Звездни компромати-122

• 51 495
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • в Кошера
Да,Синдито е!Ами струва ми се,4е доста вкаменена физиономия има! За сравнение,отпреди няколко месеца http://bilder.rtl.de/p2/2012-01/12436886/9757885.jpg .Тук е доста по-свежа! Ако е вярно,се питам,защо аджеба си го при4инява? Достатъ4но красива и успешна е,без да се прави на сфинкс!

Скули и устни ли е пипала?!  newsm78

Креватните мурафети на Велинова развели Енчев  Flutter

# 646
Vividas-малко офф,ама това на аватара ти Хилари Суонк ли е?Ако е тя-покажи цялата фотосесия да разведриш с малко красота Peace.

Тя е да, но не знам от коя фотосесия е  Embarassed Случайно попаднах на снимката и много ми хареса  Simple Smile

Мара Подробната, дъщеричката на Лорън Хил е прекрасна  Heart Eyes На мен една от любимите ми негърки както изпълнителки, така и красиви жени ми е Лорън Хил. Страхотна певица и жена. Не знаех, че е имала връзка със сина на Боб Марли.

Натали Хонг, мислех да пусна и аз Герганчето  Mr. Green обаче наистина много спам щеше да стане  Embarassed Съжалявам, Джия!  Hug

Е, кажете ми как няма Пике да си върне Шакира. С такъв "заден изглед" всеки мъж би  Crazy Mr. Green

Шакира в Маями 4 5 6

# 647
Bordeaux-гледай "Тетрадката" и ти гарантирам дълги въздишки и непоправимо влюбване в Райън Гослинг Peace.А в ю-туб има и награждаването на МТВ за най-красива целувка от този филм-не е за изпускане Heart Eyes.

Марая Кери и мъжа и са толкова мили един към друг,личи си че искрено се обичат.Много са ми сладки.

Синди остарява красиво-с бръчици около очите и устата-като нормално същество,а не като гумена кукла.Много ми е хубава.
Може ли линк към награждаването Whistling

Майната му на Том Фелтън сега искам само да бъда на мястото на Рейчъл МакАдамс поне за това награждаване! Heart Eyes luvbed

Vividas на нея много ѝ отива определението

# 648
  • София
Аштън Къчър турист  Wink в Атина , Гърция  Grinning

Ей много ми е противен този тип, открай време...бррррр, а така запуснат направо е  Sick Може ли да го вкараме и него при селяндурските физиономии?

Не може. Аз си го взимам и запуснат. Heart Eyes Вместо него в списъка добавям Робърт Патинсън, много ми е анти, въпреки че го спрягат за секссимвол. И Раян не ме впечатлява, ама никак.  Stop

# 649
И "Тетрадката" гледах преди време, но така и не можа да ми хареса този Раян. Влюбих се във филма, но и до днес се чудя толкова ли се свършиха хубавите и секси актьори, че са взели този. Верно всеки си има вкус и трябва да бъде уважаван от другите, но наистина не разбирам как може толкова жени да въздишат по този доста немъжествен тип. А и винаги го свързвам със сериалчето "Брейкър хай", където е такъв загубеняк, та чак се чудя кога стана и той секси.  Rolling Eyes

И докато сме на тема "Тетрадката"

Rachel McAdams за Glamour February 2012

# 650
  • София
Аштън Къчър турист  Wink в Атина , Гърция  Grinning
..........................

Не може. Аз си го взимам и запуснат. Heart Eyes Вместо него в списъка добавям Робърт Патинсън, много ми е анти, въпреки че го спрягат за секссимвол. И Раян не ме впечатлява, ама никак.  Stop

+ 1  Mr. Green

# 651
Рошла-Наричаха Естел и Дейвид "русите ангели на френският шоубизнес".В едно негово интервю той казва,че той е сложил край на връзката им-влюбил се в друга жена.Даже към онзи момент вече имаше дете и от тази другата ,ама вече не следя историята.

Бордо -добре дошла в отбора на Гослинг феновете  Laughing

инфантилна -не казваме,че е чак пък толкова красив,колкото е секси...Тоест някаква комбинация от физика,излъчване,чар,движения ,ако щеш...
И е добър актьор -спор няма -за тази вечер съм си приготвила новият му филм
И аз харесвам Уилям Дефо .Даже и Мик Джагър ,който си е известен грозник.Преди години имаше филм с негово участие-страшен чаровник и мъжкар е .

Ето една друга звезда от модният подиум от времето на Синди -  Eva Herzigova  на премиерата  на спектакъл Тотем вчера в Лондон.На 39 е .

Поредица снимчици на Райън и Ева Мендес от летищата  Laughing
Понеже са пътували разделени ,за да прекарат празниците с майка му .

Новите лица и бъдещи звезди в киното .

Филмите на 2011,които оставят следа

И на мен Къчър ми е неприятен ,както и Патинсън -има нещо мазно в тях ,бъррр.

тю-докато си наглася линковете и 5 отговора написани  Laughing,опс -6 ,не 7 Joy

ПС -Бреййй ,кофти работа туй актьорството -нали Райън и Рейчъл са бивши гаджета ...Живееш си живота ,а те карат да издокараш публично  романтична целувка с бивша половинка  Mr. Green

ама готиниии  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 13:04 от Ветинари

# 652
Аз ли съм единствената която смята, че Ева Мендес е грозна и грубовата?

По повод Евите, ако не е пусканат тази снимка на Ева Лонгория

# 653
  • София

Мара Подробната, дъщеричката на Лорън Хил е прекрасна  Heart Eyes На мен една от любимите ми негърки както изпълнителки, така и красиви жени ми е Лорън Хил. Страхотна певица и жена. Не знаех, че е имала връзка със сина на Боб Марли.

Vividas, Лорин Хил и синът на Боб Марли имат 5 деца Simple Smile)
За съжаление миналата година се разделиха Tired

# 654
  • в Кошера

Аз намирам и двете Еви за красиви жени - излъчване, сексапил, чар  Peace Друг е въпросът, че двойката Мендес-Гослинг хич не ме кефи  Rolling Eyes

# 655

Аз намирам и двете Еви за красиви жени - излъчване, сексапил, чар  Peace Друг е въпросът, че двойката Мендес-Гослинг хич не ме кефи  Rolling Eyes

О аз не само заради него не я харесвам, просто никога не ми е харесвала. Но и да, като двойка не стават

# 656
Аз също харесвам и двете Еви  Simple Smile

Ех, жалко за Лорън и сина на Боб Марли  Tired

# 657

Само не разбирам - защо ползват винаги толкова много фотошоп за снимката на корицата, че чак да се чудиш тя ли е, не е ли тя... ooooh!

Джъстин Бийбър има татус на Исус на крака си

Брат Пит ползва бастун  Shocked

# 658
  • In The Middle Of Nowhere
На мен пък тая Рейчъл Макадамс въобще не ми харесва, с фотошоп без фотошоп все ми е кофти  Crossing Arms

# 659

Общи условия

Активация на акаунт