.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТААз да се похваля (лекичко) , БХС ми е чудесен и амниоцентеза отпада.Засега всичко е наред с бебочето,но ще се следим повечко,заради кистата на пъпната връв
Джоли айде още мЪничко мацко и
.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Присъединявам се, макар и много плахо, не бих посмяла да започна да пиша в темата Ноемврийки 2013. Днес видях двете чертички, дори не смея да се зарадвам.... През август миналата година първата ми бременност завърши с мъртъв плод в 18та седмица без намерена причина, въпреки направените десетки изследвания. От десет дни съм с доста лоша кашлица, ако до понеделник не ми мине, ще се ходи при специалист. Личната ми изписа сироп, дано помогне и не се налага антибиотик. Но дори да не беше този проблем, може би пак щях да съм така плаха в радостта си. Дано темата се напълни с живи и здрави бебчета! Най- искрено и от цялото си сърце желая мечтата на всяка от нас да се сбъдне!
))))))
Не се тревожи ,този път всичко ще е наред .
Честита баба Марта!

Сега остана да ме изпишат в понеделник и така
Още малкичко най-много другата седмица и вече трябва да сме поотделно...Дано всичко мине безпроблемно и живи и здрави да се гушкаме
Хванало ме е яко шубето...ама като се замисля то не ме е пускало 

. Взеха ми кръв за изследвания и за БХС, малко съм скептична за него, но да не остана назад и ще чакаме резултати. Май ще сме с розови гащи, на следващите прегледи вече трябва да се вижда по-добре. 

Какво да кажа успокоих се,иначе само го мислех и психясвах допълнително.