Звездни компромати-122

• 51 333
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Да се включа и аз в темата за селските физиономии, за мен селска физиономия има тази
фолк певицата Сиана

и Гергана

и Теодора Манчева с мустаците вече я казахте, но да споделя мнението и аз

и тази последно
 не знам как и беше името, тук някой си е играл на фотошоп да я оправи  Mr. Green

# 616
# 617
# 618
  • София
http://life.dir.bg/news.php?id=10249955&nt=5 - А Брус Уилис ще става татко, пак.

# 619

Не случи на момче този човек.......

# 620

Елеонора Манчева!

# 621

От години на нищо не прилича!
Обаче обувките ѝ ми напълниха сърчицето направо! Heart Eyes

Е добре, ще ме извинявате, просто не ми е особено известна, в смисъл, знам я, но не ме вълнува

# 622

А на мен много ми харесва, небрежно готина  Heart Eyes И тук да вмъкна, че новият й албум Talk that talk е доста клубен, не се слуша лесно  Laughing обаче има 3-4 доста добри песньовки  Heart Eyes

# 623
  • София
Аштън Къчър турист  Wink в Атина , Гърция  Grinning

Ей много ми е противен този тип, открай време...бррррр, а така запуснат направо е  Sick Може ли да го вкараме и него при селяндурските физиономии?

Брей, тоя дето го е чул този разговор явно е с доста добър слух...то в дискотека собствените си мисли не можеш да чуеш, той даже разговор цял е успял. Силно са викали дамите, явно  Thinking

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 10:01 от Lana

# 624
На мен статията за Н и А ми изглежда като измислена от 6-годишно  Laughing Laughing

# 625
Точно и аз това си помислих, хем че няма как да чуе някой, хем че те помежду си няма да се чуят и последно, че звучи като "на си ти куклите дай си ми парцалките" тип история

# 626
  • На земята, която е всъщност звезда.

Той както е тръгнал от север на юг, и в Бг може да се появи.  Laughing

# 627

Той както е тръгнал от север на юг, и в Бг може да се появи.  Laughing

Мечти. Сигурно не е и чувал за България.

# 628
Да се включа и аз в темата за селските физиономии, за мен селска физиономия има тази
фолк певицата Сиана

и Гергана

и Теодора Манчева с мустаците вече я казахте, но да споделя мнението и аз

и тази последно
 не знам как и беше името, тук някой си е играл на фотошоп да я оправи  Mr. Green

Пълни уроди Sick

# 629
  • София
И аз да се изкажа за слеската физиономия на Раян Гослинг. До миналата седмица се чудех какво толкова му харесвате, но гледах този филм и вече ми е много секси...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт