С шкембе си е най - добре - 11

• 43 125
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
здравейте мили момичета ,аз тайничко си ви чета и се радвам с вас за всяка хубава новина .Честито и от мен на Джоли и стискам палци на всички и ние като нея един ден да кажем моята мечта се сбъдна

# 676
Марго, как мина амниото?

Мили бъдещи и настоящи майчета, аз в понеделник влизам в болница. С разкритие съм и ще съм под наблюдение. Моят юнак малък продължава да е седалище и по всяка вероятност няма и да се обърне, защото се е запречил с едното краче.
Стискайте ми палци, ще се включвам от болницата и мисля направо да се прибера с малкото кюфте на ръце.  Two Hearts

# 677
Момичета не мога да намеря време да се включа и да ви благодаря за хубавите думи и за подкрепата която имах от вас през цялото време. Вие бяхте с мен в най-тъжния момент в живота ми и съм щастлива че и най-щастливия мога да го споделя отново с вас  Hug  Heart Eyes Ние сме добре, храним се като за двама, раздаваме усмивки когато сме доволни и изобщо не искаме да спим през нощта, а денем не може да се събудим  Mr. Green
Марго стискам палци всичко да е наред и искрено вярвам че ще е така  Hug
Сони, с теб сме...то не останало до срещата ви с малкия юнак. Всичко ще бъде наред, още по-добре че ще си под наблюдение и те чакаме с най-хубавата новина и най-здравото и сладко кюфте  Hug Simple Smile
Другите шкембета и те да се включат да се отчетат...Аз може да не смогвам да пиша толкова често все още, но пък ви държа под око  Mr. Green Много целувки на всички от мен и от Ицко  Heart Eyes

# 678
Джили ,да го нацелуваш Ицката от всички форумски лелки . Laughing
Сони , служба не остана  Mr. Green,скоро ще се гушкате с момчето . Hug
Марго да се отчита ,че всички я мислим .
Не знам за вас ,но на мен нещо времето все не ми стига .

# 679
Не знам за вас ,но на мен нещо времето все не ми стига .

Ела виж мен...хем съм с едно дете и уж спи по цял ден, а аз не мога да седна. А представям си хората как се оправят с близнаци, тризнаци и т.н.   Laughing

# 680
Сонче, не остана!  Hug Сигурна съм, че всичко ще бъде наред! Няма да му се плашиш на секциото, не е толкова страшно.  Wink

Джолинка, ти отчете ли се със снимка, че не помня вече?!  newsm78 Ако не си, настоявам грешката да бъде поправена!  Crossing Arms

Зет, как сте вие с бебочето?  Hug

Марго  Hug

# 681
Благодаря ви, момичета!
Оптимист съм!

Не е пускала снимки Джолито!
Караме ти се, Джоли!  smile3512

# 682
Здравейте момичета, не съм писала от много много време (не знам дали ме и помните), но ви чета редовно. Първо честито на мама joli24 жив и здрав да ти е юнака, много се радвам, дано и на мен мечтата ми се сбъдне.
 Sony_M Стискам палци всичко да мине безпроблемно и да си гушкаш момченцето  fingerscrossed
Veseto_ Честито и на теб мила, много се зарадвах, пожелавам безпроблемна и лека бременност  Hug
Марго Пиши как е минало, надявам се всичко е наред и с теб.
Мисля ви момичета и заедно с вас се радвам и тъгувам.
 Честита Първа Пролет! Дано темата се изпълни с много коремчета   bouquet

# 683
Виновна  Peace...не съм пускала снимка все още, ама не защото нямам желание, а просто защото не знам как да кача тук. Нещо не ми се получават нещата  Blush

# 684
  • Варна
Хайде, привет и от мен!
Амниото мина и вече съм си вкъщи, доста път беше, но засега сме добре. Резултатите ги чакаме края на другата седмица.
Сонче и от мен стиснати палци. Нека да те следят и всичко да е наред, малко ти остава и на теб.
Нареждам се и аз към очакващите снимки от Джоли.

# 685
Виновна  Peace...не съм пускала снимка все още, ама не защото нямам желание, а просто защото не знам как да кача тук. Нещо не ми се получават нещата  Blush

hahaha
Сладурана!

# 686
Марго,радвам се че сте си у дома и всичко е наред  Hug
Сонче,айде миличка още мЪъъничко устискай  Hug
Джоли как сте с Ицко-дай да го видим тоя бонбончо де... Mr. Green Hug
Валентина  Heart Eyes
Зет ,защо четеш "тайничко"? я идвай при нас - откази неприемаме Hug

Моето бебче,започна все по-честичко да ме "ритка",... толкова ми е мило  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 12:43 от Veseto_

# 687

Дано този път се получи качването на снимката  Simple Smile Ето ни и нас  Heart Eyes

Момичета с нетърпение чакам и вашите бебоци....ама като си им дойде времето  Naughty Mr. Green

# 688
Голям сладунко е това Ице! Пу - пу, да е жив и здрав, ДжолинкаHug

# 689
Пу ,пу ,пу , сладко малко мъжленце ,да ви е жив и здрав ,прекрасен е. Laughing
Марго ,всичко ще е наред ,чакаме отново добри новини от теб.
На всички ,които мечтаят за бебче ,много скоро да се похвалят с положителен тест.

Общи условия

Активация на акаунт