Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 1

• 85 544
  • 706
  •   1
Отговори
# 30
petia8804,мишката я имам от тинито-много е сладка и работи добре,само че е много мъничка малко по-голяма от кибрит  Mr. Green

# 31
  • Бургас
да питам за УК складът на тинито - ако поръчам продукт от там, би трябвало да се води все едно поръчвам от ЕС? или не? и ако случайно има пробле и трябва да връщам стоката, в УК ли ще трябва да се прати или в китай?  Thinking

# 32
Запис! Simple Smile

Когато ми остане време ще пусна снимка на един часовник поръчан от PriceAngels.

# 33
  • Карлово
Някой има ли опит с тази дива митничарка на Пловдивската митница - сега разпечатах и фактурата от сайта, в самата поръчка, където пише Принт ан инвойс - че от Пейпал и от потвърдителния мейл не било фактура....
Може би трябва да ида до Китай за подпис и печат  Crazy
Днес ме връщаха оттам 2 пъти и всеки път и за паркинг... да знам за утре...

П.П. И друг въпрос имам - ако в крайна сметка не си го взема и го върнат какво ще стане - ще ми върнат ли парите
На мене са ми уважавали фактурата и извлечението от пейпал. Платих си митото и ми дадоха стоката.
Говори с някой митнически служител, не с касиерката. Peace
Ако не ти дадат възможност, по телефона се обади.

Не вярвам да ти върнат парите от сайта, ако не вземеш пратката. Лично мнение. Confused

# 34
  • Пловдив
Да, именно с митническата служителка говорих вчера, днес пак ще ходя с фактурата от сайта.
Не знам какво е това заяждане, честно, но определено ще се откажа да поръчвам от китойски сайтове...

# 35
Вчера пуснах поръчка с костенурката лампа от http://www.buyincoins.com/ , обаче в кошницата цената стана по-висока  newsm78, на някой друг случвало ли се е това?
А отзиви за таблетите в сайта(ако някой е поръчват), че странно ми се вижда всички да са доволни в ревютата.

Здравейте, аз поръчах таблет и не бих казала, че са нещо особено, wi-fi е много слаб и ако не съм на 2 метра от рутера изобщо не намира мрежа, тъч-скриина е много гаден (натискаш натискаш и чак тогава се отваря каквото и да било, има и писалка с нея по се случват нещата). Моя е от buyincoins ще кача и снимка като имам време. Доста забива също така. Ако нещо по-конкретно те интересува питай Laughing

# 36
  • В полето, под тепето.
Някой има ли опит с тази дива митничарка на Пловдивската митница - сега разпечатах и фактурата от сайта, в самата поръчка, където пише Принт ан инвойс - че от Пейпал и от потвърдителния мейл не било фактура....
Може би трябва да ида до Китай за подпис и печат  Crazy
Днес ме връщаха оттам 2 пъти и всеки път и за паркинг... да знам за утре...

П.П. И друг въпрос имам - ако в крайна сметка не си го взема и го върнат какво ще стане - ще ми върнат ли парите

Имам горчив опит и по тази причина се ограничавам с поръчките.
Изключително" компетентна"и с "перфектен английски" служителка! ooooh!
Моя лаптоп, съпруга ми и успя да го взема на 3-я път, с много разправии.
Случвало ми се е и обратното, не иска да види реалната фактура, а ми начислява ДДС само по етикета на пакета от САЩ. А аз ползвам отстъпки и rewards.
Не знам какво да те посъветвам. Последно много и бях набрала, пусках онлайн запитване до Агенция митници и ми отговориха, че ДДС се начислява по фактура.
И аз мисля , че е по-добре да се пребориш за телефона, а не да го връщаш.
Може би да потърсиш по горна инстанция- кой е началника на госпожата.
Стискам палци!
Или изпращай съпруга- по-благосклонни са към мъжете! Wink Laughing

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 11:51 от Теси

# 37
  • Пловдив
Теси, надявах се да се включиш  Hug
Какъв перфектен английски - та тя рови из сайта през гугъл преводач и ми казва, че това не било продуктов номер, без да си направи труда да погледне какво й показвам и обяснявям...
И аз това си мислех, да я питам за имената й и тези на началника й да търся и по-горна инстанция ако трябва...

Да, с мъжа ми ще ида - той е юрист, да видим  Praynig

# 38
  • Карлово
Да, именно с митническата служителка говорих вчера, днес пак ще ходя с фактурата от сайта.
Не знам какво е това заяждане, честно, но определено ще се откажа да поръчвам от китойски сайтове...
Говори с мъж митничар, ако пак тази коза е на смяна.
Стискам палци. newsm10

# 39
  • добрич
Някой може ли да даде отзиви за това http://www.buyincoins.com/details/10-epad-1ghz-wifi-tablet-andro … product-4589.html и защо като го вкарам в кошницата става 165$.Струва ли си от там да се купува?

# 40
  • В полето, под тепето.
В този офис няма мъже, само жени. " Английския и компетентна"са  в кавички! Laughing
Успех!  Praynig
Най-добре само съпруга, но пък ще искат пълномощно!  Hug

# 41
  • варна
НЯкой пускал ли е поръчка от ahappydeal.com? Коректни ли са и там ли се бавят доставките повече от месец? .....Харесах нещо където го няма по другите сайтове, а и цените са сравнително по -добри от останалите /конкретно за телефоните/..но не знам дали да рискувам Thinking

# 42
  • Бургас
Някой може ли да даде отзиви за това http://www.buyincoins.com/details/10-epad-1ghz-wifi-tablet-andro … product-4589.html и защо като го вкарам в кошницата става 165$.Струва ли си от там да се купува?
Изгодни ми се виждат и аз се интересувам ако някой е получил подобен да сподели мнение, че от тинито още чакам да ми отремонтират телефона и да ми го пратят пак  Tired

# 43
Като чета последните постове май си отговарям, но все пак да попитам: ако поръчам нещо от Тайланд на стойност около 20 долара(декорация-ако има значение), къде трябва да го получа на митница ли и ще дължа ли някакво мито?  Embarassed Изобщо дали да се захващам, че не ми се разправя с всемогъщи и всезнаещи служителки.

# 44
http://www.buyincoins.com/details/fix-it-pro-clear-car-coat-scra … roduct-1493.html# откога се каня, тук е най-евтино, някой използвал го за отзвиви да сподели?  Praynig

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 15:47 от ina.gg

Общи условия

Активация на акаунт