Грижи за косата - 87

• 74 548
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Анч, златна си, благодаря много.  bouquet
Би ли ми дала и съвет за продуктите, които съм избрала да ползвам в момента, дали са подходащи за моя случай и коса ( боядисана, леко изтощена към момента, иначе жилава, гъста, с не много дебел косъм, чуплива, но много податлива на обработка) :
1. Серията Deep Care на Lakme - шампоан + маска - за редовна употреба
2. Ботокс за коса Loreal Fiberceutic - през 2 седмици, зависи как ще ми повлияе...
3. Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee - може би веднъж седмично.  Peace
4. Термопротектор при преса, в момента ползвам микрокристален флуид.

# 556
Да не ти дйдат много протеиновите продукти.
Пусни питането в темата за професионалните серии, има момичета с косъм като твоя, те ще ти бъдат по- полезни. Моят е тънък и всички тези серии ми се отразяват много по- различно отколкото при една коса с по- дебел косъм.

# 557
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, благодаря. Мисля да взема серума Ботокс за коса Loreal Fiberceutic и евентуално маската от същата серия за плътна и гъста коса. Тъй като искам да взема някаква серия за постоянна употреба, но не знам коя ще ми пасне и следователно ще трябва да пробвам няколко, мислиш ли, че като начало серията Lakme Deep Care е добър избор? Защото имат и малки разфасовки и ако не ми допадне, поне няма да хвърлям много.

подизирам, че дийп кеър на лакме може да не ти хареса, защото за мен е по-силна и пресушаваща, можеш да я ползваш след като си постигнала задоволително ниво на хидратация - след ботокса, еластисайзер ...

2 мин. р-р е като маска - няма нужда да ползваш маска преди или след него  Peace

# 558
Все още съм малко боса с използването на професионалните продукти за коса. Но останах с впечатлението, че Deep Care серията е за дълбока хидратация, затова и избрах допълнителни протеинови продукти, като реконструктор. Но, ако тази серия на Lakme води до втърдяване, не бих я взела. Какво ще ми препоръчате? По-скоро серия за омекотяване за постоянна употреба, като реконструктора и ботокса останат? newsm78

# 559
Тъй като говорите за хидратация, а един от най-хвалените хидратиращи шампоани в темата е този на Афоджий, искам да съм сигурна, дали това е той:
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html
И след него, това ли да ползвам:
http://zlatnaribka.com/balansirasht-hidratirasht-balsam-aphogee- … -ml-424-3402.html

# 560
Забелязах, че четката, която ползвам наелектризира косата. Искам да си купя хубава четка и гребен, може ли да ми предложите такива? Hug

# 561
Забелязах, че четката, която ползвам наелектризира косата. Искам да си купя хубава четка и гребен, може ли да ми предложите такива? Hug

Все едно аз съм го писала, и аз се присъединявам към питането  Hug
Моите са пластмасови, до колкото съм чела най-хубаво е с дървени, но много скъпи  Sad

# 562
Веси, аз имам дървен гребен, ама не знам защо и от него ми се "вдига" косата... Знам, че четки с естествен косъм са хубави, но не съм виждала такива.

# 563
  • в 1001-та нощ
ако косата не е добре кондиционирана след шампоана и това има значение, както и дрехите, калъфката ....

# 564
Аз от поне 7 години се реша само с дървен гребен и четка и нямам хвърчаща коса. Но моята коса е доста жилава, гъста. Дори и в момента, когато е пресушена нямам проблем с наелектризиране. Grinning
И сега въпросче: Тъй като хвалите доста реконструктора на Джойко: http://www.beautybay.com/haircare/kpak/liquidreconstructorforfinedamagedhair/, бих искала някой да ми каже, дали е подходящ за моята коса, защото в описанието пише за фина коса, а моята не е.

# 565
  • в 1001-та нощ
да, и за плътна коса става (изпробвано от човек с опит), посочила си финиша - т.е. р-ра без отмиване - виж дали не си имала предвид да ползваш грижата с отмиване (deep penetrating r-r) - той също за моите представи е лек

от продукта в линка косата става еластична (май това му е осн. качество), лесна за разресване ...

# 566
a.l.e.n.a, точно този - без отмиване имах предвид. Но, щом казваш, че е проверено и при плътни коси - значи го заплювам.
Както казах, сега прохождам в професионалната грижа за коса и все още избирам какво да взема. Иначе винаги добре съм я отглеждала моята косица, но с масовите продукти. И пак е изглеждала красива. Но сега направо, че ще блесне. Laughing
Вече поръчах някои продукти, но първо искам да пробвам и тогава да споделя какво е усещането върху моята коса.
А, ще поръчвам и още. Peace
Благодаря на всички за съветите.

# 567
  • в 1001-та нощ
ооо, ще направиш един прекрасен арсенал  Hug Heart Eyes

# 568
Moмичета, а можете ли да кажете дали окислителят е този, който причинява изтъняването на косъма? От около година и половина-две, си изсветлявам косата с 2 тона, окислител 6% и просто и помен няма от дебелия ми лъскав косъм. Преди това съм се боядисвала също, но без изсветляване.

# 569
  • в 1001-та нощ
възможно е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт