С шкембе си е най - добре - 11

• 43 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ехоууу как сте "шкембенца" сладки  Heart Eyes .  Hug ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Аз да се похваля (лекичко) , БХС ми е чудесен  и амниоцентеза отпада.Засега всичко е наред с бебочето,но ще се следим повечко,заради кистата на пъпната връв  Confused . Исках да питам тези майчете,които за пили Утрогестана,вие как се чувствахте? Аз буквално съм като парцал след като  го приема,немога да мисля адекватно,замаяна съм,разсеяна съм,заспивам права ,попитах и споделих с доки,но каза че още ще си го пия още време  Sick

Джоли айде още мЪничко мацко и Mr. Green  Hug

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 19:22 от Veseto_

# 631
  • Varna
Здравейте, момичета Simple Smile Присъединявам се, макар и много плахо, не бих посмяла да започна да пиша в темата Ноемврийки 2013.  Днес видях двете чертички, дори не смея да се зарадвам.... През август миналата година първата ми бременност завърши с мъртъв плод  в 18та седмица без намерена причина, въпреки направените десетки изследвания. От десет дни съм с доста лоша кашлица, ако до понеделник не ми мине, ще се ходи при специалист. Личната ми изписа сироп, дано помогне и не се налага антибиотик. Но дори да не беше този проблем, може би пак щях да съм така плаха в радостта си. Дано темата се напълни с живи и здрави бебчета! Най- искрено и от цялото си сърце желая мечтата на всяка от нас да се сбъдне! Simple Smile))))))

# 632
zarrry Честито ,лека и безпроблемна бременност . HugНе се тревожи ,този път всичко ще е наред .
Весето ,и аз се чувствах като парцал от утрогестана ,до 16 седмица аз го пих .Браво за хубавите новини от теб . Hug
Честита Баба Марта с закъснение и от мен ,да сте бели и червени и винаги засмени! Laughing Hug

# 633
  • Варна
Zarry тихичко честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая и живо и здраво бебче през ноември.
Весе утрогестана си има странични ефекти - сънливост и замаяност, така че сигурно е от него. Когато се слага вагинално не се усещат толкова много страничните ефекти. Аз от 01.03 го спрях и сега пия Магнерот, а понеделник съм на лекар по жк да видим какво ще кажат и ще пускам и изследвания.

# 634
  • Горна Оряховица
Здравейте мацки Hug Честита баба Марта!

Zarrry тихичко честито, много лека бременност и пухкав бебок на финала  Hug
Веси браво за хубавите новини  Hug

Да ви се похваля, амниото ми мина направи ми го д-р Карагьозова и беше много мила. Мина наистина бързо защото бебо беше много спокоен, както се изрази тя 'дори не усети че сме му влизали в къщичката  Grinning Сега остана да ме изпишат в понеделник и така  Grinning
 Hug Hug Hug

# 635
Заррри, честито! Повече спокойствие и всичко ще е наред.

Днес ми е последен ден на работа, следобед отивам да си взема болничния. Моята лекарка упорито твърди, че терминът ми е объркан и трябва да бъде началото на април, не средата. Ще ми се да ми погледне шийката, за да можем да се ориентираме дали има признаци на идващ бебчо.

Джоли, с коремче ли си още?  Mr. Green

# 636
Сони с коремче съм...още сме си 2 в 1  Simple Smile Още малкичко най-много другата седмица и вече трябва да сме поотделно...Дано всичко мине безпроблемно и живи и здрави да се гушкаме  Praynig Хванало ме е яко шубето...ама като се замисля то не ме е пускало  Mr. Green
Весе, Роси много се радвам за хубавите новини....само такива да чувам  Hug
zarrry тихичко честито и от мен...лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на термин ти пожелавам.  Hug Praynig
Марго чакаме отчет от прегледа и стинати палчета всичко да си е наред....макар че не се съмнявам че ще е така  Hug
Много усмивки и целувки на всички от нас и се надявам следващия път да се включа с най-хубавата и най-чаканата от мен новина  Heart Eyes Hug

# 637
Аааааа, да ги нямаме такива, всеки ден на отчет тука!  Hug

# 638
Джоли  ,леко раждане мила  Hug Hug Hug
чакам да чуя благата вест ,че си родила малкият мъж. Mr. Green
Сони Април да си най щастливата мама ,аз бях за 21 но родих на 3 -ти , как ги направихме нашите деца с един ден разлика ,каката на 5 април ,малкият на 3 април . Mr. Greenвсе овнета .
 Grinning

# 639
  • Варна
Роси радвам се, че всичко е минало и си добре.
Джоли хайде стискам палци за едно леко и безпроблемно раждане и чакаме благата вест.
Сонче защо пък да ти е объркан тармина, той нали си се смята от деня на последната менструация, а иначе ехографите показват ориентировъчно.
Днес на прегледа всичко беше наред, моля се така да е до края  Praynig. Взеха ми кръв за изследвания  и за БХС, малко съм скептична за него, но да не остана назад и ще чакаме резултати. Май ще сме с розови гащи, на следващите прегледи вече трябва да се вижда по-добре.

# 640
  • Варна
Джоли, чакам блага веест.  Praynig - се всичко да е перфектно  Hug
Марго  Hug Praynig  радвам се, че е всичко е наред. Все така да е до самия край.
Зари, честито миличка  Hug Ходи ли на лекар за кашлицата?

На всички много  Hug и  Heart Eyes от нас!

# 641
Джоли, развълнувах се, заради теб! Представям си какво е да знаеш, че след броени дни ще прегърнеш така мечтаното дете!  Two Hearts

Кро, дано изчакаме април. Аз не бързам много, пък и моята докторица до 7-ми април е в чужбинско. Значи искаме след 7-ми.  Grinning Praynig

Марго, тя просто мисли, че овулацията ми е била по-рано. Обясни ми, че до 26-та седмица всички бебета вървят еднакво и чак после всяко следва индивидуалните си размери. А при мен от самото начало имаше едно избързване с 10 дена, 2 седмици и непрекъснато ме питаха дали съм сигурна в датата на ПРМ. Та така... Времето ще покаже.

# 642
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ ! ,желая ви от все сърце,да сте много обичани и  усмихнати   Hug

zarrry лека и безпроблемна бременност мила  Heart Eyes

Сега да си кажа,днес бях на втора ФМ(по-мое желание) при доц. Димитрова от Фемина ,категорично каза,че нямало никаква киста на пъпната връв.Обясни ми ,защо се е объркал колегата и -просто пъпната връв не се е била "разгърнала "изцяло тогава. По-нейни изчисления вървим 4-5 дни назад ,всичко си е в норма и както трабва на този етап от бременноста Heart Eyes Какво да кажа успокоих се,иначе само го мислех и  психясвах допълнително.

# 643
  • Горна Оряховица
Веси, това е много хубава новина, много се радвам за теб.Сега можеш да си отдъхнеш и да се наслаждаваш на бременността  Hug Hug Hug

# 644
Браво Веси ,много се радвам ,много хубав подарък си получила за 8 -ми Март ,все така мила да е и за напред. Hug
Джоли , ехо как си момиче ,бързо на отчет .

Общи условия

Активация на акаунт