С шкембе си е най - добре - 11

• 43 136
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Сонче спокойно и аз като бях в твоите седмици имах такива моменти....звънях на мъжо и му ревях че от 2-3 часа не усещам бебо, а той съответно със слонско спокойствие ми отговаряше че всичко си е наред и човечето има нужда от почивка. Сега пак има такива моменти, но за по час-два макс..и дори по-скоро не рита, а ме разпъва тук-там че и нашата "квартира" му е малка вече  Mr. Green Ако чак толкова се филмираш чаша студено безалкохолно или пък чаша по-топъл чай и лягаш наляво...веднага ще усетиш размърдване. Изпробвана рецепта  Peace

# 616
  • Горна Оряховица
Да Веси, аз искам. Явно колкото и да искам да съм спокойна няма да ми мине докато не мина и него. Иначе наистина всички казват, че няма причина за притеснение  Hug

Hug Hug Hug ви всички

# 617
Да Веси, аз искам. Явно колкото и да искам да съм спокойна няма да ми мине докато не мина и него. Иначе наистина всички казват, че няма причина за притеснение  Hug

Hug Hug Hug ви всички

Хихихихихи! Аз съм Сони!  Laughing

О, Джоли, успокои ме. Ще го размърдам аз този разбойник малък. Той отсега, ако не слуша майка си, как ще я караме нататък, не знам....  Mr. Green

# 618
  • Варна
Роси честити сини гащи. Радвам се, че всичко на прегледа е наред и ще стискам палци на 28,02 за амниото.
А при кръвните изследвания ли ти откриха, че си склонна към тромбофилия?
Джоли наистина вече си на финалната права.
Сонче не се панирай излишно. Ти още ли ходиш на работа или вече си почиваш вкъщи?

# 619
  • Горна Оряховица
във вторник като бях на преглед доктора видя, че плацентата е тясна, както се изрази и има опасност за напред да притисне бебчо, а и при предната ми бременност плацентата ми беше узряла  още в 32 седм. бебка беше с много тежка хипотрофия, нямах и околоплодни води( част от нещата е възможно да са заради тризомията, но може и просто да съм предразположена) и сега гледаме да се застраховаме от всичко. Засега ми каза да пия повечко магнезий и да почивам повече, а като видим резултатите ще решава за напред.

# 620
Честити сини гащи на Роси ,всичко ще бъде на ред мила до финала ,и ще се гушката живи и здрави/ Hug
Джоли ,вече чакаме да чуем благата вест от теб ,всеки момент може да се роди сладура.
Сони ,още малко мила ,нервите сега са ти най опънати ,но ще издържиш ,всички сме имали такива моменти ,лошото е ,че ние сме с по слаби нерви и всичко го преживяваме много емоционално .Аз пък през цялото време изпадах в ужас да не се увие в пъпната връв и да се задуши ,имаше един ден 10 часа не престана да се върти ,и изведнъж се премести само от ляво на корема ,по едно време си мислих ,че ще излезе от там Mr. Green,сега ми е смешно ,но тогава ми се ревеше. Hug

# 621
Джоли ,вече чакаме да чуем благата вест от теб ,всеки момент може да се роди сладура.

Ааааааа без такива всеки момент  #Crazy Joy Водя преговори с бебо за отсрочка поне 10 дена, че по план тогава трябва да пътувам за Стара Загора...Силно се моля да минем без екстремни ситуации Praynig

# 622

Сонче не се панирай излишно. Ти още ли ходиш на работа или вече си почиваш вкъщи?

Още съм на работа. И другата седмица, и приключвам.
И после ще седя в къщи да си изживявам страховете и параноите.  Laughing

# 623
Здравейте момичета, днес бях на ФМ ,всичко засега е наред и си отговаряме до ден! Доки каза,че виждала мъничка киста на пъпната връв,но това хич да не ме притеснявало,тц тц тц.... как да не се притеснявам newsm78 ,но тя пак ме успокоява че често се случвало и т.н и т.н. Утре съм в Майчин дом за  БХС. За протокола да кажа,че ще си имаме момиченце  Heart Eyes не беше 100% сигурна,но вече 3-ма доктори ми говорят едно и също. Това  от мен ,сега отивам да чета за тези кисти!

Хубава вечер!

# 624
Веси ,радвам се с бебчето е всичко окей ,щом докито ти е казал ,че не е проблем кистата ,значи няма за какво да се тревожиш  Hug,нека само добри новинки да ни носиш . И на БХС всичко ще наред .А за пола в 13 седмица е рано , аз все си мисля ,че е мъж ,ако е мацка обаче си я заплювам за снаха  Mr. Green Hug

# 625
Веси ,радвам се с бебчето е всичко окей ,щом докито ти е казал ,че не е проблем кистата ,значи няма за какво да се тревожиш  Hug,нека само добри новинки да ни носиш . И на БХС всичко ще наред .А за пола в 13 седмица е рано , аз все си мисля ,че е мъж ,ако е мацка обаче си я заплювам за снаха  Mr. Green Hug

Joy Joy Joy . сега се сетих ,че прегледа продължи над 1ч, бебето неспираше да се върти,маха,обръща и едвам измери НТ ,добре че имаше нерви доки,че аз едвам издържах,та може да е някоя "мъжкаранка"(като мен)  Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 16:31 от Veseto_

# 626
Веси чудни новини...щом имаш доверие на доктора си значи всичко ще е наред. Не чети толкова много че някой път вреди...От личен опит въпреки всичко знам че ще ти е притеснено, но всичко ще си е ок  Hug Hug Hug А ако наистина е момиче не знам как ще я оправим тая работа със снахата....тук сме се заредили един отбор мъжки майки  Mr. Green

# 627
  • Горна Оряховица
Веси, много се радвам за хубавите новини  Hug Hug Hug сигурна съм и в отличните ти резултати от БХС утре.
Ееее имаше нужда вече една мадама да се покаже  Heart Eyes ако не друго голям избор си има  Mr. Green
Остана само и Марго скоро да се похвали   Hug

# 628
Браво, Веси! И занапред само добри новини.

Аз само да кажа, че ходя два пъти седмично на записи. Всичко е наред и днес.

# 629
  • Горна Оряховица
Лелее, момичета може ли да съм такъв карък сега гледах новините и на 28 лекарите в София щели да стачкуват.Точно тогава ли ooooh! дано не са много изнервени и да ми направят процедурата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт