Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 362
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте, някой има ли BRI950? Гледам, че е само с една приставка, но пише, че става за третиране на тяло и лице. Този който е модел BRI956 е по-скъп и е с 3 приставки - подмишници, бикини, тяло, лице. Дали и с първия модел ще мога да третирам тези зони? Rolling Eyes

# 886
Здравейте, някой има ли BRI950? Гледам, че е само с една приставка, но пише, че става за третиране на тяло и лице. Този който е модел BRI956 е по-скъп и е с 3 приставки - подмишници, бикини, тяло, лице. Дали и с първия модел ще мога да третирам тези зони? Rolling Eyes

И аз се чудя същото. Видях че в описанието на продукта е отбелязано,че може да се използава за бикини и подмишници, но не съм сигурна... Rolling Eyes Моля, някой да помогне, ако вече използва BRI950  wavey 

# 887

И аз се чудя същото. Видях че в описанието на продукта е отбелязано,че може да се използава за бикини и подмишници, но не съм сигурна... Rolling Eyes Моля, някой да помогне, ако вече използва BRI950  wavey 
Аз съм с този модел. Доволна съм. С 2 приставки е- за лице с допълнителен филтър и стандартна за тяло. С голямата минавам цялото тяло- ръце, крака, мишници и бикини.  След 3 процедури през 12 дни резултатът е доста добър.  Около 70% по- малко косми, а другите  растат изключително бавно ( между процедурите вече не се налага да ги махам понеже са малко и финни). Приставката за лице не съм използвала още, много е слънчево 😋. На есен ще я изпробвам и нея.

# 888
Eni27
Благодаря ти много  Flowers Bouquet

# 889
И аз благодаря! Утре направо го взимам, пък дано има ефект  Rolling Eyes

# 890
Отчет:
крака-0 косми
мишници-5 косъма
интим-5 косъма
Преизпълнен план. Simple Smile
Мисля, че съм ок и следва поддържащо само по веднъж в месеца.

# 891
Отчет:
крака-0 косми
мишници-5 косъма
интим-5 косъма

Колко процедури направи?

# 892
Отчет:
крака-0 косми
мишници-5 косъма
интим-5 косъма

Колко процедури направи?

и на каква степен работиш по зоните?  Rolling Eyes

# 893
5 процедури
започнах на 3, впоследствие увеличих на 4, последната на 5 степен
нямам приставка за лице, но се фотнах и на лицето по същата схема
след първите две сесии не виждах някакъв резултат
осезаемо се видя след 3 процедура, на 4 процедура вече бях на 70% може би

# 894
Здравейте, имам въпроси свързани с фотоепилатор  Philips Lumea. Искам да си купя, но преди това трябва да се запозная с начина на използване. Моля някой запознат да ми помогне. Като преди това искам да кажа, че имам проблем с много бърз растеж, както и с твърдо растящи косъмчета - фотоепилаторът ще ми помогне ли според Вас. ?Как се прави? И също така какъв фотоепилатор имате Вие? Какво ще ми предложите да си закупя? Благодаря предварително на всички добри хора.  Embarassed Rolling Eyes

# 895
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Писала съм доста пъти в темата досега.Тук сбито при мен как се прави и какво се случва:
http://www.beautifullsin.com/2017/01/philips-lumea-essential-sc1991.html

# 896
Аз преди известно време питах в темата дали сте забелязвали нови бенки по тялото и даже някой отговори, че  освен, че е забелязвал, след време някои изчезват . Rolling Eyes При мен се появи една мъничка /като петънце/ на крака една педя над коляното преди около 2-3 седмици...обаче какво ми се случва вчера.  Rolling Eyes Оглеждам си краката и в този момент ми прави впечатление, че въпросната бенка е нещо като коричка. Бутнах я и падна /точно като коричка от почти зараснала раничка/. Имаше капчица кръв отдолу. Много странно! Честно казано се поуплаших малко. Embarassed

# 897
Аз стигнах до следното заключение - ако някой се нуждае от фотоепилатор PHILIPS SC1995, да ми пише на лични...  Peace

# 898
Здравейте, и аз се включвам. Имам 956 модел закупен от промоцията на Технополис. Засега съм на 2 процедури. Едната на 3-та степен, другата на 5-та. Надявам се до 5 процедура да са сведени до 5-6 бройки космите.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 08:36 от tinkie

# 899
Здравейте Simple Smile
Вече 5-6 процедури ползвам Лумея.
За ефекта не знам какво да споделя.. Да кажа, че изобщо не действа не мога, но за толкова процедури очаквах доста по голям резултат.
Правя цели крака на 5 степен. При положение че от 6-7 месеца само ги бръсна мога да кажа, че растат доста по-бавно и намаляха като бройка, но съвсем плешиви места не виждам... Все още най-добър резултат получавам при работа на всеки 2 седмици.. Веднъж реших да изчакам повече и резултата не беше удовлетворяващ изобщо..
Мишниците ги правя също на 5 степен освен 10-15 косъма които явно не се махат защото са светли друго не виждам.
Интима се повлиява най-бавно. Ефектът е минимален за сега.

Та може ли дамите които ползват епилатор или кола маска заедно с Лумея да споделят опит. По добри резултати ли получавате ако вместо да ги бръснете ги махате с епилатор например?
В професионалните лазерни студия премахването на самия корен на косъма прави процедурите безполезни, а в указанието на Лумея пише, че може да се ползват и методите като епилатор и кола маска между процедурите..
Тъй като целта е да се третира самия корен на косъма какви резултати наблюдават дамите които се обезкосмяват по този начин между процедурите Simple Smile
Ще съм благодарна да споделите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт