НГ или 3-та световна? Дразните ли се?

• 6 738
  • 99
  •   1
Отговори
# 30
  • Талант на 2012,2013 г.
В някои от кварталите на София започнаха от сега...

Не ми се мисли какво ни очаква в първите часове на Новата Година... ooooh!

# 31
  • София
Леле,в Италия ги забранили и заради домашните любимци.Дъщеря ми ми направо реве от страх и ужас на Нова година.Няма ли кой да се сети и за децата,а също и малоумите идиоти да се сетят,че не се гърми по всяко време на денонощието.Тази нощ почти цялата от време на време все нещо трещеше,а снощи едвам я приспивах и успокоявах,а беше все пак 30.12.Ще видим тази вечер как ще е.Въпреки,че вече е на 4год много се бои и не знам как да я успокоявам.

# 32
  • Sunshine state
Дразнят ме, не на самата НГ, но като се започне дни преди това и продължава дни след празника. Отврат, аз не разбирам кое пък му е хубавото на гърмежите Rolling Eyes
Така е и при мен.Самите гърмежи навръх НГ не ме дразнят,нормално е,но да се започва дни по-рано с хвърляне на пиратки по обяд и изобщо по което и да е време на деня,си е чиста простотия. Rolling Eyes

# 33
Ех, каква тишина цари в София в последните години! Помните ли преди десетина какво беше? Бейрут. Но който иска, неща си пуца. Веднъж годишно е, не ме дразни, само малко ме е страх.

# 34
  • София
Не ме дразнят, а направо ме вбесяват пиратките и разните самоделни бомбички. Стряскам се ужасно, най-вече в последните дни, когато следобяд спя заедно с детето, а навън гърмят като за последно.
За жалост пиратките явно са най-евтини и затова се използват масово. Но все пак имам чувството, че преди години много повече се гърмеше, при това се започваше от края на ноември.

# 35
  • Sofia
Днес на обяд минахме през пазара на Красно село да купим суровачки на децата. За 50 м, поне 5 циганина ми предложиха пиратки (тихичко под мустак, както се предлагат контрабандните цигари). Така се вбесих, че... на 5-ия вече мъжът ми усети, че ще му налетя и почна да ме дърпа.   Mr. Green Чудя се полицаите къде блеят през това време? 3-4 цивилни полицаи за 15 мин могат да ги изловят. Ама не... пълно безхаберие...
Тука почнаха вече да гърмят, а довечера съм сама с децата. Като писнат и двамата не знам кой по-напред ще гушкам.  ooooh!

# 36
  • София
savina_33, ти пък какво се възмущаваш. При нас циганите, които продават цигари без бандерол, си стоят спокойно пред Фантастико и никой не ги закача, че за едни пиратки ли да ги гонят.  ooooh!

# 37
  • Sofia
Цигарите без бандерол изобщо не ме възмущават. Те ощетяват държавата само и след като нея не я е грижа... нямам какво да кажа. Но пиратките късат пръсти и вадят очи. След 6-7 год моите деца ще отидат да си купят и ще се заврат някъде да ги палят. За това се възмущавам.  ooooh!

# 38
  • София
Изпитвам ужас от подобни пиротехнически изделия, особено в ръцете на деца. Категорично съм ги забранила, не вярвам на производителите, на търговците - никаква гаранция нямам къде са произведени, дали са качествени, дали са официално произвоство или ментета, дали са контрабанда... Не си заслужава риска. Пирогов е пълен с такива малоумници, които са разрешили на децата си да пипат пиратки, ракетки и прочие пиротехники.

# 39
  • София
Права си и още как.
На мен като ученичка ми гръмна една пиратка на лицето/дясната буза. Мой съученик ме нареди така. Как се отървах невредима не ми е ясно, но такъв шок преживях!

# 40
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес на обяд минахме през пазара на Красно село да купим суровачки на децата. За 50 м, поне 5 циганина ми предложиха пиратки (тихичко под мустак, както се предлагат контрабандните цигари). Така се вбесих, че... на 5-ия вече мъжът ми усети, че ще му налетя и почна да ме дърпа.   Mr. Green Чудя се полицаите къде блеят през това време? 3-4 цивилни полицаи за 15 мин могат да ги изловят. Ама не... пълно безхаберие...
Тука почнаха вече да гърмят, а довечера съм сама с децата. Като писнат и двамата не знам кой по-напред ще гушкам.  ooooh!

Едно никога не можах да разбера...

Защо винаги и за всичко е виновен полицаят..?!? Rolling Eyes

# 41
Тъкмо днес си мислех, 4е хората явно им липсва войната, не са спрели цял ден гърмят, а тук ги пуснаха за продан преди няколко дни.
И аз се притеснявам за котката ни, 4е е стара и болна в момента и само тези гърмежи и липсваха.
А и колко пари се изгърмяват ей тъй във въздуха   Thinking

# 42
  • Sofia
Мари, изобщо не винаги и не за всичко е виновен полицаят. Но в случай на свободна, явна и необезпокоявана  продажба по тротоарите на забранени стоки... извинявай, но кой според теб е виновен?  newsm78 Не е ли работа на полицията да предотврати това???

# 43
  • варна
Почна се.............................. Joy Joy Joy

# 44
За много години!
Караме нова година при приятели от Русе, живеещи на центъра.
От обед почнаха да гърмят. Пикът бе в 00.00, бебетата ни се събудиха, ревнаха.
Дразня се, но като се сетя как ние преди две години вдигахме шум по терасата с пиратки и други, и грам не сме мислили за спящи деца, оправдавам хората.  Все пак е веднъж годишно.
Друго ме подразни мен.
Няколко около 5- 8- годишни дечица с един батко, в 01.00 мятаха пиратки под терасата ни. Чий го дирят малките в тоя час навън. Cry

Общи условия

Активация на акаунт