Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 1

• 85 547
  • 706
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ура, ура!
Взех си телефонаааа!
Изглежда много добре, още го разучавам, но довечера ще е по-обстойното, че нямам време в момента  Laughing

Теси, тоя път лелята беше мега любезна, да не вярваш  Mr. Green Само дето толкова се притеснявах

# 46
  • Ямбол

http://www.buyincoins.com/

Coupon Code:  10%eBay2011, 8%off063, 7%gineco
Recommender: nikid3               /5 %намаление/

# 47
Браво, Змейче, честит телефон. Лелята как се нави да ти го даде?
Ти кой си поръча.  Телефона, който бях харесала и ми препоръчахте , реплика на блекбери отдавна не е наличен.
Можете ли да ми препоръчате друг? Нямам изисквания, само да се чува добре и да е здрав, че много не пазя вещи.

# 48
  • В полето, под тепето.
 newsm10 Браво, чакаме отзиви!
mgizdova- змейчето е дала снимка на телефона на втора спраница в темата! Grinning

# 49
  • Видин
www.tinydeal.com
1)$6 Off for Purchase of $100 or More (except for Special Offers)       
   Coupon Code: surv0656cv1TIv
2)$14 Off for Purchase of $200 or More (except for Special Offers)     
   Coupon Code: surv0656cE0gsS

С това мога да помогна  Rolling Eyes

# 50
Да, именно с митническата служителка говорих вчера, днес пак ще ходя с фактурата от сайта.
Не знам какво е това заяждане, честно, но определено ще се откажа да поръчвам от китойски сайтове...

Аз на митницата в Пловдив ходих само с фактурата от Пейпал

# 51
  • Пловдив
Да, именно с митническата служителка говорих вчера, днес пак ще ходя с фактурата от сайта.
Не знам какво е това заяждане, честно, но определено ще се откажа да поръчвам от китойски сайтове...

Аз на митницата в Пловдив ходих само с фактурата от Пейпал

Точно тази фактура на мен не мия признаха, както и не признаха фактурата от потвърдителния мейл  Tired

Момичета, мерси за палцестискането - вече го виждах телефончето ми да си заминава обратно към Чайна  Blush
Лелята ми го даде само срещу фактурата, която е в сайта в ордер хисторито и където пише Принт ан инвойс - де факто това е абсолютно същата фактура като тази в потвърдителния мейл, която носех, но има картинки тази втората, с логото на сайта  Crazy
Теси, говори ми за компетентност  Mr. Green

Важното е, че си го взех - дано му свикна скоро, работи си много добре, хваща си нета вкъщи от рутера, сега поръчах и карта памет. Камерата май няма да е върха - 2 МП пише, като дойде картата памет ще видим какви снимки ще стават

# 52
Според вас, стоки шипнати на 30.12.2011 кога ще почват да пристигат долу-горе?

# 53
petia8804,мишката я имам от тинито-много е сладка и работи добре,само че е много мъничка малко по-голяма от кибрит  Mr. Green
Хеее, еми ще я търся из ръката си  Joy...  да работи ,пък... к'вто стане   bouquet

# 54
http://www.buyincoins.com/details/fix-it-pro-clear-car-coat-scra … roduct-1493.html# откога се каня, тук е най-евтино, някой използвал го за отзвиви да сподели?  Praynig
Аз поръчах , като пристигне ще ти кажа дали е е ок..  Hug
направо ще кача снимки... а дали има полза от него, работи ли или само ще си драскам там ..нз... ще опитам..  newsm78

# 55
  • Ямбол
Genesis,след 17-и,може да започнеш да очакваш,не и преди това.
Пиши като получиш Simple Smile

# 56
И само да се "оплача" от сайта Chinabuye.com Пратка поръчана на 31.12.2011 е шипната чак днеска - 07.01.2012, въпреки, че пратката беше в наличност. Заради забавянето, вече не мисля да пазарувам от тях.

# 57
  • Пловдив
Аз получих пратка, шипната на 16.12 преди 2 дни - предвид многото почивни дни е чудесен срок

# 58
  • Варна
Готино обединение на темите се е получило Hug
Аз за сега чакам само електронната цигара от тайни-то  Peace

# 59
Някой пазарувал от динодирект да сподели малко унфо

Общи условия

Активация на акаунт