С шкембе си е най - добре - 11

• 43 128
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Весе много хубава новина, притесненията отпадат.
Джоли как си, малко остана?
Аз в понеделник съм на зъболекар и трябва д си взема и резултатите от БХС. От вчера съм с ушна инфекция и малко перфорация на тъпанчето и на локален антибиотик, много стара болежка ми се обади, според лекаря ми е спаднал имунитета и ме е ударило там. В понеделник и при него трябва да ходя, че да прецени дали се налага и прием на антибиотик, да не е само локално, но се надявам да ми се размине.

# 646
Марго ,дано ти се размине АБ,но спокойно ,няма да си първата бременна пила АБ,сигурна съм че доки ще се съобрази с това  Peace  Hug

п.с. Джоли не е влизала от 05/03/2013г .....хайде мамче леко и безпроблемнно раждане  от мен  Praynig

# 647
Чакам да прочета благата вест от Джоли. Hug

# 648
Вече май мама и бебе се гушкат ,очакваме с нетърпение всички  да се появи Джоли. Hug

# 649
Пожелавам безпроблемно раждане на Джоли!  Praynig

Аз влизам да се оплача!
Моето бебе от скука и нямане какво да прави се е завъртял седалищно.  #Cussing out
Хич, ама хич не искам да ми правят секцио...  Cry Sad

# 650
  • Горна Оряховица
Сони  Hug дано пък докато си скучае да реши пак да се завърти мила  Grinning дано ти се размине секциото и май вече наближава и твоя ред Simple Smile

Почти съм сигурна че Джоли вече се гушка с младежа, дано само да е минало леко и да се възстановява бързо за да разказва  Heart Eyes

Имаме и още една мама,която скоро трябва да ражда РоЗиТо,как ли е тя? скоро не е минавала насам, дано всичко и при нея е наред  Hug

# 651
Сонче, вярно много скучае твоя младеж!  Mr. Green Бобо се беше завъртял по някое време напречно и той от скука явно, но после си се обърна както трябва. Не че ми беше зор, нали си бях за секцио, но да те успокоя.

Пък на мен честно казано секциото си ми харесва, може би защото знам какво е ...  Rolling Eyes

# 652
Единственото предимство на секциото, в моите очи, е че ще мога предварително да си направя педикюра, маникюра и да си боядисам косата.  Mr. Green

Да, РоЗиТо е в моята отчетна. Горе-долу вървим заедно.

Куини, все пак стискайте ми палци да се обърне, пък каквото дойде.

# 653
Аз ,като жена раждала нормално и секцио ,мога да кажа ,че единственият плюс за мен при секциото е ,че знаеш кой ден и час ще се роди бебето ,за мен беше от голямо значение ,а иначе секцио ,нормално важното е едно ,:да се прибереш от родилният дом с бебе в ръце ,всичко друго е лъжа .
Сони има време може да се обърне в последният момент . LaughingАз влязох да раждам секцио Калоян .на прегледа се оказа ,че се е обърнал с главата на долу и ме сложиха на системи ,но докато бях на системи пак се завъртя и ме срязаха  . :mrgreen

# 654
  • Варна
Сони и аз ще стискам палчета да се обърне бебо в правилната посока.
Джоли чакаме благата вест, както казват и другите сигурно вече се гушкате с бебо.
Аз сега пак съм в голяма чуденка. Резултатите от БХС не са много добри и препоръчват амниоцентеза, в сряда съм на преглед при доктора, при който ходя на частно и ще видя какво е неговото мнение по въпроса.

# 655
Ето ме и мен мили момичета...много ми стана мило че ме мислите  Heart Eyes
На 07.03. се роди моят прекрасен син Христо...3 кг, 50 см. Раждането мина леко, но след операцията имаше доста проблеми с мен, нооо вече сме си у дома от днес...Той е просто е перфектен и смело мога да кажа "Моята мечта се сбъдна!!!!" Не спирайте и вие да мечтаете  Hug Hug Hug

П.С. Все още не знам къде се намирам и по-нататък ще се включа с подробности за младежа

# 656
Честито joli24!
Да ти е жив и здрав малкият юнак Христо! Да се чува само детска глъчка във вашия дом! Наистина твоята мечта се сбъдна!  bouquet

# 657
Честита радост, мамче! Да е жив и здрав малкия юнак и много радост да ви донесе! Надявам се вече да си добре и оттук нататък само хубави нещо да ви се случват!   bouquet

# 658
Скъпа joli24  ,да ти е живо и здраво мъжлето,ллелеелеле разплаках се от щастие  Laughing .Браво миличка ти успя!  Hug

# 659
  • Горна Оряховица
Джолии ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ!!! Да ви е жив и здрав малкия Христо, на теб бързо възстановяване и само щастие да има около вас за напред    Hug   bouquet

Марго, консултирайте се с док. и си реши.Важно е ти да си спокойна  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт