Звездни компромати-122

• 51 484
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Аз Ева Мендес много я харесах в онзи филм с Уил Смит -"Хич" (и какво там беше  Embarassed),но сега като я гледам по снимките  и на мен нещо започва да не ми харесва в лицето от близо...
Иначе и двете Еви са много атрактивни и женствени.

Бивш съпруг на Лонгория- франсето Тони Паркър,е с много слаб медиен рейтинг след разводът им-франсетата така се радваха,че Ева е станала френска снаха,че му имат зъб заради развода сега и изобщо ен го споменават -освен в статистиката за звезди без блясък  Mr. Green.

Сега чета статия за скандалите и драмите в киното за отминалата година и не мога да не споделя :
"Драйв" в категория абсурди заради жалбата пусната от една американска зрителка срещу филма-била излъгана от трейлъра (рекламата) ,който я накарал да си помисли ,че ще гледа филм подобен на "Бързи и яростни ".Обаче нито филмът бил такъв ,нито Гослинг приличал на Вин Дизел
 Joy Joy Joy

И другият скандал :Sarah Lane (балерина -дубльорка ) казва ,че Натали Портман е танцувала около 5% от сцените в Black Swan ,и в никакъв случай 85% както твърдял хореографът и баща на детето на Портман Benjamin Millepied.От продукцията твърдели,че Натали е имала дубльорка само за много сложните сцени ,а за останалото е танцувала тя самата.

....и скандал с властите:

Полицията открила стотина истински оръжия в депо в Будапеща,където се съхранявал реквизит за новият филм на Брад Пит -World War Z.От снимачният екип искали бутафорни такива,но при поръчката след нечия грешка им доставили истински  Mr. Green

Асоциациите за защита на човешките права са наточили нокти срещу Хилари Суонк и Жан–Клод Ван Дам заради присъствието им на РД на Ramzan Kadyrov в Чечня.
Асоциациите им предлагат да дарят парите получени за това присъствие ,както  50 Cent, Beyoncé, Nelly Furtado ou Mariah Carey са решили да дарят своите на Уницеф, взети заради присъствието им на празници на фамилията Кадафи.
Ама те отказват за сега.
Говорител на Хилари Суонк е казал,че тя има право да приема каквито си иска покани и да си задържи парите след това също.
Ванеса Мей ,която е свирила на въпросният РД е мушнала в джобчето 50 000 долара.

ето линковете , 2 ,че тук има един Тома Неверни

очаквайте продължение за плагиатството  Wink

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 13:47 от Ветинари

# 662
# 663
  • София
Аз ли съм единствената която смята, че Ева Мендес е грозна и грубовата?

Чак грозна не, но грубовата определено. Понякога ми харесва, но като цяло не съм фенка.

Не може. Аз си го взимам и запуснат. Heart Eyes Вместо него в списъка добавям Робърт Патинсън, много ми е анти, въпреки че го спрягат за секссимвол. И Раян не ме впечатлява, ама никак.  Stop

Аааааа чак пък вместо него - и на двамата им е там мястото  Wink.  Много ми е анти и на мен този Робърт - добре че не съм му в таргет групата  Crazy

# 664

O-б-о-ж-а-в-а-м  я! Направо се влюбих  в нея след Тетрадката. Няма друга, толкова лъчезарна актриса. Ако можех да избирам коя да бъда, без да се замислям бих избрала да съм Рейчъл М., нищо, че е нисичка, ще го преживея  Laughing
Тъмната коса и подхожда повече.

# 665
  • в Кошера
Лека ретроспекция към Ева М., в частност прическите й:
В началото -> 2002 -> 2004 -> 2005 -> 2006 -> 2007 -> 2008 -> 2010

На мен винаги ми е била супер свежа в лице, с прекрасна матова кожа. Не ми е и груба, просто е с по-изразени черти - очи, нос, устни (като Скарлет Йохансон примерно)  Peace

# 666
# 667

Ще спра да чета Daily Mail значи  ooooh! Там са го озаглавили, че едва ли не ЕГНто си е казало думата вече за Брад Пит...  Rolling Eyes

Рики Мартин и гадже отричат да искат да се женят, но пък Рики казва, че иска момиченце. Не знаех, че имат близнаци, родени от сурогатна майка  Thinking

# 668

O-б-о-ж-а-в-а-м  я! Направо се влюбих  в нея след Тетрадката. Няма друга, толкова лъчезарна актриса. Ако можех да избирам коя да бъда, без да се замислям бих избрала да съм Рейчъл М., нищо, че е нисичка, ще го преживея  Laughing
Тъмната коса и подхожда повече.

И аз я намирам за много лъчезарна. А в Тетрадката играе много страстно, точно за тази роля е според мен  Wink

# 669
Много е готина Рейчъл М.  Heart Eyes Само много ме дразни като фотошопират снимки по гащи как режат кълките от вътрешната страна  Shocked  няма жена без извивки на това място, независимо от килограмите й  Crossing Arms

# 670
# 671
# 672
  • София
Бившият на Златка Райкова със съпругата си и детенцето
http://i.rozali.com/photos/n/16985.jpg?>

# 673
# 674
Лека ретроспекция към Ева М., в частност прическите й:
В началото -> 2002 -> 2004 -> 2005 -> 2006 -> 2007 -> 2008 -> 2010

На мен винаги ми е била супер свежа в лице, с прекрасна матова кожа. Не ми е и груба, просто е с по-изразени черти - очи, нос, устни (като Скарлет Йохансон примерно)  Peace

Аз и нея не понасям, просто такъв тип физиономии не ми харесват, в Скарлет, като я погледнеш и всичко и е някак по много, много уста, много нос... предпочитам физиономии с по-малки нослета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт