Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 521
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
Добрах се и аз най-накрая до прословутите евтини сенки Wet n Wild и си купих от всички видове - нагримирала съм си двете очи с различни цветове за тест Crazy Сенките наистина са супер за цената си Wink Добра покривност, особено единичните розовите.
Къде ги има тези сенки?  newsm78 Заинтригувах се.  Praynig

# 106
  • София
Добрах се и аз най-накрая до прословутите евтини сенки Wet n Wild и си купих от всички видове - нагримирала съм си двете очи с различни цветове за тест Crazy Сенките наистина са супер за цената си Wink Добра покривност, особено единичните розовите.
Къде ги има тези сенки?  newsm78 Заинтригувах се.  Praynig
магазините на Липненски, прочети последните няколко страници, момичетата са дали адреси на магазините в София Peace

# 107
Здравейте момичета  Hug

Имам питанка относно крема на Eveline Beauty Derm Q10+ R, изброен в списъка в началото на темата. Бях чела преди в някоя от темите, че е 25+, а вчера му се зачетох в опаковката и пише 30+. Та, има ли някой, който НЕ е 30+ и го е ползвал? Аз съм на 23, но от две години ползвам кремове 25+, отразяват ми се добре. А на този съм му хвърлила око от известно време...  newsm78

И да похваля и аз сенките от Липненски, с които най-накрая се сдобих след като експедитирах мъжо до Гоце Делчев. Взел ми е всички тройки - и четирите са супер наситени и се държат доста добре от към издръжливост върху мазните ми клепачи. А средният цвят в зелената палитра е  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 17:56 от grrrl

# 108
Ето този крем. Купих го за 90 стотинки от аптека до вкъщи. Ухае приятно, кожата на ръцете ми е като нова, само с едно намазване:

# 109
Някой питаше за продуктите на Касиопея. - CASYOPEA
Не мога да ги сложа в категория евтини, но са страхотни. Heart Eyes
Ползвала съм няколко неща, ухаят прекрасно,но не ужасно силно, както на Lush например.
Сапуните са меки и омекотяват кожата, правят я гладка и нежна. На грамаж са, един средно голям ми излиза около 4 лв и нещо.
Купувам ги от София мол Peace

# 110
Здравейте!

Бихте ли ми предложили нещо за сенките под очите?

Благодаря!

# 111
И аз се оглеждам за нещо за под очите , но за торбички.

# 112
здравейте момичета Simple Smile какво ще кажете за регал и по-специално за това http://rosaimpex.com/?step=module_action&modname=pricelist&a … =2&order[]=real

# 113
www.dora.bg,отварят първият си магазин в Пловдив,ул.Железарска 7 на 01.02.2012.

# 114
здравейте момичета Simple Smile какво ще кажете за регал и по-специално за това http://rosaimpex.com/?step=module_action&modname=pricelist&a … =2&order[]=real
Нова серумче мисля, че е за по-дълбоки бръчки - поне за над 35-40 год.И на мен ми се ще да си взема някаккъв серум за бръчици под очите и около устните, но да е за 30 - 35 максимум.Ако някой има предложения ще се радвам да ги сподели.

# 115
ако може да споделите също нещо еффтинко за околочния контур 25+  newsm78

# 116
ако може да споделите също нещо еффтинко за околочния контур 25+  newsm78
Аз съм на 21, момичето в козметиката ми предложи Loreal Triple Active Eyes. Около 7 лв беше, много ми харесва. Тя каза, че и на Дева (май) ОРГАНИК има хубав околоочен за тази възраст, но в момента беше свършил. Също е под 10 лв.

# 117
Aз по принцип съм фанатична на тема лосиони за тяло, пробвала съм на всякакви марки и на всякакви цени. Скоро си взех Garnier Intensive 7 days с какаово масло и съм изключително доволна! Дори да не съм се мазала 3 дни кожата ми е мека все едно е намазана току що.

# 118
Нова серумче мисля, че е за по-дълбоки бръчки - поне за над 35-40 год.И на мен ми се ще да си взема някаккъв серум за бръчици под очите и около устните, но да е за 30 - 35 максимум.Ако някой има предложения ще се радвам да ги сподели.

Виж това е 30+  http://www.ivis.bg/lirene-folacin-active-30%2B-regenerating-%D1% … %D0%BB-p7064.html

# 119
Aз по принцип съм фанатична на тема лосиони за тяло, пробвала съм на всякакви марки и на всякакви цени. Скоро си взех Garnier Intensive 7 days с какаово масло и съм изключително доволна! Дори да не съм се мазала 3 дни кожата ми е мека все едно е намазана току що.
Ефекта от меката кожа в следтсвие намазване с крем не изчезва ли след баня.Аз се мажа с крем на бюбхен след къпане,но на следващия ден като се изкъпя отново и кожата ми не е толкова мека и еластична.Странно ми е как 3 дни ще усещам мека кожата си,все едно е намазана толу що  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт