Дрицкащ Еднокриминолог се моли на Благородица, да ОспеЙ с вкусутий-64

• 25 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Цитат
ефтино
Цитат
захър
Цитат
чорапогащтник

# 406
Цитат
Мимичеа
  Mr. Green

Цитат
хибрит

# 407
  • в тристайна гарсониера :)
Цитат
Сънувах че брад ми е

Цитат
Може би са няма ли работа...

# 408
Цитат
Това му е репертуара

# 409
  • София
Цитат
картови с месо

# 410

Цитат
Песничката която тарся е сравнително нова, още си я пускат по музикалните канали. На клипа е един маж и пее в едно поле или царежица нз там какжо беше. мн сладка песничка, но в момента наистина нищо друго не се сещам. дано някои се сеща

# 411
това не го схванах какво е  newsm78

# 412
картоФи с месо

# 413
Цитат
сода или пакпулвер

печатна грешка, но пък много смешно се е получило.. Wink

# 414
  • София
Цитат
какво толкова, към пумиярски народ, пумиярско отношение
Joy

# 415
 Дано да не е пускано!  Обикнатият от много съфорумки стил ,, поток на съзнанието".

Цитат
Ти си  смешна   бе момиченце а не ние амън от теб само на нервиш много вече даже се съмнявам че ти има нещо на всеки коментар едно и също  повтаряш Аслъ обичала Гювен да бе така ти се вижа ама не е така всички знаем че ако беше жив Ефе щеше  да бъде с нея с Аслъ  А и сега сигурно  ще бъде с момчето дет са дарили сърцето му на онова  момче  А и АСЛЪ НИКОГА НЯМА ДА БЪДИ С ГЮВЕН ДОБРЕ ГО ЗАПОМНИ ОТ МЕН!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 19:36 от nivea_blanka

# 416
Цитат
Ако бъде заклеймен, или е обект на хихикания и подигравки, то човекът и да иска да се промени, макар и по-бавно, има опасност да се комплецира.

Ъхъ.

# 417

Цитат
Песничката която тарся е сравнително нова, още си я пускат по музикалните канали. На клипа е един маж и пее в едно поле или царежица нз там какжо беше. мн сладка песничка, но в момента наистина нищо друго не се сещам. дано някои се сеща

Да не е тази - тъъъън, тън тътън тън тън....?
 Joy hahaha

# 418
"мисля че тази къща в която той приюти всички беше негавия залиг"

# 419
Дано да не е пускано!  Обикнатият от много съфорумки стил ,, поток на съзнанието".

Цитат
Ти си  смешна   бе момиченце а не ние амън от теб само на нервиш много вече даже се съмнявам че ти има нещо на всеки коментар едно и също  повтаряш Аслъ обичала Гювен да бе така ти се вижа ама не е така всички знаем че ако беше жив Ефе щеше  да бъде с нея с Аслъ  А и сега сигурно  ще бъде с момчето дет са дарили сърцето му на онова  момче  А и АСЛЪ НИКОГА НЯМА ДА БЪДИ С ГЮВЕН ДОБРЕ ГО ЗАПОМНИ ОТ МЕН!!!!!!!!

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт