Грижи за косата - 87

• 74 548
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
*Biskvitka*   bouquet След колко време горе -долу мога да очаквам ефект. Каква продължителност ги взимате, за да знам дали трябва да се запася с няколко опаковки .

# 511
  • Велико Търново
*Biskvitka*   bouquet След колко време горе -долу мога да очаквам ефект. Каква продължителност ги взимате, за да знам дали трябва да се запася с няколко опаковки .

Те са 90 таблетки в шишенце,и по принцип указанието е да се пият по 2 на ден Peace Алена беше споменала,че е усетила ефект след 4-5 седмици-аз ги пия от 1 седмица,още е рано да споделя,но не знам при другите как е-голям ми е зор с преглъщането на хапчетата Tired-големи са,и аз пия по едно на ден + биотин/доизпивам започната опаковка Wink

# 512
  • в 1001-та нощ
Аленка, не разбрах само каква дневна доза трябва да взема? 2,000 mcg или 5,000 mcg. Проблем с ноктите нямам - най-много добавките да ми докарат още по-често посещение при маникюристката за скъсяване. И също така може ли линк от там от където ги купувате Heart Eyes

виждам, че има линк  Peace ще добавя само за дозата  Peace според медицинските справочници - няма пределна дневна доза  Peace водно-разтворим е и излишното се изпишква

ако решиш да вземаш чистия биотин от 5,000 mcg - той е предвиден да се ползва по 1 бр на ден - съответно - според мен няма смисъл сама да си завишаваш дозата и да сиизпишкваш стотинките  Blush

# 513
  • София
Обещах да докладвам резултата от снощният експеримент. Simple Smile
Значи...измих косата с Афоджий  2 пъти, нанесох протеина, нагрявах 30мин Crazy , отмих..След това подсуших и веднага нанесох смесените про-концентрат и затоплящ серум за половин час, като от време на време нагрявах със сешоар. Simple Smile  Отмих, завърших с оцетна вода Embarassed и след това пръснах малко от Пол Мичъл в корените, пръснах и реконструктора със зелен чай по дължините ( рискувах да се циментирам ... Embarassed ) и топката на Тиги. И след това си нанесох стилизанта за къдричките....Ами...резултата при мен е...страхотен Flutter . Може би съвсееем леко краищата ми са сухички, но не е фатално,не се усеща толкова. Иначе косата ми е с много блясък и мекичка, въпреки че преди няколко дни ми е изсветлявана и третирана доста. Изобщо не личи да и е правено каквото и да е в момента Flutter Hug

# 514
  • София
Прави ми впечатление, че нагрявате доста дълго двустъпковия протеин на Афоджий  newsm78
Налу уж се нагрява докато засъхне на косата? При мен десетина минути са достатъчни, а косата ми не е къса.
Какъв е смисъла от това толкова дълго нагряване? Не е ли дори по-вредно макар протеина да е засъхнал да продължава да се суши, така се уврежда косъма  newsm78

# 515
  • София
Lodsi, при мен си беше нужно точно толкова време, за да ми изсъхне косата напълно. Rolling Eyes Близо половин час..Не съм я пресушавала, просто това беше нужното време, за да се изсуши напълно. Simple Smile

# 516
  • Пловдив
@ddicted_to_ , радвам се, че си доволна от резултата. И при мен леко краищата остава по сухи, но като нанеса някакъв финиш се пооправя положението. Иначе наистина косата става супер бляскава. Забелязвам, че и обем имам мнооого  Grinning, може би, ако косата ми беше една идея по-пригладена щях да съм хипер доволна. Ти си нанесла доста неща, аз вече се ограничавам, гледам по-по малко продукти да ползвам, че да усетя кое как ми действа, а и да не "пренатоваря". И без това два пъти седмично я клепам с разни неща, никаква почивка не и давам.

# 517
  • София
Аз също не я мажа по принцип с много неща, но сега исках ударно след това третиране на тънката ми косица да я подхраня...Аз иначе нямам нерви да се занимавам толкова дълго с мазания.. Laughing  Crazy При мен има нужда от малко обемче, така че е съм доволна Simple Smile . Сега май съм малко като облаче в главата де, защото съм и подстригана и косата ми се е накъдрила и бухнала малко в повече Laughing Но важното е,че изглежда чудесно. Имам една мостричка на Еластисайзъра,която чака да бъде употребена също.. Laughing  Запасила съм се и с няколко 2-мин реконструктора, пристрастена съм към него и ако остана без него... Crazy Отделно съм пълна и с всякакви масла и смятам всяка седмица да мажа веднъж...М/у другото,знаете ли какво ме посъветва фризьорката,където ме изсветляваха? Каза да слагам преди всяко измиване чист зехтин(най-добре от всички други масла ,каза) и после къпеш. Каза, че дори може да не се стои дълго време,просто преди шампоан да се мажа.Действало страхотно на косата и става много бляскава. Каза всеки път преди къпане да мажа..Сега искам да поръчам ботокса, искам да пробвам също и прословутия Реню Ц, който токова много хвалите...

# 518
# 519
Готова маска+ рициново масло+ зехтин= усещане много близко до това на Еластисайзър.

MissNellie, хиляди благодарности! Ако имаш още идеи- аз съм твоя човек в действие.  Hug

# 520
 Mr. Green Най-изпълнителното ми опитно зайче!   bouquet

# 521
Остава ми да тествам нещо "кисело" след ботокс. Съвсем скоро ще е.   Mr. Green  bouquet

# 522
  • В мечтите
Да ви следя и аз.. след четене от една седмица... на темата и от архива.. се замотах тотално.. и в момента в  главата ми са...протеинови-кератинови-рицинови..атаки..Mr. Green.Та искам да ви кажа... безкрайно ценни нещица научих от тук  Heart Eyes

# 523
Готова маска+ рициново масло+ зехтин= усещане много близко до това на Еластисайзър.

Това съм го пропуснала , но със сигурност ще го пробвам. Wink Peace

Аз пък си смесих : кристали (силикон) +рициново масло+масло от жожоба - получи се много хубав финиш за моята коса. Blush

# 524

Това съм го пропуснала , но със сигурност ще го пробвам. Wink Peace

Аз пък си смесих : кристали (силикон) +рициново масло+масло от жожоба - получи се много хубав финиш за моята коса. Blush

Може да добавиш и гел или сок от алое (пх 4.5-5) към домашно обогатен финиш.

Общи условия

Активация на акаунт