С шкембе си е най - добре - 11

• 43 125
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна

Добре дошъл на малкия юнак! Честито на щастливите родители!!!
П.П. Името е чудесно. Нашата Вяра ако беше момък щеше да се казва така  Heart Eyes

# 661
  • Варна
Честито миличка Джоли, ти УСПЯ  Hug Hug Hug Hug Hug
Да е жив и здрав прекрасния Христо,много да ви радва  Hug

Марго,ти при Ковачев ли беше? Ако да, най-вероятно ще ти каже да ти направи амнио, мен това ме беше посъветвал, но аз се консултирах с проф. Кременски и тя отпадна. Успех, всичко ще е наред  Hug

# 662
Поздравления, Джоли! Бъдете благословини и щастливи и късметът завинаги да бъде с вас!   bouquet

# 663
Честита сбъдната мечта мила !

Да ви е жив и здрав Христо ,много радост и щастие да ви носи. Hug  bouquet
Бързо да се възстановява мама .

# 664
  • Варна
Джоли честита сбъдната мечта! Да е живи здрав Христо и много да ви радва!
На мама пожелавам бързо възстановяване!
Светле, в сряда съм при Ковачев. Рискът от синдром на Едуардс е 1:240 и е 19 пъти по-висок от възрастовия и другите показатели са ниски. Утре ще видим какво ще правим, за мен ако той се съгласи да ми направи амниото е най-добрия вариант, че иначе клоним да ходим до София.

# 665
Джоли, честито!
И аз като Весето се разплаках!
Желая ви много здраве и бъдете много щастливи!   bouquet
Името е чудесно! Само хубави хора са с това име, включително и моят мъж  Mr. Green!

Марго, трябва да изкараш една спокойна бременност, така че по-добре направи амниото.

Моят юнак още е седалищно. Гледаме му магариите два пъти седмично и все се надявам, надявам...

# 666
  • Варна
Марго, сигурно ще ти предложитой да ти  янапраи,на мен ми беше казал, че за Варна той е човека, ако не желая мога в София също да отида  Hug

# 667
  • Варна
На 19,03 ще правим амниоцентезата при д-р Мазнейкова, така че да ми стискате палци всичко да мине безпроблеми и без усложнения.
Отивам да търся хотел.

# 668
Стискаме палци за амниото, Марго!  Praynig
Знам, че за амнио е една от най-добрите Мазнейкова, иначе за друго не бих и се доверила.

# 669
Палчета, МаргоPraynig Сигурна съм, че всичко ще мине по вода и резултатите ще са прекрасни!

# 670
  • Варна
Палчета и от нас Марго  Praynig

# 671
  • Варна
На 19,03 ще правим амниоцентезата при д-р Мазнейкова, така че да ми стискате палци всичко да мине безпроблеми и без усложнения.
Отивам да търся хотел.
Всичко ще е наред  Simple Smile. Определено след това ще си по-спокойна. Аз поне бях така след като си получих резултатите. А ние тук ще стискаме палци  Hug.

# 672
Успех, Марго!   Praynig bouquet

# 673
  • Горна Оряховица
Стискаме палци Марго  fingerscrossed Успех, всичко ще е наред  Hug  Praynig

# 674
Стискам палци Марго.а и вярвам,че всичко ще е наред fingerscrossed  Hug

Общи условия

Активация на акаунт