КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 886
  • 809
  •   1
Отговори
# 225
Lisisko, честит ти син!!! Да ти е жив, здрав, и много палав! Приеми сърдечните ми поздравление!!!!

# 226
Хехе, чЕееестИиииитОооооо! Simple Smile Много се радвам за вас! Grinning По-сериозно поздравления, наздравици и други - след делото... Simple Smile

# 227
Lisisko, честита щастлива среща!  bouquet Hug Hug

Моят също бе на тази възраст (един месец по-малък), когато се срещнахме, също весел и закачлив, прохождащ и проговарящ... Ех... много се радвам! Бъдете щастливи! Бързо насрочване на делото!

# 228
  • София
маймуна, sislie, Chandra, mama-Ira,  Hug! Благодаря ви за топлотата!  bouquet

# 229
  • у дома
ЧЕСТИТО МАМО!
Казвах ти аз,ама не повярва,сЕа дай 5лв.на гледачката  Joy
Скорошна дата и приятен шопинг  Hug

# 230
  • София
dgidgi Hug,благодаря!...права си беше,де Laughing,ама и аз ти повярвах!  bouquet

# 231
  • София
Lisisko, желая ти мнооооооого щастие, усмивки и топлина с малкия юнак!   bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се, че и при тебе вече кацна щъркела и че скоро и къщата, и сърцето ти ще са пълни  с радост и с детски смях  Hug

# 232
  • Някъде в България
Честито и от мен! Да ви е жив и здрав!  Hug
Скорошна дата за делото!

# 233
ЧЕСТИТО НА LISISKO!Бъдете здрави и много щастливи! Grinning Grinning Grinning

# 234
  • Колибите
Честито, Lisisko  bouquet Hug, бъдете здрави и много, много, щастливи Peace.
Нека юнакът да ви радва, да расте, да порасне голям мъж и да ви дари с внуци и правнуци Hug.

# 235
Честито и от мен Lisisko  Hug Много се радвам за вас  Simple Smile Здраве, щастие и само хубави моменти от тук насетне  Hug newsm10 newsm26

# 236
  • София
Alleks, elitto, Aprelia, Розмариня, didi_ned  Hug, много,ама много ви прегръщам и благодаря за топлите думи и пожелания! На чакащите-да ви стигне нашето щастие,а на мамите-надявам се да търся вашите съвети и подкрепа!  bouquet

# 237
Честито Лисиско! Бъдете много щастливи!

# 238
  • София
kartiche Hug

# 239
Мили мами, и всички чакащи мами като мен - мислите ли, че за да ни одобрят за детенце има значение това, че съпругът ми има две деца от първия си брак и че сме над 40 год. Питам защото днес ми се обади едно от момичетата, с които бяхме на курса за осиновяване и са им предложили детенце, а те са след нас вписани в регистрите - с абсолютно същите изисквания като нас, но са на 30 год...... Да са живи и здрави и дано това е тяхната дългоочаквана рожба!

Общи условия

Активация на акаунт