Нова година, нова седмица, нов късмет 02-08.01.2006

• 3 187
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
Браво на Дара , честито на щастливите й родители, много да тичат малките крачета на сладката палавница и да радват всички, които я обичат.И много целувки от нас Hug
Така като чета има много талантливи певци тук, а и художник  Grinning, браво,браво.
По повод пеенето и музиката...
Лора и мъжа ми сега са си пуснали Шаде и танцуват прегърнати.На нея обаче й се спи, търка си очичките и прави физиономии.
Аз се заяждам с татко й, казвам му:
-Много ти е сърдита дамата
а той отговаря:
-В трудна възраст е
...-растат й зъби.

Изобщо, при нас е весело,само дано по-скоро се покажат зъбките.
На всички болнички, настинали и кашлящи дечица и мами-бързо оздравяване Praynig

# 31
  • София / Пловдив
  tigonew, честити ходещи крачета!   bouquet Леко и безаварийно опознаване на света!

Реза, браво че сте отървали болницата!  Hug Бързо да надвивате гадните болести, а ти освен работата намирай време и за почивка! Така де, ние също сме хора  Wink

Иги, да се оправя и Мишето скоро, а ти да се наспиш! На мен днес направо ми сде плачеше за сън и оставих малката на майка ми за около час, а аз се затворих в другата стая да поспя  Embarassed и сега съм нов човек.

Сети, поздравявам ви с една песен на Шаде, целувки от нас!

Пете, да ти е жив и здрав малкият разбойник! Представям си, ако се съберат с мойта щерка какви ще ги свършат  Crazy

Някооя от вас ползвала ли е Валериана Хийл, хомеопатично успокояващо средство? На нас ни го предписа невроложката на Бояна онзи ден, доставиха ни го с поръчка /че било ново и още нямало зареждане/ и тази вечер трябва да й го дам. Та реших да ви питам...

# 32
Покрай чудесната новина за проходилото слънчице, замалко да забравя, /ама замалко/ да честитя празника:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОЖИДАРА!!!
ЗДРАВЕ И УСМИВКИ НА ПРЕКРАСНАТА МАЛКА ХОДЕЩА ГОСПОЖИЦА, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ И ДА Е МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

с най-искрени чувства:от цялото ми семейство!

# 33
  • в края на града
Честити ходещи крачета на Дара!!! И честит имен ден със закъснение (ако го е празнувате на 6-ти). Да ви е жива и здрава прекрасната госпожица!
Честит имен ден на Йоанчо на Йепе!!! Много щастие, здраве и късмет за малкия сладур!
На всички болни пожелания за бързо оздравяване!

# 34
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Честит имен ден на Йоан и на Калоян,
да са ни живи и здрави и все така палави.   bouquet

# 35
  • густо майна Филибето
На нас прегледа ни се отложи, защото иначе трябваше много да чакаме пред кабинета, а там се почна един рев.... Но пък докторката обеща да дойде във вторник у дома да я наблюдава Simple Smile
bim_bam, валерианата ние я ползвахме, нали една дофторка ни преглежда Wink Вечер улесняваше малко заспиването, не съм сигурна до колко я успокояваше, защото взимахме тогава и едни хомеопатични, дето я подлудяваха.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
 ЧЕСТИТО НА  ХОДЕЩИТЕ КРАЧЕТА!

# 36
  • в края на града
Ох, много съм зле забравих Калояновците  ooooh!
Честито на Калоян на yosarian и на Калоянчо на Искрица, да са ви живи и здрави синовете!!!

# 37
Честито на всички именици! Да са ни живи и здрави, засмени и късметлии!
Честити ходещи краченца на Дара! Лек път и колкото се може по-малко препятствия да среща!
ние нямахме нет...затова пък имахме на гости една кака на 10 години...главата ми наподобява кофа, ама като си възвърне нормалното състояние ще пиша повече Wink

# 38
Честито на имениците! Много здраве и вяра!
 newsm51
На малката Божидара, да е жива и здрава, да не се спира никога пред трудностите и да върви смело напред!

Мами да Ви питам? Докога зъби растат?. Според мен цялата ни уста е пълна със зъби, а днес Радинка пак ходи като питбулче с течащи лиги и крива, колкото си иска.

# 39
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
НА ЙОАН - ДА Е ЗДРАВ, ДА ПРЕБОРИ ВСИЧКИ ТРУДНОСТИ И МНОГО ДА РАДВА ПРЕКРАСНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ!!!
НА КАЛОЯН на yosarian-МНОГО ЗДРАВЕ, ДА РАДВА МАМА, ТАТЕ И СЛАДКАТА СИ СЕСТРИЧКА И ДА Е ВСЕ ТАКА ОСТРОУМНО, ВЕСЕЛО И ЧАРОВНО МОМЧЕНЦЕ!!!
НА КАЛОЯН на Искрица - МНОГО ЗДРАВЕ НА МАЛКИЯТ БОРБЕН МЪЖ, НЕКА МАЛКИЯТ КРАСАВЕЦ ДА ИЗНЕНАДВА ВСЕ ПОВЕЧЕ МАМА С НОВИ И НОВИ УСПЕХИ!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 40
  • София
Влизам набързо само да честитя именните дни на Йоан на йеппе, Калоян на йосариан и Калоян на искрица (която мистериозно изчезна нанякъде). Желая на малките мъже да са все така силни и да преборят тази трудност в живота си с лекота. Да им се радваме след години като на едни красиви и големи мъже и да поздравяваме техните деца за именните им дни. Мили родители, вие сте най-щастливи, че ги имате. Много ви прегръщаме!
Еййййй забравих малкия сладък Калоян на Лили, което не означава, че този малък мъж не ни е грабнал сърцата. Да ти е жив и здрав и все толкова палав, такъв е най-сладък!
Все забравям да честитя прохождането на малкото отличниче, само така, мама да се въоръжава с много сладкиши, че от тук нататък какво я чакаааааа!  Laughing   bouquet

Последна редакция: сб, 07 яну 2006, 16:10 от Mama Igi

# 41
  • София
Честит имен ден на Йоан, на Калоян на йосариан, Калоян на искрица и Калоян на Лили!!! Да са живи и здрави!!! И хубав празник!!!
Благодаря ви за пожеланията за Дара! Вчера и нея я броихме за именичка, въпреки че четох 3 различни предложения за ИД. Вчера и направихме 3-ти прием ДТК и 2-ри полио (какъв подарък Simple Smile), но съм доволна, защото много ги мислех.
И да ви се оплача - на обяд си направихме първа цицина. Удари се в ъгъла на спалнята и по-едно време гледам расте и синее на челото. Влязох във форумчето и видях да го мажа с олио. И други страшни последствия прочетох, ама да не ни се случват. Цицината малко се успокой, аз изядох прилично кол-во сладкиши и също съм по-спокойна.
Весело и безаварийно!!!

# 42
  • София, в офиса
Здравейте и от мен

Честит имен ден на всички Йордановци  Embarassed със закъснение, на всички Йоановци и Калояновци и Ивановци - да са ви живи и здрави и много да ви радват   Tada  party002

# 43
  • София / Пловдив
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
 Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
Да са здрави, усмихнати и щастливи!

Ние утре тръгваме за София за контролен преглед! Ще бъдем там около седмица, обаче нямам Нет Confused! Така че ако заформите някоя срещичка - Нина ми има координатите.

................ Докога зъби растат?. Според мен цялата ни уста е пълна със зъби, а днес Радинка пак ходи като питбулче с течащи лиги и крива, колкото си иска.

И кучешките зъби и кътниците ли ви поникнаха? Ако да, можеда да я почват т.н.големи кътници, но май ви е още рано  Wink

# 44
  • София
Честит празник на всички мамета и дечица, които празнуват тия дни!
Ние сме го закъсали, защото моята ненагледна свеки отиде на купон с приятелки и заряза за една седмица Бобо без резервен план кой ще го гледа през въпросните седем дни, и просто изпаднахме в една тъжна безизходица..Оставяхме го на комшиите, докато някой от нас се прибере от работа, или докато майка ми успее да дотърчи след нейните неотложни ангажименти.
Много тъпа седмица имахме..
Мъжа ми ме ядосва, свекърва ми си е заключила стаята да не влизаме в нея докато я няма, а малкия блъска ли блъска да влезе. Накрая мъжа ми и удари един шут( за жалост на вратата на стаята, не на свекито), и сега сме с една разбита врата в повече..Мила семейна идилийка...

Общи условия

Активация на акаунт