КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 886
  • 809
  •   1
Отговори
# 240
   Lisiko,   bouquet Hug
                Честито ти Синче , МАМО!!!
       Видя ли , че стана по-скоро- от колкото се надяваше...! Praynig Peace
             Много здраве и щастие   и Детски смях и тропот на малки крачета в къщи!!! stork-boy newsm32 feeding smile3541
              Приятно пазаруване и Щастливо посрещане в къщи  bouquet
        Кога ще е Щастливото събитие?

# 241
Didi_Ned, младото си младо Laughing
Виж, поредността на вписване не е кой знае какъв критерий. Ако и вие и семейството на 30 годишното момиче сте вписани във всички 28 РДСП, значи тяхната възраст е предимство. Логично е. Но това не значи, че и на вас няма да ви се случи скоро. Успех.

# 242
  • София
 Hug Имаме си дата за делото-3 април! Останах без думи,когато днес ми се обади дамата от соц. служба,за да ми каже! Ужасно и безкрайно съм щастлива!
didi_ned, търпение,скоро ще се намерите с вашето детенце! Така,както и аз губех надежда и търпение,явно се случва и при теб( а и при всички чакащи) и пишещите тук ми вдъхнаха кураж и надежда за още малко търпение! :особено dgidgi (  bouquet). Така,че, бъди спокойна,и както ми каза dgidgi-сигурно сега твоето писмо пътува към теб! Hug

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 21:48 от Lisisko

# 243
  • София
didi_ned, разбира се, че възрастта има значение, но това не е повод за отчаяние. Аз съм също на 40+, ще осиновявам сама детенцето си, а и съм вписана в регистрите почти половин година преди вас, но пък надеждата си не си я давам - какво ще правя без нея ...  Simple Smile Разбирам чувствата ти много добре - една голяма каша от споделена радост и тъга, изпълнила сърцето ти. Скачала съм от щастие, когато разбрах за Сара, а след това и за Lisiskо, а после часове наред роних крокодилски сълзи, че съм все още сама, а може би и детенцето ми е някъде самичко и тъжно като мене. Но, това е животът, а ние няма да му се даваме, нали? Желая ти от сърце скоро да имаш повод и ти да се похвалиш  Hug

# 244

didi_ned - И аз ще споделя с теб и не просто , за да те успокоя, а за да ти вдъхна Кураж и Надежда Hug
             И ние бяхме 3 двойки на обучението ....и на едните ни / вече близки приятели!/ се обадиха още  1-вата седмица след регистрацията...!!! Peace- Каква радост беше  newsm44.... а след това 9 нашата поща все празна стоеше ... Sad- и аз се чудех каква е причината - уж нямахме специални изисквания... newsm78- също смятахме, че може да е заради възрастта...дори затова започнах темата тогава...виж първия ми пост/ Embarassed Но всъщност причината е била само Една-  Нашето Слънчице ни е чакало и е трябвало да съвпаднат обстоятелствата  Praynig
      Затова - Не Тъжи  Hug- Не си създавай излишни тревоги....ВСИЧКО ще се СЛУЧИ- както Трябва Praynig Peace HugПОвярвай и Очаквай с Надежда  bouquetНЕи сме с Теб - докато чакаш newsm51

# 245

AlleksHug Hug Hug
            Толкова мило ми стана , че си се радвала за мен Embarassed  bouquet- БЛагодаря ти от Сърце HugЗнам какво си изпитвала...и при мен беше така ....радвах се и плачех едновременно Joy- луда работа !И твоето зайче Те чака - и  може пък да е Великденче?! Heart Eyes Praynig- И аз ще чакам с Теб - ще чета редовно - за да не пропусна Новината! newsm17  love001 newsm10 newsm03

# 246
Sislie  :hug:Alleks Hug Lisisko Hug Sara94 Hug много ви благодаря за хубавите думи и подкрепата - сигурна съм, че нашето детенце ни чака някъде и скоро и ние ще получим заветното писмо Simple Smile Няма да спра да се надявам, да мечтая, да се усмихвам.... Радвам се, че ви има....Следя ви непрекъснато и се радвам и плача с вас....Вашите болки и радости са и мои...Благодаря ви  newsm10 newsm51 Hug

# 247
  • София
Sara,  и ти, и Розмариня, и Lisisko сте ми нещо като сестри по съдба  Hug Близка ни е не само възрастта, а и емоциите, чувствата и надеждите  Hug , затова и радостта ми за вас двете беше мноооого голяма newsm51
Наистина съм много щастлива, че твоето съкровище е вече у дома  babydust7 Прочетох в хайда  за малката Звездичка  Grinning  и нямам и грам съмнение, че при такава слънчева Мама като тебе расте най-прекрасното слънчице - бъдете много, много щастливи заедно  newsm51

# 248
  • у дома
didi_ned,Alleks-аз съм "врачката" Mr. Green
Казвала съм и няма да спра да повтарям"които чака ще дочака"
Знам какво ви е,но писмото Ви се пише и скоро ще е в ръцете ви и няма да може да го прочетете,защото сълзите не позволяват,защото ръцете треперят,а сърцето ще се пръсне.
От сърце ви желая много скоро да изживеете тоя шок.
Протегнете ръце....много скоро в тях ще се гушка вашето детенце  Peace

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 20:46 от dgidgi

# 249
  • София
dgidgi, нямаш представа думите ти какъв балсам са за душата ми    bouquet
Рано тази сутрин прочетох какво ми е написала Сара и през целия ден щом се сетя и пълня очите, а сега получих и твоята благословия и мноооого, много се надявам както винаги да си познала - благодаря ти много за надеждата, която ми даваш   Hug

# 250
Alleks, имаш и моите искрени благопожелания за бързо приключване на чакането. Аз също съм сама мама, скоро ще станат 4 години. Надявам се си писали всички 28 РДСП и достатъчно широки критерии, не просто да си спестиш чакането, а защото твоето детенце със сигурност е едно от чакащите мама дечица и колкото по-малко чака, толкова по-добре.

# 251
   dgidgi - :pray Амин!От твоите уста - в Божиите уши!Хайде и аз ще провлача крак за ваш Късмет сестрици... HugИ аз Ви чувствам много близки и очаквам с трепет и Вашия миг на Неописуемо щастие!- ще плачете от радост и няма да знаете на кой свят се намирате... #Crazy- Само се настройте позитивно и бройте така- Остава Един ден по-малко до срещата ми с моето съкровище! Peace Hug
        А на мен ми хрумна и една Идейка...та да я споделя с вас-
             какво ще кажете като се понапални темичката с още Бебоци- да вземем да си организираме и една Среща на живо?...  bouquetПонеже аз съм в центъра на БГ- та има възможност да  го направя чисто организационно- смятам , че ще е много  приятно да се запознаем и от близо и да обменим опит...и емоции ...Кажете какво мислите по въпроса? Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 14:31 от Sara94

# 252
  • София
sislie, благодаря ти от сърце за пожеланията и подкрепата  Hug
Възхищавам ти се, че отглеждаш сама малката госпожица и редовно следя коментарите ти, защото вървя по твоя път, а опитът ти е безценен  newsm10
А по въпроса с критериите -да, написала съм всичките 28 РДСП, в началото на годината промених възрастта  - от 0 до 4 години, махнах и ограничението за пол, въпреки, че много искам да е момиченце  Simple Smile критериите за произход са много широки, мислех да променя и изискването за здравословното състояние, но за сега още не съм се решила - не мога реално да преценя рисковете. Проблеми като кривогледство, бронхит, лека анемия и подобни заболявания не ме плашат никак, но .... ще мисля още Thinking
На тебе и на всички прекрасни Мами тука пожелавам успешно приключване на седмицата и чудесни почивни дни!   bouquet

# 253
Hug Имаме си дата за делото-3 април!  
Уау! Simple Smile Толкова скоро! Браво! Simple Smile Сигурно тръпнете от вълнение... Съвсем скоро ежедневието ви ще придобие съвсем друга окраска... Simple Smile Много се радвам за вас и за детенцето!  Hug

Алекс, Диди_Нед, стискам много палчета за скорошни подобни вълнения!  Simple Smile По-голямата част е зад гърба ви, по-малкото ви е останало...  Hug

# 254
Здравейте, момичета!
И аз от известно време съм във вашия клуб. Август 2009 подадохме документи, април 2010 влязохме в регистъра. В началото на този месец започнах подготовка на документите за продължение на регистрацията за още две години. И получихме писмото! В момента очакваме дата за делото.Изискванията ни бяха 0-3 год без ромски произход. Май месец навършвам 46 год. Свикнах да съм по-обрана в емоциите си.

Общи условия

Активация на акаунт