Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 149
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Пловдив
Здравейте, и аз съм в клуба с фотоепилаторите моя е BRI956. Направила съм до сега 4-ри процедури, но при четенето останах с впечатлението, че да има ефект не трябва да минавам на един път в месеца, а да продължа на 14 дена. Иначе за човек който съм вманиечена в космите и всеки ден се правих с епилатора. Сега толкова много намаляха, че на седмицата един път се епилирам с епилатор.

Аз първите 10, 12 процедури ги правих през 2 седмици, особено ако не се повлиява зоната...

# 2 176
Има значение в коя част от месечния цикъл е, поне при мен прагът на болка и изобщо всякакво дразнене е много различен. Най-слабо усещам болка точно след цикъл, най-силно в дните преди него. Нормално си е да не е все едно и също през цялото време, а вече при кого колко ще са големи разликите, това си е индивидуално.
Приятелките ми, които ходят на кола маска, гледат да го планират след цикъла, защото казват че тогава ги боли най-малко.

# 2 177
Здравейте момичета, Аз си взех преди около 2 месеца Philips Lumea BRI921 https://www.philips.bg/c-p/BRI921_00/lumea-ipl-hair-removal-device Искам да ви питам има ли някой, който е забелязал по-голям ефект след 4,5та процедура, защото 1 седмица след 3та и имам 50% намаляване на окосмяването от коляното надолу, но на останалите места не виждам разлика освен, че растят малко по-бавно.. да не кажа,че почти не виждам разлика в триъгълник и подмишници.. това ми беше мечтата наистина възлагах много надежди на домашната фотоепилация, затова ако на някой му се е случило подобно нещо и след това подобрение нека сподели..

# 2 178
Бри 921 е същия ,като 1997 просто с тример в кутията , иначе нямат разлика . Явно вашите косми не се повлияват ,аз съм за сега на 2та процедура само и нямам абсолютно никакъв ефект . Скоро ми престои 3та и се надявам вече да почна да забелязвам голи участъци ,но засъжаление имам много светли косми ,които най-вероятно няма да се повлияят . Ще пиша след 3та процедура ,за да споделя дали имам разлика
Здравейте момичета, Аз си взех преди около 2 месеца Philips Lumea BRI921 https://www.philips.bg/c-p/BRI921_00/lumea-ipl-hair-removal-device Искам да ви питам има ли някой, който е забелязал по-голям ефект след 4,5та процедура, защото 1 седмица след 3та и имам 50% намаляване на окосмяването от коляното надолу, но на останалите места не виждам разлика освен, че растят малко по-бавно.. да не кажа,че почти не виждам разлика в триъгълник и подмишници.. това ми беше мечтата наистина възлагах много надежди на домашната фотоепилация, затова ако на някой му се е случило подобно нещо и след това подобрение нека сподели..

# 2 179
След 2 процедури не знам какъв ефект искате?! С професионални уреди се правят 6 за резултат.
Какво пише в книжките на утрда?
На 1995 пишеше(поне в моята) да се направят 8 процедури отез 15 дни, аз направих 12 преди да ги разредя.
Отделно различните зони се повлияват различно на манипулацията.
Имайте търпение!

# 2 180
Всъщност с професионален уред ми окапаха от първият път ! Но изобщо не ги сравнявам ,тъй като ми е ясно ,че домашните са доста по-слаби !
След 2 процедури не знам какъв ефект искате?! С професионални уреди се правят 6 за резултат.
На 1995 пишеше(поне в моята) да се направят 8 процедури отез 15 дни, аз направих 12 преди да ги разредя.
Имайте търпение!

# 2 181
С лазер може и да са окапали, но с IPL не става така.
Не могат да окапят всички, имат фази на растеж.А окапванвто започва след 10-15 дни!

# 2 182
Имайте търпение!

Питам, тъй като с Philips Lumea съветват да се правят 4 процедури през 15 дни и след това вече само поддържащи..  тоест мога да направя колкото преценя през този малък период така ли?

# 2 183
И аз ползвам Philips Lumea, като на моя уред пишеше 8 процедури през 15 дни, а аз прецених, че по-добре да направя 12.

# 2 184
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е охлаждащ гел при процедура?

# 2 185
  • София
За първи път чувам.

# 2 186
Давам малко ОВ - 12 дни след Първата ми процедура, колкото и невероятно и нелепо да звучи за някого, на краката си имам малки Плешиви петна, а интима не мога да кажа че триъгълника се е повлиял, но на долу падат косъмчетата и това го забелязах след ходене при малка нужда. Не знам как от една процедура и то на 2ра степен, на места на 1ва на интим, има такъв ефект, но е факт. Падат и то много!  Поне при мен... 

# 2 187
И аз да дам отчет. Направих 4 процедури. Крака на 5-а степен. Лице, мишнии на 4-а. Интим на 3-4. Най-голям ефект има на краката до тук. Най-малък на интим. Много ми е трудно на деликатните места да минавам хубаво, съответно не насякде явно светкам. Много ме мъчи линията от секциото. Под нея и над нея има косъмчета. Чудя се как да я прикрия, за да мога да минавам и там.
Отделно имам мнгого ситни бемки и червени точки и пада яко шарене с белият молив.

Не мога да разбера защо на приложнието ми дава 5-тата процедура да я направ след шест седмици. Странно. Имам намерение да направя 10 роцедури през 14-и дена.

# 2 188
Приложението не работи мещо адекватно, аз го махнах.

# 2 189
  • София
За първи път чувам.

Да и аз се почудих, но вчера си поръчах Lumea Prestige от Amazon. само за 299 паунда.. Simple Smile има някаква промоция, но ми излезе в комбинация също и с охлаждащ гел за процедурите. За това реших да попитам дали някой е ползвал такъв гел.

Общи условия

Активация на акаунт