С шкембе си е най - добре - 11

• 43 142
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Даааа, магистър съм вече!  Grinning

Марго, повече лежане. И спокойствие.  Hug

# 571
Фраксипаринът е за разреждане на кръвта. Оказва се, че имам риск за тромбофилия. Не мога си позволя да поемам, какъвто и да било риск. Но ще помоля лекарката да ги слагам в крака си, поне...

Щом трябва ще го слагаш, но ако се чувстваш зле, няма смисъл според мен да се мъчиш само.  Hug

# 572
Марго малко остана ама вече ми е много трудно и не знам докъде ще издържим..ама дето се вика "види му се края"...Изпращам ти цялата си позитивна енергия всичко да е наред при теб, а от теб.... никакво ставане  Hug Simple Smile
Сони честито за магистратурата   bouquet На мен къде ми трябваше това второ висше след месец ми почват изпитите, а познайте дали ми е до учене  ooooh!
QueenBee как е малкия красавец Бобо...ако не ме лъже паметта скоро трябва да духа свещичките на тортата  newsm78

# 573
В понеделник има ден ден Бобчо!  Heart Eyes Мама е пълна с идеи, но да видим докъде ще я докарам. Решила съм всичко аз да си правя.  Blush

# 574
Сонче ,аз бих слушала доки,знам,че е неприятно,но толкова неща преживяхме и това ще отмине ,  както казва Джоли "види му се края"  Hug

Марго миличка ,няма да се   шашкаш,но трябва лежане и лекарства  Hug Praynig

Ех,... момичета исках да влезна с хубави новини ,но и аз съм в болница(Майчин дом)  Confused Вчера,както си седях и почувствах,че все едно се напишквам,отивам в банята и... кръв Sick Хукнахме моментално с мъжо към МД,веднага ме приеха - имала съм контракции,Слава богу бебето е добре,всички изследвания също,бият ми по три пъти но-шпа +Утрогестан  и не ми дават да ставам(само до WC)  Confused
Аз съм опитмист и не се сдухвам,защото полза няма .Стискайте палци и на мен  Praynig
Прегръщам ви...... Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 17:09 от Veseto_

# 575
Веси много стиснати палчета и за теб миличка...А така не се предавай вяра и оптимизъм му е майката...И никакво ставане  Naughty А пък ако трябва и до WC няма да ставаш....аз така бях в началото на подлога известно време  Blush ама пък всичко си заслужава  Hug Hug Hug

# 576
  • Варна
Веси, дръж се  HugPraynig се всичко да е наред с вас.
Малеее, Бобо голям мъж вечееее  Hug
Джоли, колко малко е останало, скоро ще се гушкатеее  Hug
Сонче, за какво те карат да правиш обременяване с глюкоза /ало това са изследванията де/ Големите размери на бебето,не са единствен и 100%-в показател за гестационен диабет. Моята бебона вървеше с 2седмици на пред през цялото време, искаха да го правя това изследване... аз обаче попрочетох това онова, отидох и при друг док и пуснах само Гликиран хемоглобих, ако пуснеш това изсл. и е ок, няма да има нужда от другото. Също така за да се каже,  че има проблем с диабет, трябва изследването на кръвната захар/глюкозата/ да не е в ред, как е твоето? А за Фраксепарина незнам,аз като родиха ми биеха клексан /незнам дали е същото/ горе в ръката мускулно.
Марго  Hug само почивка за теб, пази се  Heart Eyes

Hug и  Heart Eyes за всички!

# 577
Весе, съжалявам да чуя, че си в болница, но пък няма по - добро място за състоянието ти от Майчин дом!  Hug

Марго, и за теб голяма прегръдка и стиснати палчета!  Hug

# 578
Весе , това бебе ще го родиш и то живо и здраво ,но ще си разбереш от лежане. Wink
Джоли ,още малко и ще се радвате един на друг.
Честито на Сони за магистъра ,и всичко ,което е нужно за да сте добре с бебето го направи ,каквото и да ти струва ,най важното е да се роди живо и здраво и мама и тя да е жива и здрава ,че да му се радва Hug Praynig.
Марго ,много стиснати палчета ,и много търпение мила ,толкова си го чакала ,че никакво мърдане от кревата .
Куинче ,понеделник чакам почерпка ,сериозна възраст става Бобо . Mr. Green Hug

# 579
  • Горна Оряховица
Весе, Марго стиснати палчета момичета, но щом трябва хоризонтирате се на леглата и пъъъълна почивка  Praynig  Hug
Сони, повечето мина малко остана, гадно нещо са това инжекциите, но е за добро. Hug
Зареждаме се с оптимизъм и си чакаме бебчетата  Heart Eyes

Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug

# 580
Светле, аз също мисля да НЕ правя изследването за диабет. Докторът, който ми е на ЖК много присърце е взел моят случай, чете допълнителна литература, всеки път ми съобщава различни неща за пренаталната детска смъртност, което честно казано, никак не ми помага. Пък и не съм опитно зайче, в крайна сметка. Да не говорим, че фраксипаринът, който поставям, е за разреждане на кръвта, тоест аз няма да получа реална картина на кръвната си захар. И да ти отговоря на въпроса: не, по ПКК, няма никакви резултати, които да будят съмнение за диабет.

Весе, отдава ти се чудесна възможност да си починеш малко. Възползвай се. Simple Smile Чудесно е, че си спокойна и позитивно настроена.  Hug

# 581
Сонче,моя син също беше големичък,имах и много повече вода и все ми обясняваха диабет.И аз естествено се нагълтах с тая гадост глюкоза и накрая се оказа,че съм в графата на майки с големи бебета и много вода .Фраксипарина и Клексана са едни и същи ,просто единия е по скъп с 1лв от другия  Mr. GreenМожеш да си го биеш в ръката.Този преперат се бие или в корема или в ръката.Майките сменят местета,че има някои си бият от първия до последния ден .На мен ми го слагаха след раждането в ръката .
Марго ,Веси  палчета момичета.Повече лежане ,спокойствие и всичко ще е наред.Преживях,серклаж,лежане 8 месеца без да ставам и всичко беше наред.Знам ,че е тягосно ама като свикне човек  е едно готино да си лежиш LaughingТи си чаткаш в нета ,а мъжо  готви ,простира, пере, чисти Mr. GreenЕ не е  най прекрасното простиране ама пък е забавно  Laughing

# 582
Благодаря ти, Диди! Още повече се убеждавам, че няма да се изследвам за диабет.

# 583
  • Варна
Весе стискам палци и на теб, всичко да се оправи. Аз до края на седмицата трябва да отида на преглед, да видим какво ще кажат.
Иначе аз съм на леглови режим в къщи, Но-шпа, Утрогестан и в добавка Прегнил, който е много труден за откриване, ставане до тоалетна и за ядене, ще изуча телевизионната програма и ще си прочета книжките, но важното е да съм добре и времето да минава.
Моят мъж нали е в чужбина и ме обгрижват родителите ми, да са живи и здрави.
Сонче честита магистратура.
От вчера съм в болнични, но днес вече ми звъняха от работа, очаквах поне една седмица да изтраят, ама не, само един ден.

# 584
Хайде и аз да се отчета след вчерашния преглед  Simple Smile  Всичко е наред, няма изтичане на води въпреки ужасното течение, няма допълнително скъсяване на шийката от предния път (2,5 см.), доки каза че е нормално да ме боли от предното секцио все пак бебо расте още.....кг не ми каза колко е станал, ама аз съм + 10 до тук. Взеха ми МБ и четвъртък си чакам резултатите. Правиха ни и запис 10 мин...сърцето бие 150 удара. На мама силния мъж  Crazy  Надявам се да издържим още 3 седмички вкъщи и след 4.03 ще ме приемат за изследвания няколко дена и послееее.....ще гушкам бебони Heart Eyes Доки си прави илюзията да правим секциото на 11.03 ама аз като чух  Shocked Та това е само 8 дена преди термин  Тя ако знае че си правих планове за 01.03  Joy
Е това е от мен момичета....продължавам със стискането на кълките и на зъбите, че вече и с двете едва издържам  Mr. Green
Марго радвам се че си вкъщи вече...ако имаш проблем с тв програма питай мен..с това си уплътнявам времето  Laughing Hug
Май само моето шкембе се отчита толкова често  newsm78 Я и другите бързо да се явят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт