КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 646
  • 809
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за бързия отговор,исках да съм подготвена Hug Hug Hug

# 691
Здравейте на всички чакащи мами!
Днес отново ми се обадиха за друго детенце-момиченце на 7 години.
Обърна ми се сърцето като отказах среща,защото чакаме дата на  делото за нашата Петя.
Имам чувството,че много от по-големите дечица чакат за осиновяване.
Стана ми много тъжно. Cry
Сега,когато идва такъв светъл и голям празник пожелавам на всички да получат най-очакваното писмо. Hug Емилия

# 692
 Благодаря emilia 8698 - желая бързо да приключи делото, да се приберете в къщи с вашето съкровище - много здраве, много усмивки, много щастливи мигове заедно Simple Smile А на всички нас, пожелание - ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА Hug

# 693
  • София
Днес отново ми се обадиха за друго детенце-момиченце на 7 години.
Обърна ми се сърцето като отказах среща,защото чакаме дата на  делото за нашата Петя.
Имам чувството,че много от по-големите дечица чакат за осиновяване.
Стана ми много тъжно. Cry

Да, права си, много по-големи дечица чакат за осиновяване. Повечето от тях няма да дочакат. Желаещи да осиновят по-големи от 5-6 годишни деца почти няма. Евентуално в чужбина.

Много да сте щастливи с вашето момиче!  Hug

# 694
И ето получих писмото ,сега трябва да пиша отказ.
А сега за нашата Петя,много геройски се държа на срещата.
Само за секунда се насълзиха големите и очи,ние със съпруга ми бяхме
по-ревливи,но се справихме.
Цял ден детето беше с нас и не усетих нещо смущаващо в държанието и.
Малко по-бавно говори и доста обмисля това, което отговаря.
Не се страхувам от нищо,в училище вече са подготвени за Петя и ученици и госпожи.
Всички ще ми помагат даже и съседи.
Ама още нямам дата за дело.
Дните са преброени колкото и да са
Дано за Коледа има повече щастливи мами като мен. newsm44 newsm44 newsm44 newsm10

# 695
Eмилия, на много малко хора съм го казвала, но го казвам от сърце- ти си истинска майка, всичко най-свято и най-стойностно ,което свързваме с това понятие виждам в силата ти и добротата ти!  bouquet

Вероятно ще има трудности с поотрасналолото дете, но със сигурност ще има и много обичи щастие, най-искрено ти го пожелавам!

# 696
Благодаря   Светкавица!
Много майки тука пишат за хипер активност при по-големи дечица.
Аз искам най-отговорно да кажа за моя биологичен син,
роди се и от самото начало беше такъв .От много малък бе много буен , палав,после в училище също.Аз все си бях при директорката,а в същото време отличник.После като порасна от съседите разбрахме,че си е купил лека кола лада а е в 8 клас. Работеше  през ваканциите и си имаше средства .Шофира  перфектно от 7 клас .И така до катастрофата (БЕ САМО НА 18)  и всичко около нас рухна ,и дома ни заприлича на гробище.Затова,колкото и трудно да ни бъде решихме да си вземем по-голямо детенце.Сега живота ми има смисъл и домът ми ще се напълни.  newsm64

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 15:19 от emilia8698

# 697
Емилия,  Hug

Много радост, любов и духовна подкрепа за вас и момичето ви!  Hug

# 698
Емилия,честито, много радост и смях у дома ви! Hug Така е било писано да стане-имам познати ,на които момчето също така си отиде от този свят, но също като вас и те не се отказаха от щастието да бъдат отново родители и си осиновиха момченце, което вече е в 3-ти клас-вчера ги видях в Кауфланд и им се зарадвах много, а и те на нас-моето момченце е осиновено преди 4 год.-сега е на 5, но и той е много буен, не знам-все се тревожа, като порасне, какво ли чудо ще сме-дано Господ ги пази Praynig

# 699
Нека Господ да ги пази всички дечица!
Имам хиляди въпроси , но отговора е един -
 Hug ПЕТЯ Hug
Имаме дата на дело 4 декември,много сме щастливи.
Искам да ви я покажа на снимка,но не знам как става.
  love001

# 700
  • у дома
http://radikal.cc/-от тук
и ще чакам да пишеш за адаптирането,че да се навия на голямо дете

# 701
 Simple Smile  newsm10
не става ,дава ми грешка

# 702
# 703
# 704
Много е хубава!Добро дете ще бъде, ще видиш-чете се в погледа и Hug Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт