ФУТБОЛНИ фенове ..::14::..

• 20 435
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Все пак има и нещо положително в това, че ще играем в ЛЕ ... няма да слушам Алекси.  Laughing

# 661
3:1........Чакам Вили Вуцов с нетърпение......

# 662
 rotfImbo просто няма по-голям неприятник от Алески Сокачев! Този човек е уникално дразнещ, а най-лошото е, че няма отърване от него.

# 663
Вили Вуцов имал забележки към коментаторите на мача 35 35 35 35.........

Ясно, значи това намигане на Алекси одеве е било по тая причина. За Меси, че можел да вкарва и без Шави и Иниеста..  Mr. Green  

# 664
  • Срещу планината:)
Не ми хареса резултата  Crossing Arms .... утре пак

По принцип на следващия ден , след ШЛ. Тоест в четвъртък.

Blush сега ако кажеш дали и по същите канали дават  и лигата,цена няма да имаш

# 665

Ааааа, не! Доживяхме пак да гледаме нашите по БНТ.  Laughing

# 666
Да, по БНТ и БТВ екшън ги дават Simple Smile

# 667
  • Срещу планината:)

Ааааа, не! Доживяхме пак да гледаме нашите по БНТ.  Laughing
tooth я ще излезе,че по БНТ дават и интересни неща

хайде лека  Hug от мен

# 668
Преди ми беше болно, че отпаднахме от ШЛ, ФА Къп и КК. Но сега ме напушва на смях, защото някои фенове се чудят защо нямало мачове този уикенд в Англия и отговорът е потресващ: а, има бе, просто ние не играем.  Joy Нереално звучи, но е факт.  Rolling Eyes

# 669
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Колкото и да не се на KiA Барселона все пак победи. Какво толкова не харесвате на Алекси Сокачев - човека си е фен на Барселона.

# 670
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Преди ми беше болно, че отпаднахме от ШЛ, ФА Къп и КК. Но сега ме напушва на смях, защото някои фенове се чудят защо нямало мачове този уикенд в Англия и отговорът е потресващ: а, има бе, просто ние не играем.  Joy Нереално звучи, но е факт.  Rolling Eyes
newsm10

# 671

Сетих се за друго......Пропуснатите дузпи за Кот д'Ивоар дойдоха от играчи, които са в английски отбори........

Лека и от мен, да видим утре английски отбор дали ще е препядствие отново за росонерите........

# 672
Алекси има уникални лафове, сещам се за няколко:

"Главата на Уейн Рууни е толкова голяма, че трудно може да се обгърне с две ръце"
"Голямата глава на Уейн Рууни натежава и той не успява да запази равновесие."
"Вероятно познавате повече качествата на брат му - Рафаел, който също е бразилец." - коментира Фабио и явно му е странно, че са близнаци, пък и двамата бразилци Laughing

# 673
  • Mars Hotel
Кажете сега какво изкритикува Вили Вуцов, че ми е важно.  Praynig След втория гол на Барса заспах.  Embarassed

# 674
Мачовете по телевизията днес

Днес ще се изиграят още две срещи от осминафиналната фаза на Шампионската лига. След като снощи се проведоха сблъсъците Байер Леверкузен - Барселона и Олимпик Лион - Апоел (Никозия), тази вечер предстоят нови два вълнуващи сблъсъка.

На стадион „Петровски” руският шампион Зенит (Санкт Петербург) приема Бенфика, докато на „Джузепе Меаца” Милан ще се изправи срещу Арсенал.

Ето и къде ще можете да наблюдавате мачовете:

19:00 Зенит (Санкт Петербург) – Бенфика Диема

21:45 Милан – Арсенал bTV Action

Общи условия

Активация на акаунт