Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 68

• 53 323
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Не знам пускано ли е ???

Ух, изписали сте една тема, та друга сте почти преполовили. Браво бе!
Само искам да вметна, че аз БТВ не гледам, а си следя нещата по Йутуб в реално време и няма да се отървете от мен, дори 5 нови теми да има. Смятам, че тук имате нужда и от различни мнения за нещата и след като съм с такова- оставам. Simple Smile
Ще ми свикнете или напълно ще се научите да ме игнорирате.  Mr. Green

Както и да е, "Добро утро". Надявам се, че не съм ви липсвала. Аз вече нямам търпение да стане утре и да си гледкам серийката на живо. Май не съм споменала, че знам перфектен турски и мога да помагам. Но май е и излишно като гледам, че се позволява само на определени хора да правят преводи и т.н.  Peace

Щом знаеш езика би ли ни превела  това от скрития текст по -горе???

# 46
  • USA, Steak State
Ще ще, като спойлер ще ви го туря.  Mr. Green Сигурно ще пиша ваше петък първите часове в темата, че аз го гледам мое 6-7 вечерта, а това са вашите ранни часове на следващият ден. Моето момче от Йутуб страничката им обикновено е успял за няколко часа да качи епизода.

# 47
Марта 49 Hug Hug  bouquet  bouquet Прекрасен клип! Peace Благодаря за доставеното ми удоволствие!

# 48
  • USA, Steak State
Не знам пускано ли е ???

Само искам да вметна, че аз БТВ не гледам, а си следя нещата по Йутуб в реално време и няма да се отървете от мен, дори 5 нови теми да има. Смятам, че тук имате нужда и от различни мнения за нещата и след като съм с такова- оставам. Simple Smile
Ще ми свикнете или напълно ще се научите да ме игнорирате.  Mr. Green

Както и да е, "Добро утро". Надявам се, че не съм ви липсвала. Аз вече нямам търпение да стане утре и да си гледкам серийката на живо. Май не съм споменала, че знам перфектен турски и мога да помагам. Но май е и излишно като гледам, че се позволява само на определени хора да правят преводи и т.н.  Peace

Щом знаеш езика би ли ни превела  това от скрития текст по -горе???

Енгин Акюрек и неговата приятелка пуснаха своя обща снимка във Фейсбук

"Между мен и Енгин няма нищо" беше изявлението на Джансу Ташкън, а веднага след това качи снимка във Фейсбук и дори си я направи профилна.

Енгин Керим, който е персонажа Керим в сериала "Каква е вината на Фатмагюл" не успя да влезе в класацията на "Най- добър модел" и Джансу Ташкън се разплака. Въпреки, че продължават слуховете, че тя и Енгин имат любовна връзка, тя продължава да отрича.
В изявлението си тя казва "С Енгин се познаваме от 2 години, никога не е имало нищо помежду ни. С него случайно се срещнахме в Шишли и спряхме да разменим няколко думи. Понеже времето беше лошо и валеше, Енгин покри и мен с чадъра, който държеше над себе си. След това седнахме в едно кафе да си поприказваме. Всичко е просто." По този начин тя отрече, че между тях има любовна връзка.
Всеки видял снимката във Фейсбук казва " Чадърените влюбени- нали нямаше нищо между вас"

Превода не е буквален, вкарала съм малко интерпетация. И за времето, което имам да оформя в смислен текст на български толкова.

# 49
# 50
Ще ми свикнете или напълно ще се научите да ме игнорирате.  Mr. Green

Както и да е, "Добро утро". Надявам се, че не съм ви липсвала. Аз вече нямам търпение да стане утре и да си гледкам серийката на живо. Май не съм споменала, че знам перфектен турски и мога да помагам. Но май е и излишно като гледам, че се позволява само на определени хора да правят преводи и т.н.  Peace

Simple Smile Май трябва да се знае и перфектен български език за да са перфектни и преводите ! Simple Smile
До сега който е пожелал го е правил без да се хвали..... :

# 51
Страхотна новина! Ще дават нашия сериал по бтв! Ура! Аз ще гледам сериите със сигурност - интересно ми е да видя как ще звучи с професионален превод от турски, а и по-лесно ще дочаквам новата ни серия. За заглавието и аз им се чудя, но както каза Кампанулка, може да звучи странно за повечето хора и затова да са избрали нещо по-неутрално, въпреки че мен точно странното заглавие ме привлече в торентите и реших да видя що за филм е това... останалото, както казват, е история. Grinning

# 52
  • USA, Steak State
 Joy
Никой не се хвали и подчертава с червено, черно или удебелява както ти.
Споменах, че мога да помагам, бях помолена и го направих.
Уча се и на български, помага ми правилният правопис във форума и такива като теб- Благодаря!  newsm20

# 53
Joy
Никой не се хвали и подчертава с червено, черно или удебелява както ти.
Споменах, че мога да помагам, бях помолена и го направих.
Уча се и на български, помага ми правилният правопис във форума и такива като теб- Благодаря!  newsm20

Моля ! Достойно си защитаваш надписа от профила  ! Браво !

# 54
  • USA, Steak State
Ама разбира се, за това са личните титли.  Mr. Green

# 55
  • планетата Земя и по точно до морето
Марта !  newsm51 smile3501
Като гледах клипа си мислех - няма по велико нещо от любовта ! Щом успя да си пробие път през тинята на опустошените им души. Живота и любовта са по силни, колкото и на Яшаранковци да им изглежда, че постигат някакви временни успехи и да се опитват да си скрият и задниците в пясъка.

Само се моля Едже и Мелек да не претоварват от още съпътстващи драми и без това натежалата каруца. То всяка отделна история , която сложиха може да стане отделен сценарий. И живота на Керим, на баща му, на Асу / Хаджер,  на Леман , на Рахми, врътките около Мустафа и родителите му, и .....
Мисля си, че такова претоварване малко отвлича фокуса от центъра Фатмагюл и я оставя на моменти в страни.
Даже в случая не мога да ги нарека дежурен пълнеж за сериал, но на мен ми натежават вкарани на едно място. 

# 56
Марта !  newsm51 smile3501
Като гледах клипа си мислех - няма по велико нещо от любовта ! Щом успя да си пробие път през тинята на опустошените им души. Живота и любовта са по силни, колкото и на Яшаранковци да им изглежда, че постигат някакви временни успехи и да се опитват да си скрият и задниците в пясъка.

Само се моля Едже и Мелек да не претоварват от още съпътстващи драми и без това натежалата каруца. То всяка отделна история , която сложиха може да стане отделен сценарий. И живота на Керим, на баща му, на Асу / Хаджер,  на Леман , на Рахми, врътките около Мустафа и родителите му, и .....
Мисля си, че такова претоварване малко отвлича фокуса от центъра Фатмагюл и я оставя на моменти в страни.
Даже в случая не мога да ги нарека дежурен пълнеж за сериал, но на мен ми натежават вкарани на едно място.  

Ари,съгласна съм с написаното-прекалено много истории,нови герои(всеки със своята драма),сълзи,тежки финали.......Останаха около 20 серии.Би трябвало да се насочат към Фатма и Керим-крайно време е да ги поставят в центъра на събитията.

# 57

campanula, чок, ама чок благодаря.  newsm20 Оценям жеста.   Hug  Hug  Дано да го доведат за сватбата, ще ни зарадват много. Мен, де, и  Goni също, за другите не знам.

Марта, страхотен клип, музика и текст в пълен унисон с нашите влюбени гълъбчета. Благодарности и поздравления за умението ти да създаваш такива красоти. Продължавай да действаш в същия дух, създаваш много приятна атмосфера с клипчетата си.

TheBlackWidow, не гледай на света само през черен прозорец. И с повече чувство за хумор, момиче.   Hug  Нали сме тук заради положителните емоции около филма и в темата. А когато човек искрено желае да бъде полезен, винаги намира начин и похват да го направи.
Темата си има домакиня, която се грижи за организацията в нея и за осигуряване на преводите. И когато тя има човек като теб, който перфектно знае езика, ще намери начин да използва това. А ние ще сме доволни и благодарни.   bouquet

# 58
  • USA, Steak State
Повярвай ми ако има потребителка, която гледа с чувство за хумор на темата, то това съм аз.
Бих се радвала да бъда полезна, все пак ми трябва някой с перфектен български език.  Mr. Green
Ще бъда.. колкото и неприятно да е за някои от пишещите тук. Wink

# 59
Здравейте Hug
Когато прочетох новото заглавие на сериала ни по БТВ "Пепел от рози" в съзнанието ми изплуваха Меги и Ралф Embarassed

РИВА      bouquet чудесен пост - да го пратим на БТВ Peace
Радвам се, че ще го дават у нас Peace ,защото и у нас нещата никак не са розови ,напротив...например новините бълват  почти всекидневно насилие над деца Naughty къде е гражданското ни общество,къде са комитетите за защита на децата,къде са протестите ,къде са интелектуалците... ooooh! които като Берен да тръгнат скандирайки по улиците Naughty
ще ни "превъзпита" ли  борбената Фатмагюл,ще събуди ли заспалата ни съвест,не знам...
но филма трябва да се види в много държави,защото носи своето послание...

На мен не ми пречи ,че ще има наплив от нови съфорумки- това е хубаво- значи филма ги е докоснал и ги вълнува,интересно ще  е да проследим и първите им вълнения и отзиви...
стига на тях да не им пречи ,че ние сме доста напред "с материала" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт