С шкембе си е най - добре - 11

• 43 142
  • 739
  •   1
Отговори
# 585

Май само моето шкембе се отчита толкова често  newsm78 Я и другите бързо да се явят Simple Smile

Аааааааа, няма такива работи!  Laughing Ето ме и мен.
И аз днес бях на запис. Всичко беше супер. Много рита малкият дребс.  Grinning

Джоли, само ме шокира размера на шийката.  Моята е 5 см.  Shocked Малко съм...  Thinking

# 586
Ами толкова е от няколко месеца.....Аз и затова съм в хоризонтално положение от 6 месеца вече...ставам само до тоалетна и за прегледи  Tired Вече се разпадам от лежане...ама като хукна след два месеца с количката и няма удържане  Mr. Green

# 587
Джоли ,точно така ,после няма да имаш спирачка  Hug,което е хубаво разбира се ,разходки ,кафенца с приятелки ,бебо ще спи по цял ден ,супер .Аз Калоян го родих Април ,и да ви кажа честно вечер след банята ,когато беше юли ,август ,излизахме на заведения ,пробирали сме се чак към 12 ч.Затова обичам лятото ,навсякъде само деца и майки с колички .Ах ,вече искам да е Април  Mr. Green,да седи по цял ден отворен прозореца ,да ми мирише на пролет ,да цъфнат дръвчетата и да чакам любимият ми празник Велик ден . Laughing Hug,ах размечтахте ме девойки.
Погал на всички по прекрасните тумбачета от нас.

# 588
  • Горна Оряховица
Ох Кроелка, как се размечтах  Crazy , колко хубаво звучи нямам търпение и аз  да идва вече пролетта Simple Smile
Браво момичета,за хубавите прегледи Simple Smile
И аз  ще се отчета... но другата седмица, най-накрая ще съм на преглед  Grinning
 Hug Hug Hug

# 589
Искам да ви кажа, мили момичета, че нямам диабет.
И обмислям идеята да отида, и с пирон за челото да му предоставя изследването на моя доктор!  Twisted Evil

# 590
На обременяване ли ходи?

# 591
На обременяване ли ходи?

Да, Лил.

# 592
Искам да ви кажа, мили момичета, че нямам диабет.
И обмислям идеята да отида, и с пирон за челото да му предоставя изследването на моя доктор!  Twisted Evil

Много се радвам ,но аз и без това не съм мислила ,че имаш .
Двете ми щерки са точно по 4 кила родени ,на 5 число ,и в сряда . Laughing
Кокчо е 3,800 кг. но е 3 седмици преди термин  Mr. Green
Някой хора все ми казваха ,че сигурно имам диабет заради големите бебета ,да ама не . Wink

# 593
Браво Сони за хубавите новини....аз какво ти казах че всичко ще е наред  Hug
Кроелка и аз искам вече да сме април и да се разхождам по цял ден....или в краен случай съм доволна да сме вече март и да съм родила  Mr. Green
Роси ще чакаме новини от прегледа  Hug

# 594
Джоли ,ти само веднъж да родиш ,и времето ще лети ,но то при теб мила краят му се вижда ,още 2,3 седмици и ще се гушкате с момчето. Laughing Mr. Green Heart Eyes Hug
Хайде на отчет и другите коремчета ,че ви мисля . Hug

# 595
Сонче, радвам се, че няма нищо!  Hug
Според мен няма лошо да се направи изследване, след като има съмнение.

# 596
Ето ме и мен  Hug  Радвам се ,че всички коремчета сте добре  Crazy
Аз от днес съм си вкъщи,всичко е наред засега(Слава богу) ,но съм на "ударна доза" Утрогестан+ но-шпа , така  2 седмици и пак при доки- както каза той цитирам "Ще те спукам от магнезий и никакаво е*ане"  Embarassed Нямала съм отлепване ,а само контракции,които така и не усещам все още.

# 597
Ами така ще Веси  Wink ,но важното е края да е щастлив и да си гушкаш бебчо жив и здрав.
Аз все си мисля ,че е момченце Laughing,не че девойка ще я върнем ,но такова ми шестото чувство .Ако пък е девойка ще я земем за снаха Joy
Аз също много магнезий пиех ,общо на ден имах 24 хапчета ,но пък сега се радвам на едно малко палаво момче.
Магото да се отчете ,че я мислим и нея. Hug

# 598
kroelahai ,една от докторките ,която ме погледна за последно на ехографа ме попита "момиченце ли е?" ,а аз ядосано  я погледнах и казах,че все още незнам ,защото другата седмица съм на ФМ. Казвам ядосана,- отивам с кръвоизлив и не се знаеше дали ще го овладеем,а тя за полове ми говори ooooh! ,но както и да е другата седмица ще разберем  Praynig

# 599
О разбира се най важно е да е живо и здраво .Чакам добри новинки от теб след ФМ ,и съм сигурна ,че всичко ще е окей . Hug

Общи условия

Активация на акаунт