Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 788
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 895
  • София
Благодаря много, ще си взема и аз тогава още утре. Надявам се на добри резултати.

# 2 896
Здравейте,
гледам, чета, сравнявам.., но не мога да реша
1997 или 1995 да си взема?
Плюсове и минуси?
Ще се ползва предимно за интим (цял) , Следствие на заболяване по краката и ръцете почти нямам косми, остана интима, и много ме дразни.
Сензорът за тен/ цвят на кожата при 97 повече пречи или помага. Чета че при използването трябва да има достатъчно дневна светлина,  а аз тайно се надявах да се обезкосмявам на спуснати щори, заради близостта на съседите , та работи ли добре при изкуствено осветление?

# 2 897
на мен сензорът ми пречи .Може да се ползва на изкуствена светлина, съветът е заради твоите очи:)

# 2 898
  • Пловдив
Здравейте, аз вече се възползвах от промоцията в Зора и снощи набързо поръчах 1997 за 365лв. Даже утре ще ми го доставят  Simple Smile

В Techmart вмомента 1994 е намален на 319лв, а в Емаг утре ще е на 299лв, пише че ще има 200 бройки налични. 1997 е наличен и в Techmart за 369лв. Мисля че единствената разлика между 1994 и 1997 е една приставка и сензора за цвят на кожата.

Аз днес си поръчах 1997 . Чудих се между него и 1994. Това ,което е накара да избера 1997 е ,че навсякъде я описанията на 1994 четох , че е само за тяло. Не е добре да се ползва за лице, а това е зона ,която със сигурност искам да обработвам. Гуми на други места четох, че го ползват и за лице ,но ме достраша и реших да не спестявам 50 лв.

# 2 899
Няма проблем и да не е дневна светлината, само да е много добре осветена стаята. Идеята е да няма прекалено голям контраст понеже все пак просветва и настрани и дразни очите ако не е достатъчно светло в помещението.  Светваш де що има лампи и си ти, не се притеснявай.

# 2 900
Здравейте, аз вече се възползвах от промоцията в Зора и снощи набързо поръчах 1997 за 365лв. Даже утре ще ми го доставят  Simple Smile

В Techmart вмомента 1994 е намален на 319лв, а в Емаг утре ще е на 299лв, пише че ще има 200 бройки налични. 1997 е наличен и в Techmart за 369лв. Мисля че единствената разлика между 1994 и 1997 е една приставка и сензора за цвят на кожата.

Аз днес си поръчах 1997 . Чудих се между него и 1994. Това ,което е накара да избера 1997 е ,че навсякъде я описанията на 1994 четох , че е само за тяло. Не е добре да се ползва за лице, а това е зона ,която със сигурност искам да обработвам. Гуми на други места четох, че го ползват и за лице ,но ме достраша и реших да не спестявам 50 лв.

Аз мисля че няма разлика между двата, просто единия има приставка, която е удобна за лице. Но аз нямам смелост да го ползвам там, страх ме е от пигментация Grinning Иначе се бях ориентирала към 1995, защото мисля че сензора на 1997 ще пречи както и ДХ3 е писала по-горе, но пък да видим...

Нямам търпение още утре да го пробвам Grinning Аз съм с доста светла кожа и тъмни, но много тънки косми, понеже от години се епилирам и не знам какво е бръсначка дори. Специално четох доста назад в темата дали има значение дебелината на космите, но не видях да е обсъждано. Хайде дано скоро се похвалим с добри резултати!

# 2 901
  • София
И аз си поръчах 1997 или поне се надявам, че не получих имейл, утре ще им се обадя да питам дали всичко е наред, покрай Черния петък са им малко бъгави сайтовете. Избрах 1997 заради приставката за лице.

# 2 902
  • Пловдив
Мояще го доставят в понеделник. Аз ползвам бръснач няколко пъти в годината. От епилиране и кола, космите стават много тънки и се навиват подкожно. За да се отърва от тях бръсна няколко пъти подред и до следващия път.  Сега се надявам ,че тоя зор ще свърши. Не знам какво да очаквам , след първото светкане. Тук вече писаха ,че са доволни ,след първия път, но как усетиха разлика ще видя в следващата седмица. Wink

# 2 903
Аз лично след първия път не видях нищо. Може би започнах да виждам разлика след третия. Аз съм с 1997 и никога не съм имала проблеми със сензора за цвят. За сметка на това имам всякакви други проблеми с уреда. Grinning Сега започвам да се замислям дали е възможно да ми прави въртели, понеже вкъщи осветлението навсякъде е доста слабо? Святкам и лицето, не са се появили петна.

# 2 904
Вчера се светках, ня бях сигурно от 7-8-9м.
Ползвах уреда около 30мин., не е прегрял за това време, не му бръмчи зарядното.
На слайд функция ми пари доста.
Защо казвам,че сензорът ми пречи.На интим кожата ми се е пигментирала от годините(явно така става!!!) и там сензорът ми дава мн.ниска или никаква степен , въобще не тръгва.Та се лъжем , повдигам го леко откъм сензора, намествам...мн.досадно. Да не говорим, че искам да го ползвам за 3-4 степен, той ми позволява 2-3.

# 2 905
Аз си взех от Зора фотоепилатор 1997. Тествах на единия крак. Отгоре установих, че се чува шум и като излизане на въздух от дупчиците, предполагам по такъв начин работи и няма от какво да се притеснявам?

# 2 906
Да, Габриела, нормален е звукът. Или поне и при мен е така!

# 2 907
Аз си взех от Зора фотоепилатор 1997. Тествах на единия крак. Отгоре установих, че се чува шум и като излизане на въздух от дупчиците, предполагам по такъв начин работи и няма от какво да се притеснявам?
Нормално е, така се охлажда.

# 2 908
Има вентилатор вътре, естествено че ще се чува и усеща такова нещо.

# 2 909
Здравейте, колебая се между BRI954 и BRI950. Според вас, кой ще е по-добрия вариант???

Общи условия

Активация на акаунт