofia
Мдааа... до нас пък имаше детски купон. На НГ.  Shocked От съседен балкон висяха на гроздове дечурлига на около 10-ина години, поне 20 бр. и мятаха пиратки. Не видях да има възрастен човек при тях. Кой нормален родител си пуска детето на купон на НГ на 10 год...  newsm78
Оххх...  много кошмарна нощ прекарах. Децата пощуряха от страх, накрая ги взех да спят при мен. И на 112 се обаждах - директно ми казаха, че нищо не могат да направят.  ooooh!

# 47
  • на плажа
 За много години! В нашия квартал беше спокойно. Имаше само фойерверки и никой не е пуцал предишния ден. От прозореца гледахме фойерверките от Бояна. Детето много се радва, но кучето прекара половин час в ръцете ми треперейки, въпреки, че шум почти не се чуваше вкъщи. Това си е стара травма от предишни години. Мисля, че има надежда за партизаните. Мен ме е страх от такива работи и не съм фен да се пука и гърми.

# 48
  • София
На 112 съм звъняла,когато съсед правеше ремонт и то цяла година майсторите му чукаха и трещяха с канго най-вече следобед и на мен ми казаха,че нищо не могат да направят,ами жалба в общината и т.н.Абе,страшна държава.Пиратки и незаконни цигари се продават се продават на всеки ъгъл,всеки гърми и трещи с каквото му падне и по което време иска.Заради това беззаконието само ми се е приисквало да живея на друго място.Аз много уважавам реда и закона,ама не съм попаднала в точната държава. Sad

# 49
Честита Нова Година!
Бомбардировката при нас беше прилична, приключи към 1 часа и спахме учудващо спокойно. Даже купони в съседни апартаменти нямаше.

# 50
Честита Нова Година !
Удивително спокойно беше - гърмежите приключиха до 12.30ч.,
никакви музики,чалги и простотии.
Мисля,че след няколко години нещата ще си дойдат на място.

# 51
  • Между гори и планини
Честита Нова Година!

Изненадващо прилично беше посрещането снощи - само 30 мин. фоерверки, без бомбички, без гърмежи.... Може бе дъждът ги е поспрял, но за първи път от години, блокът не се ралюля.
Горката ми котка... намерих я скрита в пералното зад пералнята с изцъклен поглед и скована от страх.

# 52
  • Sunshine state
За много години на всички.   bouquet
При нас също бе спокойно.Имаше пукотевица,но вътре не се чуваше нищо.И ние с мъжът ми хвърлихме по някоя и друга пиратка. Blush  Laughing

# 53
Не, не се дразня, напротив. За първи път от много години посрещам Нова Година тук и очаквах с нетърпение истинския за мен 12 час. Добре беше.
Край нас са полицейски блокове и от там най-много стрелят. Не знам точно как и с какво, но доста ефектно беше  Laughing

# 54
  • Linz
ЧНГ!
В центъра на София беше много по-спокойно от очакваното. Взехме малката дъщеря на площада (голямата не пожела) и изкарахме супер. Имаше много деца, дори съвсем малки. Беше пълно с полицаи. Други пукотевици освен зарята в 0 ч. почти не чух. Дори пияни не видях, при все че беше пълно с народ по улиците по малките часове. Чак останах очудена от реда Simple Smile

# 55
  • Сопот, Пловдив
Дразня се! Много! 8-месечния ми син плака и трепери почти постоянно от 8 вечерта до 2 през нощта. Толкова продължи "бомбандировката", като естествено от 23:30 до 01:00 беше най-страшно. И това в блок, в който живеят предимно хора на над 50-годишна възраст, ще кажеш, че са достатъчно улегнали, за да се забавляват и без пиратки, особено знаейки, че все пак в блока има и четири бебета. Но всъщност най-голямата пиротехническа програма изнесе комшията от долния етаж, който мисля че прекара цялата празнична нощ на терасата, със 5-годишния си син, и двамата с по една запалка в ръката, мятайки бомбички .

И аз съм гърмяла с пиратки навремето. Била съм тийнейджър, празнувала съм по домашни купони и акъла ми е бил някъде в небесата. Но никой от родителите ми не би ми позволил да държа и запаля такова нещо в ръката си пред тях. Времената са други явно...

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 15:29 от Rois

# 56
  • София
Населението прогресивно изпростява и изкуква, другарки! толкова много инфантилност на едно място сред толкова възрастни хора не вярвам да може да се наблюдава по други места и време, както по Нова година! Всеки път явно чакат края на света, та гледат да се наплюскат, напиията и нагърмят!

# 57
  • София
Дразни ме само мръсотията след пукотевицата....

# 58
А в малко градче в Германия, близо до Мюнхен, патардията от пиратки снощи е била страхотна. И точно големи хора са се побъркали от кеф, заради новата година.
И в Прага съм била на нова година и на други места, пуцането е голямо и си го има.
Не всичко, което не ни харесва на нас, го няма на други места по света...
В нашия квартал в София, за сметка на това имаше много заря, цветни ракетки, китайски фенери и малко пиратки...

# 59
  • София
Въпросът не е в патардията и пиратките като такива, а как се потребяват, дали се спазват някакви правила за безопасност. Едва ли имаш пряка информация дали там пиратките са били контрабанда или ментета, нито кой как ги е потребявал, дали там са ги продавали цигани на сергийки по пазара. При нас, например още от вчера сутринта, та допреди малко все се намираше някой идиот да пуска пиратки. И в малкото градче до Мюнхен ли е било така, как мислиш?

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 20:45 от Andariel

Общи условия

Активация на акаунт