Грижи за косата - 87

• 74 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ясно.. значи няма да го взимам Grinning А относно маската с тривитаминол - газта откъде се купува? Wink
От железария  Grinning Някъде бях чела, че ако газта е с изтекъл срок на годност, това не се отразява на качествата й, но борбата с "аромата" й  била по-лесна Peace

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 23:05 от ***Ди***

# 91
  • в 1001-та нощ
Ясно.. значи няма да го взимам Grinning А относно маската с тривитаминол - газта откъде се купува? Wink

от някоя железария - където се продават пирони и т.н.  Peace

# 92
Моля за съдействие Simple Smile - за този бустер http://zlatnaribka.com/buster-seramidi-zazdravqvane-na-fibrata-k … -ml-354-3350.html, какъв концентрат да си взема?

За първи път ще ползвам, поръчах си бустера без концентрата  Blush

# 93
Зависи какво искаш да постигнеш с косата си.

# 94
Зависи какво искаш да постигнеш с косата си.

Ами изтощена е и й липсва хидратация...това следствие на изрусяване. От тъмна станах руса, не моментално, но косата ми просто се съсипа  Confused

Мислех си, че за тези бустери трябват специални концентрати или...?

# 95
момичета даите съвет Praynig,какво да ползвам за предодвратяване на цъвтежите,подсригвам се и малко след това веднага косата ми цъвфа цялата Cry,сега съм се заела да я визтановявам (с ваша помощ)но как да стане това като немога да се оттърва от тези цъвтежи smile3511моля ви даите съвети Praynig Hug

# 96
potrebitel22 , ползвала съм и Seri Cristal Кристали за коса 50ml и Seri Силикон за коса против цъфтеж 50ml има си разлика ..... силокона е по-добър и по-икономичен ... консистенцията също се различава , силокона е по-концентриран от кристалите  Peace

Дачита, обръщала ли си внимание каква е разликата в състава? "Силикона" няма водна база ли? Можеш ли да предположиш защо само тази фирма има такъв продукт в асортимента си, щом действа по-добре - по-труден е за употреба? Доста е учудващо, че никоя друга компания  не се е възползвала от възможността да предлага  още един един продукт в линиите си...

Не , не съм обръщала внимание на състава  Wink ( когато ги ползвах , отдавничка беше ) и днес отидох по този повод в магазина и погледнах  Simple Smile .

Кристали Сери: Cyclomethicone , Dimethiconol, Alcohol Denat,Linalool, Parfum

Силикон Сери: Cyclomethicone, Dimethiconol

А, иначе и аз не съм срещала друга марка да предлага такъв продукт под наименованието "силикон".

# 97
И аз ако може тук да попитам къде извън нета мога да си закупя този Тривитаминол?  Praynig

Във всяка ветеринарна аптека  Peace
Аз питам за точно конкретно място иначе знам, че от всяка вет. аптека. Та така някой ще ми каже ли за ТОЧНО И КОНКРЕТНО място, където има тривитаминол?  Simple Smile Адрес, улица, ориентир, нещо...

# 98
  • София
И аз ако може тук да попитам къде извън нета мога да си закупя този Тривитаминол?  Praynig

Във всяка ветеринарна аптека  Peace
Аз питам за точно конкретно място иначе знам, че от всяка вет. аптека. Та така някой ще ми каже ли за ТОЧНО И КОНКРЕТНО място, където има тривитаминол?  Simple Smile Адрес, улица, ориентир, нещо...
Зоо магазина срещу Мол София
 Зоо магазина в една от преките на площад Славейков,спрямо пейката се пада в дясно на витрината има винаги много сладки кученца,котенка.

# 99
Момичетаа, да ви се оплача!
Явно ми е попаднал от двустъпковият на Афоджии на лицето и сега цялото ми лице се бели на едни малки люспици. Ужас!
Сложих снощи алергозан но не виждам днес да има някакво подобрение.
Някой да е имал подобно преживяване?

И определено не виждам някаква колосолна промяна в косата, пробвах и двеминутния! Магнитният на Джовани също не го намирам за изключителен, направо съм отчаяна!

Явно трябва да искам да ми изпращат от България любимата ми маска!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 100
Melany99 беленето на лицето не е признак на алергична реакция, може да го пропуснеш Алергозана според мен. По скоро с гел алое се мажи докато се успокои. На мен редовно челото ми се омазано но никога не съм имала проблеми...За да ти се бели от това цялото лице, трябва да е попаднал продукт на цялото лице, което няма как да не забележиш...Не е ли възможно да е от  нещо друго, особено сега зимата?
Какв а е косата и какъв ефект очакваш от протеините? СЪщо имай предвид, че те действат с натрупване....

# 101
MissNellie , много благодаря за загрижеността!
Не е попаднало на цялото лице, май само малко под окото, но след едни ден като че ли се разпространи newsm78.

Ще пробвам с алое, дали с чисто масло ще може?

Възможно е да е от нещо друго, но в момента не съм сменяла нито крем, нито външните условия са променени.
Косата ми е твърда, дебел косъм, на кичури. Боядисвам си корените на 20-тина дни.
Искам косата ми да е мека и нежна, но не и много лигава.
Не виждам да ми е увредена косата, не цъфти, просто трудно се укротява, чуплива е една такава. С пяна, гел и дифузер стои на хубави вълни.
Имам все още някакви ампули за краища, рекоструктор без измиване и за UV друг спрей.
Писала съм и друг път, че съм в Канада и обикновено си нося продукти от България, но две лета вече не съм се прибирала и направо съм в отчаяна. Пробвала съм какви ли не продукти от местният пазар, дори ти ми даде няколко линка за он-лайн пазаруване, но не съм намерила продукт, който да ми харесва... Embarassed

# 102
  • в 1001-та нощ
ами  Rolling Eyes въпросните продукти не са за омекотяване  Embarassed

защо не избереш нещо от серията нутритив на керастаз, или интенс рипеър на лореал или друго по-маслено, а не толкова протеиеново  newsm78

коя е любимата ти серия  Rolling Eyes Hug

# 103
a.l.e.n.a , нямам любима серия! Rolling Eyes

Досега съм използвала една маска на КЕРRO и съм си доволна от нея, но не я намирам тук.
Ето подобна, но моята беше за третирана коса, не намирам точно нея на картинка.
http://-spam083-/Maska-za-boiadisana-kosa-1000-keproitaly-p-1706.html
Имам двуфазен без измиване на Лакме, един без измиване за рекострукция на Кристиа он Рома и един за UV защита.
Имам и някакви ампули за краищата, но сега вече не си спомням какви бяха, че съм си ги пресипала цялата кутийка в едно друго шише за по-лесно и безопасно пренасяне.

Керастаз - добре, но нещо няма наоколо мостри и не ми се дават по 50 долара за 200 грама ако не ми хареса.

Имама още неизползван еластисайзър, но след тези неудачи с Афоджи, които всички хвалят, а на мен не ми харесаха се чуда дали да го пробвам въобще. newsm78

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 19:09 от Melany99

# 104
Моля за съдействие Simple Smile - за този бустер http://zlatnaribka.com/buster-seramidi-zazdravqvane-na-fibrata-k … -ml-354-3350.html, какъв концентрат да си взема?

За първи път ще ползвам, поръчах си бустера без концентрата  Blush

Видях, че Алена и МисНели се появиха и да си повторя питането  Blush

Общи условия

Активация на акаунт