Грижи за косата - 87

• 74 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
със сигурност няма да е всеки, но масово около мен Blush

# 691
със сигурност няма да е всеки, но масово около мен Blush
Може би защото напълняването е очакван ефект  newsm78
Аз когато го пиех не съм мислила, че ще напълнея  Simple Smile
Подсъзнанието може всичко  Joy

# 692
  • в 1001-та нощ
ами не, обратно беше - аз доста късно разбрах, че е от тях  Blush

# 693
Аз също съм го пила и не напълнях. Grinning Склонна съм към трупане на кг в дупето, но не ми повлия, а исках, защото искам да кача 3-4 килца, ама тц.
Баща ми също го пие и то доста време вече- при него също няма напълняване.

Явно е до организъм наистина.

# 694
Да ви кажа  от малко продукти за коса сам била доволна (откакто се боядисах и постригах ), а съм ползвала и изхвърлила ХИЛЯДИ.
- ползвам шампоан против косопад Keranove- много хубава ми прави косата, за косопада - рано е да се каже
- losiona na Ducray - Neoptide - преди година много ми помогнаха
- argan oil 22 - единственото, което ми помага за краищата- струва около 30 лв и ме издържа поне 6 месеца. Мирише БОЖЕСТВЕНО. Само искам да отбележа, че нито едни кристали досега не са ми помагали, от повечето дори по-суха ми ставаше косата.
- maska na Schwarzkopf Ший и кашмир - само маската ми помага, шампоана и балсама не ми действат добре
- Нивеа - балсам за блясък ( шампоана - не )
- na beauty formulas - маска с авокадо ( има и още 2 вида, които не съм ползвала) - струва 4-5 лв. Преди тази ползвах една за 30 и нещо лв, но след като открих, че ефектът е същия, спрях да си я купувам. Спестих много пари, а разлика няма Simple Smile
- ампули Линеа Био за блясък - мноооого съм доволна- косата ми става като огледало - все едно е прясно боядисана и изправена.
Ползвала съм и ампулите "мидолло" на линеа био, които се водят за изтощена коса, правят ми я да изглежда ужасна и просто не мога да ги ползвам. Май не съм единствената недоволна от тях.

Sega piq Hair,Skin and Nails formula na GNC - amerikanski tabletki. Това, което забелязвам е, че ми се е повишил апетитът. Преди ми се ядяха само сладко, пиззи и дънери, а сега ми се дояжда и месо ( по принцип не обичам). А за косата не знам, дали има ефект, защото ги пия от една седмица, че и по-малко

# 695
Преди ми се ядяха само сладко, пиззи и дънери, а сега ми се дояжда и месо
eat  Laughing
Пиззите и дънерите без месо ли бяха?  newsm78

Аз до сега съм била най-доволна от Биотин в комбинация със Stimuliste на Kerastase.
От Геритамин не напълнях, но и не видях някаква съществена промяна в косата си.

# 696
  • в Кошера
- ампули Линеа Био за блясък - мноооого съм доволна- косата ми става като огледало - все едно е прясно боядисана и изправена.

Тъкмо вчера си разчиствах единия шкаф в банята и изхвърлих цяла кутия с точно тези ампули.
Ползвала съм само една от тях и не повторих, да ме пита човек за кво ги пазя?!  newsm78
Ужасно смърдяха на алкохол, лютеше ми на очите, а и никакъв блясък не забелязах после, да не говорим, че смърдях на аптека...може и в моя телевизор да е повредата де  Mr. Green Laughing

Аз до сега съм била най-доволна от Биотин в комбинация със Stimuliste на Kerastase.

Колко време пи Биотина и какъв беше? Как ти се отрази на косата (въпреки, че е бил в комбинация, но все пак)?

# 697

Този Биотин съм пила, като в началото взимах по 10мг, а после минах на 5мг.
Пила съм го около 3-4 месеца
Също съм пила и Биотин купуван от България, но от него като че ли не видях голяма полза  Rolling Eyes
Също съм пила и Биотин в комбинация с други витамини, но определено предпочитам този от 10мг  Mr. Green
Биотинът в комбинация със Stimuliste на Kerastase ми сгъсти косата фрапиращо и самият косъм растеше по здрав - издържаше на често боядисване Grinning

# 698
Преди ми се ядяха само сладко, пиззи и дънери, а сега ми се дояжда и месо
eat  Laughing
Пиззите и дънерите без месо ли бяха?  newsm78

Pizzi i duneri pisha s kirilizator. Ami pizzite ne, no dunera vinagi bez meso go qm, zashtoto e gnusno.

# 699
момичета от извесно време косата ми се заплита ужасно,препоръчаите ми нещо от което сте доволни  Praynig Hug,и искам да попитам доволни ли сте от тази серия http://zlatnaribka.com/category/absolut_repair-237.html ,трябва ми нещо за наистина много изтущена коса,спрях се на това но първо ми се ще да чуя мненията ви ако сте ги ползвали Hug  bouquet
имам шампоана за силно изтощена коса прави ми косата на дъвка!!!

# 700
На дъвка !?! newsm78
Какво означава това? До сега бях чувала какви ли не описания и определения за коса, но за дъвка не бях чувала  Laughing

# 701
На дъвка !?! newsm78
Какво означава това? До сега бях чувала какви ли не описания и определения за коса, но за дъвка не бях чувала  Laughing

И аз Simple Smile
И в момента него ползвам - косата става гъвкава, не придава обем, но възвръща блясъка. Поне при мен така действа.

# 702
  • Пловдив
Дами, някоя от вас има ли чист арган да ми каже дали е и по-течен. На мен днес ми пристигна от Франция от една козметична лаборатория чист арган, но е доста рядък.  newsm78 такъв ли трябва да е?

# 703
  • София
Чистият арган не е рядък в никакъв случай. Имам домашно приготвен от мароканка , имам и купен от пазар в Мароко, и двата са с консистенцията на олио и зехтин. Домашният има лек дъх на препечено, на купения миризмата не се усеща толкова.

# 704
  • в Кошера
Чистият арган не е рядък в никакъв случай. Имам домашно приготвен от мароканка , имам и купен от пазар в Мароко, и двата са с консистенцията на олио и зехтин. Домашният има лек дъх на препечено, на купения миризмата не се усеща толкова.

И моят е така.  Peace Има и лек дъх на препечено.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт