С шкембе си е най - добре - 11

• 43 145
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Джоли всичките сме така, но според мен няма друг начин след това което сме преживели. Стискай кълки още малко ти остава.
Весе радвам се, че при теб всичко е наред. Те и татковците покрай нас ще луднат, ама всичко да е наред.
Сони като ти гледам  лентичката, доста си напреднала и ти. А пък като не ти дава шефа отпуска, не му се моли ами направо си вземай болничен и готово.
Аз съм на преглед чак на 15.02, тогава ще се записвам на ЖК, дотогава как ще изтрайвам не знам, то какво ли не ми минава през главата.

# 556
Весе не знам защо но и аз никога не съм си представяла че може да бъда мъжка майка...Цял живот в семейството ми е имало само жени, а и аз имах момиченце и мислих че сега пак ще е така. Но да ти кажа се свиква с мисълта че ще се купуват камиони, самолети и колички..пък и важното е да е живо и здраво  Praynig  Simple Smile А моята прекрасна племенница която е на 4 и половина заяви оня ден твърдо "Аз това бебе щом ще е момче не го искам...аз само момичета харесвам"  hahaha 
Сони шефа ти наистина е много "мил" човечец  ooooh!...аз ако бях щях да си взема един болничен и така до края да види на кой какво ще дава и няма да дава  Laughing А за плакането трябва да ти кажа че от самото начало съм така за всичко...Ама като кажа за всичко разбирай дори снощи на Сделка или не едно момче спечели сто хиляди и аз веднага ревнах  Joy
Марго ти сега почивай, а прегледа ще дойде...а ако идва твърде бавно винаги може да отидеш преди това Peace Важно е ние да сме спокойни, ако ще и по сто пъти да ходим...А в главата само хубави мисли искам да има  Naughty
Момичета може да ви звучи откачено но скоро ме накараха да гледам един филм "Тайната" за силата на позитивното мислене. Обръщайки се назад няма да ви разказвам колко неща съм предизвикала с мислите си без дори да знам...Ако на някой му е интересно препоръчвам го.
Пак станах много подробна затова ще ви пожелая хубав и позитивен ден на всички  Heart Eyes

# 557
На мен по закон ми се полагат 35 дена за защита на дипломна работа. На 8-ми февруари отивам да си защитя магистратурата, а после имам 3 седмици до излизането ми по майчинство. Ще устискам някак си.
Аз бях безкрайно учудена от поведението му, защото винаги се е държал безкрайно толерантно и човечно с мен не само по повод на бременността ми. Както и да е. Разказах случката само, за да илюстрирам колко съм напрегната и нервна.

В къщи с ММ водим дискусии къде ще спи бебето. Аз не искам да спи при нас в спалнята. Предложих аз да отида да спя в детската с него, а таткото да си спи на спокойствие (все пак на работа ще ходи). Той не иска и да чуе. Щял да помага, щял не знам си какво  ooooh!. В краен случай, ако успея да го убедя да сме в детската с бебака, той (таткото) щял да се редува с мен, за да мога и аз да поспивам. Дали пък неговата кърма няма да е по-хранителна от моята?!  Mr. Green

Както и да е. На 31.01. сме при Марков на последна ФМ. Смятам и началото на февруари да се свържа с лекарката, която ще ме изражда и полека-лека да се ориентираме към благополучен финал, защото вече ми тежи малкото кюфте.  Laughing

# 558
Къде реши да раждаш, Сонче? Аз питах ли, не съм ли, не помня вече ...
И между другото Алексиева се оказа, че си работи, опасна е!  Mr. Green И си има момченца - близначета!  Heart Eyes

# 559
Май не сме говорили за раждането. В МД ще съм. Твърдо.

Хе-хе, тая Алексиева! Опасна е. Да са й живи и здрави малките сладурковци.
Абе, как се оправят тези жени, като се връщат толкова рано на работа?!  Rolling Eyes Кой им гледа кюфтетата!?  Rolling Eyes

# 560
  • Варна
Сонче може да си имат баби помощнички да им гледат бебоците. Успех другата седмица на феталната морфология и да пишеш след прегледа.
Успех и на дипломната защита.

# 561
Още не съм честитила на Весето и Марго! Момичета, пожелавам ви само положителни мисли през цялата бременност, хубави резултати и щастлив финал в синьо или розово Simple Smile Hug

# 562
Марго, благодаря!
Разчитам комисията като види какъв съм кит да се смили над мен!  Mr. Green

# 563
Не съм чела от толкова отдавна темичката, ама нали съм без шкембе вече (като изключим малкото сланинка останала от бременността) и съвсем ви загубих дирите Simple Smile
Мойто детенце расте и хубавее.
И на мен ми беше странно да превключа на идеята че е момченце ама сега си му се радвам и планувам второто да е момиче, че да си имам и от двете Simple Smile Пък той едни такива нежни черти има и нали е в зелена количка все ме питат дали е момиче  Crazy
Сони и ММ така не иска да спим в друга стая с дребния, но като беше малък и се разревеше нещо през нощта аз си го изнасях в хола и там си доспивахме, че татко му да се наспи. Много е хубаво, че иска и той да помага.

# 564
Eeeeeee, Марго, толкова се радвам за теб Hug HugПожелавам ти една прекрасна бременност и чудно бебче на лято LaughingПрекрасни новини.Една голяяяяма прегръдка   bouquet
Палчета и на другите мами  Peace
Аз не съм писала от дълго време ама моя синковец диктува живата  Laughing Нали е глезанчето на мама и татко .Цоцка си още  мляко спи при нас т.с  ние спим при него  Mr. Green
Целувки милинки и много късмет  Peace

# 565
Ей, мамчета, как сте?

Бях на последната си ФМ при Марков. Всичко е наред с моето малко момченце. Продължава да върви две седмици напред. Дотук с хубавите неща. На редовната си месечна консултация, док ме наплаши, че може да съм имала диабет. Защото ми е голямо бебето... Във вторник ще ходя да си правя изследвания.
Запознах се и с лекарката, която искам да ме изражда. Много съвестна ми изглежда. Лошото, е че аз не съм спокойна. Предписа ми да си слагам Фраксипарин до раждането, за да се презастраховаме за всичко. Да, но тези инжекции се поставят в корема и за мен е силно негативно изживяването да си дупча бременния тумбак.  Cry Снощи си поставих първата и веднага след това ме заля панически пристъп: започнаха да ми бучат ушите, причерня ми и започна да ми се повръща... Cry
Единственото, за което се моля е да имам сили да докарам до края и да прегръщам малкия човек.  Praynig Много нанагорно ми идва...

# 566
Оф, Сонче, много е неприятно това с инжекциите! Защо те кара да ги слагаш?  Rolling Eyes

А за диабета няма да се плашиш, щото и при мен  имаше такъв вариант, но заради повечето води, не че и младежа не беше голям. Няма страшно, най - важното е да се види има ли го няма ли го, пък оттам нататък ако трябва ще се вземат необходимите мерки. И все пак стискам палци да нямаш.  Praynig

# 567
Сони не се шашкай за този диабет...според мен няма да има нищо. Имам чувство че на всяка втора й го казват, когато има по-голямо бебе..ама първо нали знаеш че ехографа дава отклонения понякога и зависи дали всеки път на един и същи ехограф те гледат. Мен досега са ме гледали на 4 различни при 4 различни доктора и всеки път е различно...един път че е с точност до дни, друг път че е седмица назад, другия пък нещо друго измисля  Rolling Eyes Всичко ще е наред ще видиш  Hug Нямам идея за какво са тези инжекции, но това ми изглежда малко  #Crazy Нормално е да ти идва нанагорно и аз съм така, и всеки който е минал по нашия път го е преживял...поеми дълбоко въздух и събери още малко сили  Hug
Ще си гушкаш малия човек жив и здрав сигурна съм в това...ама моля моля първо да си изчакате реда  Naughty първа съм аз  Mr. Green

# 568
Фраксипаринът е за разреждане на кръвта. Оказва се, че имам риск за тромбофилия. Не мога си позволя да поемам, какъвто и да било риск. Но ще помоля лекарката да ги слагам в крака си, поне...

# 569
  • Варна
Сонче дано всичко е наред и изследванията са добри. Мина ли дипломната защита?
Джоли като ти гледам линийката малко ти остава, стискам палци да си гушкаш живо и здраво бебче другия месец.
При мен нещата за съжаление не са добре, днес пак прокървяване и бегом на преглед, имам отлепена плацента. Изписаха ми 3 дни да си слагам инжекции Прегнил наред с другите лекарства, вече не знам какво да си мисля и да правя. Моля се и се надявам да се оправят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт