Хайде, покажете си спалните/7

• 171 050
  • 820
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Може разбира се.
Нашият гардероб е 3.6м на 2.55 в спалнята с 4 плъзгащи се врати по 80см.
Вече 2г си е ОК.
Твоя може да бъде с 4 врати по 100см и е ОК.  Hug

# 31
  • все тук
Благодаря ти за отговора. Ще се доверя на майсторите.

# 32
  • Някъде на път....
Дораан, ето как изглежда 6-крилен гардероб в коридор:

По твоя въпрос - не би трябвало да има грижи!  Peace

# 33
  • Berlin
Здравейте!
И аз скоро ще мисля спалня. Simple Smile Става въпрос за малка стая - ок. 10 кв.м. Плюсът е, че към нея има отделено помещение за гардероб, та трябва да разположа легло, евентуално малко бюро за работен кът в 1ия ъгъл и един големичък стол за него.

# 34
Здравейте, момичета, включвам се с един въпрос за подмяна на гардероб. Гардеробът в спалнята ми е дълъг 4 м. и висок 2.55. Според вас възможно ли е на тази дължина и височина да се направи гардероб с няколко плъзгащи врати? Има ли опасност плоскостите да увиснат от височината и дали може да се намери толкова дълъг механизъм. Аз вече се консултирах тук-там, но мненията са противоречиви, зато искам вашето мнение. Благодаря!

Механизма за плъзгащите се врати се продава на дължина три метра и ще се наложи да се нади но това не е проблем. Относно височината на вратите, те наистина ще се гънат и за да се укрепят е желателно да се укрепят с алуминиев кант профил по дългите страни. Неприятното е че заради алуминия гардероба ще се оскъпи значително.

# 35
  • Бургас
Цитат
Зузу..какви са цветовете на кухнята ти?Бяло ли е ,лак ли е или нещо друго..иска ми се нещо светло,бяло ли да е  Долния ред като е светъл лесно ли се поддържа?
при мен е бежов гланц и мога да кажа само че поддръжката  е лесна,  но и лесно се цапа  най вече от малки детски ръчички  ,но тъй като е гланц понякога почиствам с най обикновенна мокра кърпичка   Wink

# 36
  • все тук
Благодаря на всички за отговорите, ще правим гардероба. После щепоказвам снимки.
Любо, майсторът ни каза, чеимало по-дълги алуминиеви профили и нямало да се наложи да ги снажда. Ще видим... Благодаря за уточнението за укрепването   bouquet

# 37
Здравейте, избрали сме следното обзавеждане за спалня, но ни притеснява, че никъде не можем да го видим в Бургас на живо. Някой има ли впечатление от качеството на фирмата Голд-аполо?

# 38
  • Berlin
Много хубава спалня. Тъкмо мислех да питам за фирми, които правят легла с хубав механизъм. newsm78
Бях чела някъде тук, че имало един тип механизъм, който не бил хубав и друг - по-здрав.

# 39
Здравейте, избрали сме следното обзавеждане за спалня, но ни притеснява, че никъде не можем да го видим в Бургас на живо. Някой има ли впечатление от качеството на фирмата Голд-аполо?

Моята спалня е от Голд Аполо,моделът е Кристи,имам я от 3 седмици.
Избрах я без да съм я виждала,нямаше я в Бургас изложена,нямаше разминаване със снимките в сайта.Обикновено ПДЧ,внимавахме много при монтажа,вратите на гардероба,таблата на леглото и чекмеджетата са от МДФ.За сега съм доволна,но я ползвам от малко време.

Това е моята спалня.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 00:50 от Genuine

# 40
Благодаря. Аз пак ще питам за цвят Кордоба, но още по-важно ми е да хвърлите едно око на разпределението на гардероба и коментирате :
http://stenlym.snimka.bg/daily/proekti.645380.26030228

Аз ти препоръчвам за този гардероб да го направиш с надстройка. Много големи ти идват вратите и няма да са много стабилни и след време ще виснат. А и тръбите за закачалките също са доста нависоко. Има механизми, които свалят дрехите надолу,но са скъпички.
Надявам се да ти е от ползва мнението ми

# 41
Запис засега.
Скоро ще покажа снимки на нашата спалня. Като цяло е готова, но й трябва декорация. Чакам да се запролети и да пообиколя магазините с джунджурии  Grinning

# 42
Genuine, много хубава спалня. Да я ползвате със здраве.

Ние си търсим спллен комплект и засега съм се спряла на Димов.
http://mebelidimov.com/bg/product.php?id=61

Обаче с  Голд-аполо  , направо ме заразихте. По модерно изглеждат!
http://www.gold-apolo.net/images/stories/goldapolo/2011/bedrooms/881-laredo.jpg
http://www.gold-apolo.net/images/stories/goldapolo/2011/bedrooms/854adele-red.jpg

Това ми харесва, засега, обаче ширината на спалнята е малка 160 см.

# 43
На Димов е 164, не мисля че 4 см. (два пръста) променят нещата съществено  newsm78

Но и на Димов изглежа много добре спалнята. При Голд аполо ме притеснява единствено качеството. Чух, че ползвали 16 мм. ПДЧ и тънък кант  newsm78

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 15:05 от lotuspgg

# 44
lotuspgg   ПДЧ-то наистина е 16мм и кантът е тънък,но аз моята си я харесах на външен вид затова я взех.Има подобна в мебели Банко,но те нямат магазин в Бургас,а с доставка се оскъпяваше доста.
На външен вид изглеждат добре,но като качество не са кой знае какво.
И аз исках 180см. да е спалнята,но 160см. никак не са малко,мъжът ми е висок и едър и пак остава място  (аз съм слабичка Simple Smile).

Общи условия

Активация на акаунт