С шкембе си е най - добре - 11

• 43 150
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, няма ми го аватара!  Cry
Но съм си аз.

# 526
  • Горна Оряховица
Весе, дано по бързо ти минава лошото  Hug

Аз довечера съм на първа ФМ, вече нямам търпение   Blush  и още съм на два акъла дали да правя БХС или не то не остана време да се чудя ама.... пък и съм почти сигурна, че ще правя амниоцентеза. Много съм объркана  ooooh! утре ще мина да ви кажа как сме  Grinning

лек ден момичета  Hug ви

# 527
  • Варна
още съм на два акъла дали да правя БХС или не то не остана време да се чудя ама.... пък и съм почти сигурна, че ще правя амниоцентеза.
Всичко ще е наред на прегледа довечера  Hug.
Аз бях съвсем сигурна, че ще правя амниоцентеза и изобщо не си направих БХС  Peace

# 528
  • Варна
Весе дано по-бързо ти премине гаденето. Да пишеш след прегледа в четвъртътк.
Rossy_ros успех и на теб довечера на феталната морфология.

# 529
  • Горна Оряховица
бях напълно сигурна за амниото, но моето АГ много ме разколебава заради риска и защото вече все по малко специалисти се наемали да го правят/което незнам колко е вярно/, предпочита БХС а аз на него не му вярвам и така Simple Smile

# 530
Роси всичко ще е наред ще видиш  Hug...Ако правиш амнио, наистина няма смисъл от БХС. Аз лично правих БХС въпреки че знаех че няма смисъл, защото това е една оценка на риска, но не и точен и 100 % резултат. Да кажеш как е минал прегледа все пак   Simple Smile
Весе няма да се притесняваш от гаденето аз си го имах до 6-ти месец този път, че и бонус повръщане си имах няколко пъти Mr. Green Не понасях никакви миризми, включително и към тази на тоалетната хартия имах претенции...мъжо в чудо се видя не смееше да си ляга до мен по едно време  Joy

# 531
Ами така е мацки ,не се става лесно майка , гаденето ще мине ,друго ще дойде ,но пък после ще сте много много щастливи като си гушнете бебоците .Колкото и да ги целувате и прегръщате няма да ви стигне ,все повече ще искате ,това са децата ,най голямото богатство на земята.
Роси ,всичко ще е шест на ФМ ,аз само БХС съм си правила и то само веднъж в 15 г.с.май беше ,всичко беше наред ,но ти направи това ,което мислиш ,че ще ти е най спокойно. Hug
Чакаме добри новини от всички ви  Hug Hug Hug.

# 532
бях напълно сигурна за амниото, но моето АГ много ме разколебава заради риска и защото вече все по малко специалисти се наемали да го правят/което незнам колко е вярно/, предпочита БХС а аз на него не му вярвам и така Simple Smile

Никаква логика няма в това, което ти е казал лекаря ти. Това е изследване, което можеш да си направиш по свое усмотрение в Майчин дом. Даже може да си избереш лекар, който да извърши манипулацията и ако не се лъжа даже може да не оставаш в болницата.

# 533
  • Горна Оряховица
Добро утро,
идвам да се отчета  Heart Eyes  вече сме 62мм. и си отговаряме много точно на термина.Всичко, което би могло да се види да този етап ни е точно както трябва, нямам причини за притеснения на този етап.Не разбрахме само пола, но това е последното което ме вълнува сега.
Този д-р, при когото ходих сега и той е на моето мнение за БХС и амниоцентезата, каза че е безсмислено да си давам парите, защото при моята история най-вероятно ще имам висок риск и е по-добре направо да си направя амнио.
Искам да попитам мамите минали през това, колко е опасно? На кой д-р мога да се доверя за манипулацията? Чета много противоречиви мнения.
Аааа сега се сетих генетика с който разговарях също каза, че няма  нужда от БХС, а от амнио и май везните са наклонени натам.
Стана дълго извинете ме ако досаждам с мислите си  Embarassed

# 534
Росинка, направи си го за твое успокоение. Противоречивите мнения ще ги срещнеш навсякъде, но направи това, което ти се струва най - разумно на теб.
Успех и ще стискаме палци!
Много се радвам за добрите новини и съм сигурна, че всичко ще бъде наред!  Hug

# 535
  • Варна
Rossy много се радвам, че всичко с теб и бебо е наред. За пола има време, сигурно на следващия преглед ще ти кажат.
А за амниоцентезата мненията са си противоречиви, така че постъпи така както ти смяташ за правилно.

# 536
  • Варна
Роси, пускам и линка на Нациналната Генетична лаборатория-форум. Тук Проф. Кременси дава съвети и отговаря на всеки! Аз когато се двоумих, се сързах с нго и съм му писла и съм му се обаждала. Страхотен е! Поискай мнение от него да видиш и той какво ще каже! Успех мила, всичко ще е наред накрая  Hug
http://lmpbg.org/forum/viewforum.php?f=6

# 537
  • Варна
Пак съм аз.
Официално се записвам в най-хубавата тема. Днес се връщам от преглед и уж всичко е наред, но ми е притеснено, че преди няколко дни прокървих, но ми казаха, че често се случвало, да пия лекарствата и така. Живот и здраве чакаме нашето бебче края на август.

# 538
Миличката тяяяя!  Hug Много ме зарадва!
Желая ти всико да бъде наред и да се сдобиеш с най - прекрасното бебенце на света!
Бог да те пази!  Hug

# 539
  • Горна Оряховица
Благодаря ви момичета!!!  Hug

Марго  Hug Hug Hug Hug честитооо миличка !!! Много лека бременност от тук нататък и прекрасно бебче  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт