С шкембе си е най - добре - 11

• 43 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
 newsm44 newsm44 newsm44   Марго... всеки път като видя, че има нов отговор в темата от теб и влизам с надеждата, че ще прочета точно тоа! Много се радвам, поздравления, дано всичко е наред до края. Едно прекрасно здраво бебе ти желая  Hug Hug Hug Hug Hug
Марго, ако имш нужда от нещо аз винаги съм насреща. Бях луднала докато бях бременна и обиколих лекарите из цяла Варна, ако има нещо -пиши.

П.С. Сестра ми е края на Юли, може и да бутаме заедно колички  Wink

# 541
Ехааааа Марго...много се радвам. Тихичко честито и от мен и да знаеш спокойствие, почивка и хубава храна и всичко ще бъде наред  Hug Мисля че 2013 г ще бъде много щастлива за всички нас  Heart Eyes

# 542
Ихууу  Laughing ,Марго тихичко честито и от мен  Hug . Лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes
п.с.  и аз живот и здраве съм към края на август  Praynig

# 543
  • Варна
Светле сестра ми пък е за средата на юли, чакат трето детенце  Hug.
Живот и здраве ще бутаме дружно количките на есен.
Иначе гледам да не лудвам много и се моля този път всичко да е наред. Притеснения в началото, но да има един успешен финал, за това се моля.

# 544
Честито Марго ,тази година най после да си гушнеш рожбата ,и скоро да достигнеш сестричката си Mr. Green Laughing Hug,много ме зарадва наистина ,
Роси ,всичко щом е наред с вас ,това е най важното ,пола скоро ще го разберете  Laughing HugНе се страхувай от амиоцентезата ,всичко ще мине бързо и ще бъде наред.
Джоли и аз се надявам ,че 2013 ще ни донесе много хубави моменти.

# 545
  • Варна
Еееее, Марго, тази новина чаках  newsm44.
Пази леглото щом си имала прокървяване. Ние ще стискаме палци, ти - кълки, ще го родим това бебе  Grinning. Между другото, ако са ти изписали Утрогестан, имам 1 и 1/2 опаковки. Изпитано е, от него стават чудесни бебета  smile3521

# 546
  • Варна
Слави аз съм на Утрогестан отдавна, сега добавихме и Но-шпа в по-големи дози, иначе вече съм добре, полежах 2-3 дни както казаха и съм си на работа вече, аз и без това по цял ден стоя, така че казаха че не е проблем, само да не се натоварвам. Вкъщи нищо не правя и засега съм добре, да не чуе дявола.
Иначе на работа все още нищо не съм казала, ще изчакам с уведомяването, че съм бременна.

# 547
Страхотен новогодишен старт на темата!

Честито, Марго!
Всичко ще бъде наред. Слушай тялото си, не се натоварвай и се храни разумно!  Hug

p.s. Тази ми бременност в работата я оповестих, когато започна да ми личи, ама много да ми личи  Mr. Green.

# 548
Марго, много ме усмихна твоята бременност! Най-щастливото лято (когато му дойде времето) ти желая!
И на теб, и на всички с посято семенце в тумбалаците, много  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Heart Eyes

# 549
Минавам на отчет ,днес бях на преглед ,всичко си ни е на ред на този етап, малкото бебоче е цели 2.8см Crazy много мърдаше,но се виждаха  ясно четрите крайника ,главичка ,сърчице и т.н.. Таткото обикаляше мониторите(бяха 2) и снимаше като луд и докторката го съжали и му даде един диск,макар,че за мен е твърде рано,но айде от нея да минело каза  Mr. Green .Това от мен ,следващия път чак на ФМ ,че прекалявам с тези прегледи(поне се поуспокоих малко)
Прегръщам ви  Hug Heart Eyes Hug

# 550
Весе, радвам се, че сте се видяли с малкото човеченце! Да не кажа младеж, че е още рано!  Mr. Green Няма лошо да ходиш на прегледи, щом ще бъдеш по - спокойна.  Hug

# 551
Весе ентусиазиран татко си имате вие  Joy Браво за хубавите новини, само така и занапред   Praynig Аз също в началото ходих през 15 дена за мое успокоение, докато лекарката най-накрая си ми го каза че следващия път ме иска след един месец  Blush Сега също бих ходила на 15 дена, ама вече ми е трудно да пътувам по един час в едната посока иначе като нищо щях да съм вечно пред кабинета  Laughing
На мен пък едно ми е такова от два дена ми е свито сърчицето и вече и психически и физически не издържам  #Crazy, ама трябва да изкарам поне още 4 седмици  Praynig Като вземе да рита много "сега що рита, добре ли е", като не рита пък "сега защо не рита", като ме заболи нещо и съм готова да събирам багажа и бегом в болница....абе откачена работа, чак аз едва се понасям, а за мъжа и не знам сигурно вечер е започнал да сънува тайно как ме убива  hahaha

# 552
Куинче,ще видиш ти мъжко Mr. Green ,някак си никога не съм си се представяла мъжка майка ,ама като гледам как всички около мен а и повечето  мами тук ми казват ,май май на там отиват нещата  Laughing Каквото и да е,няма да го върна я Crazy Само всичко да е наред  се моля Praynig

Йоли,все едно за мен говориш и аз съм същата картинка,немога да  позная и понасям ,а и мъжо ми каза ,че ще ми счупи лаптопа за да не съм четяла глупости и т.н.  Mr. Green Разликата е ,че аз съм едва в началото и ти си на финалната права  .Айде момиче стискай още малко кълки  Hug Heart Eyes ,после всички хормони като ни се наместят ,ще се оправяме с мъжете Heart Eyes

# 553
O, Джоли, колко добре те разбирам!
Не изпитвам нужда да ходя на прегледи, даже малко се дразня като дойде ден за доктор, но ме тресе яка нерва.
И аз като теб - ако се разрита много - сега защо рита, добре ли е?, ако се затиши - какво му става, защо е толкова кротък?
Плача за щяло и нещяло. Сега се разплаках, защото шефът ми отказа отпуска...
Като пружина съм навита...
Другата седмица на 29.01. става една година... не знам дали на това не се дължат нервите ми.

# 554
Сонче, твоя шеф дали не е голям тъпанар, а?

Общи условия

Активация на акаунт