С шкембе си е най - добре - 11

• 43 121
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Ауууу joli24 прекрасен е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
пу-пу да му изядеш дупето от мен  Hug  Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 19:23 от Veseto_

# 691
  • Варна
Джоли, пу-пу, много е сладък.
Резултатите от амниото излязоха - няма данни за тризомия  newsm44. Сега пак полежавам, че малко ме наболява корема и така.

# 692
Марго  Hug До края все хубави новини да ни носиш!

# 693
Резултатите от амниото излязоха - няма данни за тризомия  newsm44. Сега пак полежавам, че малко ме наболява корема и така.
Браво Laughingсамо така до финала ,сложи една лентичка за бременни вече ,крайно време е . Hug

# 694

newsm44 newsm44 newsm44
... а сега е време малко да отпуснеш душичката  Hug

# 695
  • Горна Оряховица
Марго  това е чудесно  Hug вече се наслаждавай на бременноста мила  dance

Джоли, малкия Ицко е просто прекрасен, пу-пу-пу  Heart Eyes  Hug

# 696
Марго много се радвам за теб мила...както са ти казали другите сега е време да се отпуснеш и да се наслаждаваш. Само такива новини искам да чета от всички вас  Hug Hug Hug

# 697
[color=black ]joli24[/color] честито,много е сладък този Ицко,да ви е жив и здрав и много радост да ви носи! Hug
Марго браво за добрите резултати,сега вярвам си по спокойна и по-щастлива бъдеща мама Hug
на всички останали коремчета много Hug и само добри новини до финала!

# 698
  • Варна
Джоли, голям прекрасник, ще го изяяям пу-пу, жив и здрав да ви е  Hug

Марго, браво миличка за хубавите резултати  Hug Този път всичко ще е наред ще видиш  Hug А пола разбра ли се на бебока  Wink

Как сте бременни коремчета? Всичко наред ли е при вас? Виждам следващата героиня ще е Сони  Grinning

# 699
  • Варна
Много сладък Ицко! Да е жив и здрав за радост на цялото семейство!
Браво на Марго за чудесните резултати  Hug!
Днес по случай празника си имаме момиченце с обички. Прилагам снимков материал като доказателство  Heart Eyes:

# 700
Разкошен бонбон е Верчето!  Heart Eyes Да са ви честити обичките и със здраве да си ги носите!

# 701
Розова прелест е Вяра . Heart Eyes
Честити ви обички ,с здраве да си ги носи детето . Hug
Ние в къщи всички сме болни ,децата и милото са на антибиотик ,аз въпреки ,че съм зле още се държа без нищо ,но да видим ,аз антибиотик пия само при болно гърло ,за сега обаче не ме боли .
Другата седмица и двамата са ми рожденици ,дано се оправим ,че не ми се мисли просто.
 Погал по бременните коремчета от нас. Hug

# 702
  • Варна
Слави честити ви обички. Пу-пу сладурана, да е жива и здрава.
Кроелка бързо да оздравяват болните у вас, а пък ти да не се разболяваш.
Аз сигурно съм забравила да се отчета -  с розови гащи сме  stork-girl.

# 703
A
Слави честити ви обички. Пу-пу сладурана, да е жива и здрава.
Кроелка бързо да оздравяват болните у вас, а пък ти да не се разболяваш.
Аз сигурно съм забравила да се отчета -  с розови гащи сме  stork-girl.
  Ами да ,забравила си ,честити ти розови гащи  Grinning Hug
И лентичка не си сложила ,и дано като влезеш да раждаш  да разберем ,че това бебе го чакаме от доста време ,така ,че те следим от късо. Mr. Green

# 704
Еееее, Маргоченце, може ли такова нещо? Ние тук само новини чакаме да споделяте, ти забравяш!  Hug ДА са ти честит розовите гащи и да ги носиш докогато трябва да не се караме! И аз викам да сложиш една лентичка, че ние изкукалите вече не помним.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт